De EU is een als ideologie vermomde godsdienst

Uw stralende toekomst vraagt offers

Zowel de Europese Unie als de islam doen beloften die te mooi zijn om hier op aarde vervuld te kunnen worden. De EU belooft eeuwige vrede en welvaart, leniging van uw noden en respectering van uw rechten, onafhankelijk van uw ras, geloof of seksuele oriëntatie. De islam belooft eeuwige vrede en welvaart, leniging van uw noden en respectering van uw rechten zoals die luiden onder de sharia, of u nu man, vrouw, moslim, slaaf of ongelovige bent. Alleen, dat heil komt niet gratis op u af. U moet er wat voor doen. De EU wil dat u uw loon en uw spaarpot grotendeels aan de EU overdraagt. De EU heeft dat geld nodig om het eerlijk over de EU-landen te kunnen verdelen, een ieder naar zijn behoefte. De EU heeft veel taken, en heeft dus ook veel geld van u nodig. Dat is bitter. De islam wil daarentegen iets anders: dat u te wapen loopt tegen iedereen die niet wil delen in het heil van de islam. Daarbij, zegt de Koran (9:111), zult u doden of gedood worden. Dat is bitter. Maar daarna daalt de zoete vrede neer.

De islam is een als godsdienst vermomde ideologie. De EU is een als ideologie vermomde godsdienst. Beroepsmoslims en beroepseurocraten genieten dan ook een gelijksoortig, extreem bevoorrecht leven: beroepsmoslims baden in respect en ontzag dat door hun leerlingen en de gelovigen hen toegewaaierd wordt; dat ontzag geeft zin aan hun leven. Beroepseurocraten kunnen zich onderdompelen in de luxe van een geschifte hofhouding in de EU-paleizen van Straatsburg en Brussel, waar lakeien elkaar verdringen om hun meesters tijdens het declareren eerbiedig toe te glimlachen. Geslaagde eurocraten hechten waarde aan dat soort eerbied. Immers, hoe groter het deel van je uitgaven dat je kunt declareren, hoe meer ontzag en respect je verdient.

De islam heeft twee heilige steden: Mekka en Medina. Ook de eurofilie heeft twee heilige steden: Brussel en Straatsburg. De islam en de eurofilie hebben nog een derde heilige stad die een wat kleinere rol speelt: Jeruzalem voor de islam, Luxemburg voor de EU. Wie niet thuis is in de heilige steden van zijn godsdienst (of was het nou ideologie?), telt niet echt mee. De mannen die in de heilige steden de dienst uitmaken, staan aan de top van hun gemeenschap. Ze worden als breekbare zachtgekookte eieren per limousine rondgereden, de chauffeurs zijn voorzichtig met de verkeersdrempels vanwege de broosheid van hun meesters, en vermijden onoverzichtelijke verkeersopstoppingen. Dat is in alle zes de genoemde steden niet zo makkelijk, maar het zoude niet goed zijn als de meesters mishaagd werden.

De echte bazen van de islam zijn niet gevestigd in de heilige steden, maar in de superübermadrassa’s van Egypte en Iran. De echte bazen van de EU resideren niet in de heilige steden, maar in kanselarijen in Berlijn en Parijs.

Zowel de islam als de EU doen aan micromanagement van uw huiselijk leven. Ook op de wc laten ze u niet met rust. Hurken, zitten of staan? Reiniging van de achteruitgang? Met papier? Water? Nog anders? Handen wassen? De doortrek met veel of weinig water? Laat die details verder ook maar, maar er is door beroepsmoslims en beroepseurofielen over alle aspecten van uw wc-bezoek goed nagedacht.

