“De Keizer van Oostende is ook de Neptunus van de Noordzee”

Vandela3kompleet2 Godfather‘De mosseloorlog: vis begint te stinken aan de kop’

“Jean-Marie Dedecker spreekt van Siciliaanse toestanden aan de Noordzee. ‘Misbruik van overheidsmiddelen en concurrentievervalsing geven de Belgische mosselen een wrang smaakje’, zo schrijft hij.”…

…”Op 9 september 2008 werd er bij de Europese Commissie al een klacht ingediend voor misbruik van overheidsmiddelen en concurrentievervalsing. Ondertussen lieten alle betrokken ministers de zaak op hun beloop, van Yves Leterme tot Kris Peeters en van Joëlle Milquet tot Monica De Coninck. Drie keer op vier jaar tijd beloofden ze in het parlement om een regeringscommissaris te sturen voor onderzoek, maar ze stuurden hun kat. Schuldig verzuim of medeplichtigheid. Politieke zelfbediening en syndicaal cliëntelisme staan hier boven de wet, enkel de klokkenluiders worden in zee gegooid. Op 27 januari 2015 gaf Europa de aanklagers gelijk. De belastingbetaler moet nu 2 à 3 miljoen euro terugbetalen aan Europa, want de bodem van de kas van SDVO ligt mijlen onder de zeespiegel.” …                                                                           Lees hier heel het opiniestuk van Jean-Marie Dedecker

2 gedachten over ““De Keizer van Oostende is ook de Neptunus van de Noordzee”

 1. Mosselen zijn zo goedkoop dat er nauwelijks nog iets aan te verdienen valt vrees ik.

 2. Het zijn dergelijke schandalen, waarmee men het regime moet bevechten.
  (zoals “le beau Leon” dat deed in de jaren 30).
  Elke dag moet er in beerputten geroerd worden.
  Oostende is inderdaad een Palermo aan de Noordzee.
  Het probleem is dat er geen politie en gerecht meer is om dergelijke mafia
  toestanden aan te pakken.
  Na de hervormingen bleef er nog alleen een verziekt gepolitiseerde bureaucratie over, die bevolkt wordt door “betrouwbaren” die geen gevaar vormen.
  Waarvoor Dutroux al niet nuttig was.
  Alle sleutelposities zijn in handen van creaturen die chanteerbaar zijn, en het ook worden, indien nodig.
  JM Dedecker dient zich dan ook geen illusies te maken.
  Hoe erg de toestand in Italië ook mag zijn, er gebeuren nog onderzoeken..en af en toe zijn er nog resultaten, ook al vallen er daarbij doden bij de politie en het gerecht.
  Bij de media zijn er tal van journalisten en schrijvers die hun nek uitsteken. In de boekenwinkels liggen er stapels boeken over alle mogelijke schandalen.(zie o.a. Feltrinelli aan de Largo Argentina in Rome). Ook bij deze journalisten en schrijvers vallen er doden!!
  In België niets van dat alles.. alleen de wet van “Omerta” die strenger wordt toegepast dan in Italië en dat wil al wat zeggen.
  Het is ten andere opvallend dat sinds de eeuwwisseling met de politie- en gerechtelijke hervormingen er geen grote schandalen meer werden aangepakt.
  Het zou meer dan naïef zijn te denken dat er geen meer zijn.
  Hierbij komt ook nog de rol van de media, die op enkele kleine uitzonderingen, volledig onder controle zijn van het regime, via de loge mafia’s.
  Deze regime pers is dan ook een “partner in crime” geworden van dit ganse rot corrupte systeem.
  Het zijn bovendien de “tempels” die fungeren als draaischijven van al deze crimineel corrupte praktijken.(en waar alles gebeurt in volle discretie!!).
  Zowel de VLD als de Sp-a & Groen zitten schouder aan schouder in deze tempels.
  Alle sleutelposities bij de politie en gerecht zijn in handen van “broeders” en “kameraden”. (die elkaar hand en spandiensten “moeten” leveren).
  De toestand is dan ook “hopeloos” geblokkeerd.
  Neem daarbij dan nog de “multikul” waardoor er geen enkele mafia ter wereld is, die niet actief is in dit rotland, en die hier ook geen strobreed wordt in de weg gelegd. Dit land is dan ook de ideale biotoop voor alle vormen van misdaad.
  Achter de “mosselen ” gaat dan ook meer schuil dan men op het eerste zicht zou kunnen denken. De “mosselen” zijn dan ook één der zovele etterbuilen van een crimineel corrupt mafieus systeem. Dit laatste vindt zijn oorsprong in de kunstmatige belgische staat, die Vlaanderen bezet sinds 1830, een bezetting die gekenmerkt door de inmiddels algemeen gekende “belgische ziekte”.
  Het is dan ook belang dat steeds het verband gelegd wordt tussen het schandaal en de “belgische ziekte”.

Reacties zijn gesloten.