“De kleur van Zwarte Piet is bijzaak”…

… als hij maar niet zwart is

http://www.npo.nl/het-sinterklaasjournaal/13-11-2014/VPWON_1221918

In de volgende afleveringen zal blijken dat sommige Pieten hoogtevrees hebben of dat de schoorsteen nauwelijks roet bevat.  Eén enkel veegje: een Veegjespiet.  Of een propere Piet: een witte Piet.  En zo worden de Nederlandse kindjes helemaal voorbereid op de moderne tijden.  Pieten zijn immers niet meer wat ze geweest zijn.  De pietenvakbond zou tegen de arbeidsomstandigheden geprotesteerd hebben.  Vroeger, ja, toen we de Pieten in huis gehaald hebben om het vuile werk te laten doen wat wij te zwaar, te moeilijk of te gevaarlijk vonden.  Wat zeg ik: Pieten zijn overbodig geworden.  Je kan de kadootjes ook op het net bestellen.  Dan brengt een pakjesdienst of de postbode die wel.  En die mag dan wel zwart zijn.

Zitten de echte zwarten alleen nog in Vlaanderen?

FT

5 gedachten over ““De kleur van Zwarte Piet is bijzaak”…

 1. Er zijn toch altijd mensen die iedere gelegenheid om zich hopeloos belachelijk te maken steeds met beide handen aangrijpen. Een wijs man heeft me ooit eens gezegd dat ik me nooit kwaad moest maken omwille van de domheid der mensen. Ik ben dus niet kwaad …

 2. Het gaat hier helemaal niet om de Zwarte Piet, maar wel om een “psychologische oorlogsvoering” tegen onze westerse beschaving waarvoor de Zwarte Piet, naast zoveel andere zaken, wordt misbruikt, om de echte autochtone bevolking(en dus niet het klootjesvolk) op te zadelen met schuld- en minderwaardigheidscomplexen. Als men de razernij bekijkt waarmee alles wat “links” is, storm loopt tegen onze beschaving, dan gaat het om een “oorlogsvoering” waarmee helemaal niet te lachen valt, en dan gaat het hier nog minder om “domheid”, wel integendeel. Het gaat hier gewoon om de toepassing van de principes van Sun Tzu, Machiavelli, de Frankfurter Schule enz…
  Racisme is nu een synoniem geworden van de marxistische klassenstrijd.
  In plaats van mee te gaan in de discussie over het al of niet “racistisch” zijn van de Zwarte Piet, doet men er beter toe de “verborgen agenda” op tafel te gooien van de samenzweerders, achter deze hetze tegen de Zwarte Piet.
  De discussie over het “hoofddoek” is trouwens in het zelfde bedje ziek dan wel rot.
  Het gaat in se niet over het hoofddoek, maar wel over het feit :” Wij zijn hier de baas, en wij doen hier wat wij willen….”, met behulp van de linkse verraders en collaborateurs, dezelfden dus die de drijvende krachten zijn achter de “oorlog tegen de Zwarte Piet”..
  Men onderschat de invloed van een dergelijke oorlogsvoering.. zeker op een “kruiperig klootjesvolk”, dat aanwezig is in alle Europese landen. In Duitsland heeft men het ten andere over “Gutmenschen”. Deze oorlogsvoering versterkt dit klootjesvolk in de heilige overtuiging dat de “dhimmitude” de toekomst is voor een “gelukzalig leven…” onder het motto :” ik kruip, en de anderen moeten ook kruipen.., oh..wat doet dit goed, maar wee diegene die niet wil kruipen!!!”
  Bij deze psychologische oorlogsvoering wordt er ingespeeld op de laagste instincten in de mens, of het klootjesvolk wat er moet voor doorgaan, en deze instincten zijn vooral afgunst, nijd, hebzucht, wraak…
  Door dan mee te werken aan deze oorlogsvoering tegen het eigen volk, dat die naam waardig is, en de erbij horende beschaving, neemt dit “klootjesvolk” dan wraak, en waarbij symbooldossiers zoals de Zwarte Piet, dan een uitgelezen kans zijn.
  Het uiteindelijk doel is dan de vernietiging van onze westerse beschaving cfr de marxistische klassenstrijd, gevolgd dan door een sovjet-achtig terreurregime zoals beschreven door George Orwell in zijn boek “1984”.

 3. In Duitsland is Knecht Ruprecht hetzelfde lot beschoren. Hij is wel niet zwart, maar erger nog : hij draagt bruine kleren en durft de stoute kinderen straffen.

 4. Ik begrijp het niet ! heel die ambras om zwarte Piet ! Er zijn wel degelijk oplossingen . Waarom geen echte neger als zwarte Piet in dienst nemen . Ze kunnen die neger dan moeilijk gaan beschuldigen van racisme en eisen dat hij zijn gezicht blank gaat schilderen . Trouwens het is een KNECHT , dat is iets helemaal anders dan een slaaf of “”” Vlaamse belastingbetaler voor instandhouding van Waalse hangmatcultuur””” Om iets dichter de realiteit te benaderen kunt ge een zwarte of zonnebank Sint Niklaas opvoeren met een blanke Piet . Zwart of getaand is beautiful , Blank is dat helemaal niet (meer)

Reacties zijn gesloten.