9 gedachten over “Zogezegd

 1. Hij kende de Britten, Duitsers, Zweden en Hollanders blijkbaar goed…En dat in een tijd dat hier nog geen moslims waren, en ze wereldwijd nog bijlange niet zo actief en opdringerig waren als nu…Je vraagt je af of hij dat inderdaad ooit gezegd heeft…

  • De spanningen in Bengalen (vandaag Bangladesh) in 1905 tussen de Britten en de moslims zullen hem zeket wel inzicht gegeven hebben. Dat hij de Britten kende lijkt mij logisch maar waarom de Hollanders, Zweden en Duitsers erbij worden gesleurd, is mij een raadsel.

  • Ik denk dat ze een close-up van die vrouwen gemaakt hebben, speciaal voor u, om u te plezieren.

 2. De islamisering van Engeland werd reeds zeer gedetailleerd beschreven door de Engelse schrijver Chesterton in zijn boek “The Flying Inn”, dat verscheen in 1914.
  In dit boek beschrijft Chesterton al de “politieke correctheid” en het huwelijk tussen het Europese progressisme en de islam. Hij stelt ook dat de “dhimmitude” niet van buitenaf wordt opgelegd, maar dat dit gebeurt, stap voor stap, door een “politieke elite”, in het boek gepersonaliseerd door Lord Ivywood
  De kerngedachte van het boek The Flying Inn is dat de zwakheid van de huidige wereld en de fascinatie voor de islam hun oorsprong vinden in het “nihilisme”.
  De beschrijving van deze islamisering in 1914(=honderd jaar geleden!!!) komt dan ook verrassend overeen met wat er zich vandaag afspeelt.
  Bron : boek “Correctheid” uitgegeven door Nucleus pagina 60-62.
  Gezien wat voorafgaat kan men dus niet zeggen dat we niet gewaarschuwd waren.
  In het boek van Chesterton loopt het uiteindelijk nog goed af, nadat de autochtonen in het verzet gekomen zijn. Of dit verzet vandaag nog mogelijk is, is uiterst twijfelachtig gezien we immers “open, verdraagzaam en solidair “zijn.
  De eersten die het zullen moeten betalen, zullen de vrouwen zijn cfr het lot van de christelijke meisjes in Nigeria, en elders waar de “islam” de plak zwaait.
  Zonder een mirakel, is er niet alleen een kans, maar is het een zekerheid dat de islam Europa zal overheersen. Hierbij dient steeds voor ogen gehouden te worden dat de islam geen godsdienst is maar een totalitaire ideologie(een mengeling van bolsjevisme en franse revolutie).

  PS :Ter attentie van de al of niet “gelovenden” : =beide voormelde boeken zijn nog steeds beschikbaar.

 3. Wees maar gerust als het zo voortgaat wordt gans Europa geïslamiseerd

Reacties zijn gesloten.