De politie heeft geen idee, zelfs geen vermoeden…

… wat de oorzaak van de ontevredenheid der ‘vluchtelingen’ is

Nog altijd is niet duidelijk hoe het tot de ‘relletjes’ in Peine (Niedersachsen) zaterdagavond is kunnen komen.  De politie ‘probeert de achtergrond te weten te komen, maar heeft tot op heden geen enkel idee of zelfs maar een vermoeden’.  
Twee dagen lang is het tot een massaal gevecht gekomen met gekwetsten, stuk geslagen auto’s, gesneuvelde ruiten, politie met stenen bekogeld.   Volgens getuigen lopen er gewapende ‘personen’ door de stad, maar de politie heeft hen niet kunnen ontdekken.(NDR)

Intussen kreeg de zgn. extreemrechtse “Freundeskreis Thüringen/Niedersachsen” geen toelating te betogen.  Want… men vreesde voor buitensporige gewelddadige reacties uit de extreemlinkse hoek.

Afbeeldingsresultaat voor wenn die deutschen zusammenhalten bismarckSinds meer dan een jaar organiseert de Freundeskreis  waarschuwende wakes en “Freiheitliche Bürgertreffs” met sprekers uit andere gelijkdenkende organisaties.

Wenn…  Wann?

 

 

 

4 gedachten over “De politie heeft geen idee, zelfs geen vermoeden…

  1. Geen enkel idee , geen vermoeden waarom de getaande broeders ontevreden zijn Misschien kan een cursus “zelfbevrediging” een oplossing bieden

  2. Toch wel heel vreemd, heel Europa wordt geconfronteerd/geteisterd met het zelfde probleem. En de politiediensten hebben zelfs nog geen vaag vermoeden. Heel vreemd.

  3. Wenn? Wann? Als er een Bismarck opstaat, die de duivel uit de hel slaat.

Reacties zijn gesloten.