De EU-Waanzinnige

In dit artikel staat niets wat wij niet al geschreven hebben.  Het kan echter niet genoeg herhaald worden.  Guy, de EU-Waanzinnige.  Guy, de karkeerder, de opportunist, de Flamand-de-Service zolang het hem past.  Guy, een eindeloze inspiratiebron voor satiristen en cartoonisten.  Is er een dokter in de buurt?

“Het is een goed moment om terug te blikken op de afgelopen 10 jaar van Europese integratie, waarbij er onmiskenbaar meer interne markt is gecreëerd. Maar dit is op de verkeerde manier gebeurd. Berucht zijn de voorbeelden van flesjes olie in restaurants, het geluid van grasmaaiers of stofzuigers en de hoeveelheid water die door een toilet mag spoelen. Voorbeelden van nutteloze EU-regelgeving. Vanuit technisch oogpunt hebben deze regels meer interne markt gecreëerd, maar economisch gezien bleken de kosten hoger dan de baten. Ondertussen zijn de grote belangrijke bouwplaatsen van onze economie door de Europese Commissie, het Europees Parlement en de Raad van Europa schromelijk verwaarloosd”.

Guy Vrhfstdt in De Volkskrant, 10.06.2014

Lees verder…

6 gedachten over “De EU-Waanzinnige

  1. Hopelijk mag hij de 1e kalief van het door ISIS nagestreefde wereldwijde kalifaat worden, dan zijn we er van af. Dat mag iets kosten.

  2. Voor Guy Verafstoot geldt :Zot zijn doet geen pijn maar kan enorm lang duren

  3. Men mag niet vergeten dat als Verhofstadt spreekt, men in de eerste plaats de “logeman” hoort, die de verborgen agenda van de NWO uitvoert. Het gaat hier dan ook om een psychopathische persoonlijkheid, die zijn eigen leugens gelooft. Dit laatste is één der belangrijkste kenmerken van een psychopaat. Een leugendetector werkt ten andere niet bij een psychopaat. Bijgevolg is Verhofstadt een gevaarlijk individu, die evengoed thuis hoort als een tierende aanklager op een stalinistisch showproces. Waar het bij Verhofstadt en de andere stuwende krachten achter de NWO werkelijk op aankomt is de macht en het klimaat van terreur en angst waarmee deze machtsuitoefening gepaard gaat. De onderdrukten moeten dan op de koop toe op alle mogelijke manieren zichzelf vernederen.(= Zoals dit ook omschreven is in het boek “1984” van George Orwell.).
    Het is deze obscure maar gevaarlijke kant van Verhofstadt die meer zou moeten belicht worden in de media. Zoals steeds :de aanval is de beste verdediging.

  4. Nog nooit zo hard geschrokken toen ik een rit maakte in een spooktreintje op de Sinksenfoor. Plots een scherpe bocht …en hel licht flitste aan , voor mij die foto van Verhofstadt . Het was een van de meest angstige momenten uit mijn leven !

  5. Vrhfstdt schreef in 1992(?) in zijn burgermanifest dat de islam wellicht onverenigbaar was met de democratie. Even later al begon hij volop de moslimimport te steunen, na een telefoontje van Saudi Arabie om te melden welke villa ze in Toscane voor hem hadden gekocht.

Reacties zijn gesloten.