De islam en de EU bedienen zich vrijmoedig van uw portemonnee. Bent u zelf in staat te bepalen waaraan u uw zelfverdiende geld gaat uitgeven? De islam en de EU kunnen dat toch beter afwegen dan u in uw individuele ééntje, want wees eerlijk, u heeft geen tienduizenden bevoegde fatwa-gevers tot uw beschikking, of beleidsambtenaren, die u van advies kunnen dienen. De boven u gestelden beschikken wel over zulke hulplegioenen, dus alles wat zij aanraden en opleggen is gebaseerd op een fundament van wetenschap en kennis. In het ene geval komt de wetenschap uit de sharia-handboeken en het islamitisch recht, in het andere geval van de sociale psychologie en/of de economie.

Rente op uw bankrekening of spaarpot? Beroepsmoslims en de euromeesters houden zich er intensief mee bezig: weinig, veel of geen rente, het is een zaak van principes.

Niets geeft een moslim meer prestige dan dat een heiden zich in zijn handen tot de islam bekeert. Wie het volk van de islam in macht en getal weet te laten toenemen, doet een werk dat Gode welgevallig is. Niets geeft een eurofiel meer genot dan dat hij een roeiboot vol migranten de Middellandse Zee uitvist om de inzittenden per decreet tot nieuwe Europeanen te dopen. Wie de fysieke samenstelling van de volkeren van Europistan diverser weet te maken, doet een werk dat Gode welgevallig is.

Wie gaat de moslims en de Europeanen redden van al het moois dat ze beloofd krijgen?

Hans Jansen in Geen Stijl

Nvdr: Kijk even mee hoe Knevel & Van den Brink hem treiteren en belachelijk maken.

4 gedachten over “De EU is een als ideologie vermomde godsdienst

 1. Hoe de 2 EO mannetjes zich laten gaan tegen Hans Jansen kan ons toch niet verbazen. Zij hebben meer dan waarschijnlijk de mosterd gehaald uit het apenland, en daarbij enkele interviews bekeken met Vlaams Belangers op de 0000 (van de eerste keer juist) VTM en nog wat andere Vlaamse k*tzenders. Wie opkomt voor het eigen volk moet en zal aan de schandpaal genageld worden. Het zal ALLE poco mannetjes en madammekes ooit nog zuur opbreken.Maar dan zal het helaas te laat zijn.

 2. Achter de EUSSR gaat de Nieuwe Wereld Orde schuil, en één der wapens die wordt ingezet om deze NWO door te voeren is de massale immigratie.
  Dit geldt ook voor de USA.
  zie bruggetje hierna :
  http://www.zengardner.com/globalist-multicultural-migration-agenda/
  Via deze massale immigratie moet er een nieuw soort bevolking ontstaan, zonder wortels, zonder identiteit, en vooral zonder waardigheid. Een “bastaardsoort” die louter functioneert op een primair niveau en enkel gedreven worden door dierlijke behoeften en instincten, maar die geen gevaar vormt voor de elites.
  De islam speelt hierbij een belangrijke rol, gezien de islam een totalitaire ideologie is (een mengeling van bolsjevisme en franse revolutie) en gezien deze NWO marxistisch moet en zal zijn, is het dan ook volledig logisch dat een door de “broeders en kameraden” gecontroleerde EUSSR, de rode loper uitrolt voor deze islam.
  Hans Jansen is dan ook de boodschapper met het slechte nieuws, die zoals reeds in de tijd van de Oude Grieken, wordt afgemaakt.
  Het is wel spijtig dat de door Jansen aangehaalde problematiek door hem niet geplaatst wordt binnen het kader van de verborgen agenda achter de NWO.
  Hij is bovendien veel te braaf om de confrontatie aan te gaan met twee dergelijke “haaien” die bloed geroken hebben. Hier moet je een “pitbull” tegenover plaatsen, die hun de huid vol scheldt, en ontmaskert als “verraders” die zoals na WOII, tegen de muur moeten worden gezet.

  • Dat laatste kan men in enkele filmpjes op het internet zien. Inderdaad, hij is te veel een heer en te weinig een haai. Pas als het over zijn vakgebied, de islam, gaat, dan treedt hij enigermate autoritair op. Wij zijn veel te braaf…

Reacties zijn gesloten.