Cyclus

Recycling pijlen cyclus | Gratis Iconen

Ons weten is ons uitgangspunt.

Toch nog bruusk komt het bericht dat Mr. Biden tot winnaar is uitgeroepen van de verkiezingen.  Door huiselijke taken weerhouden werd het intussen avond.  In tegenstelling tot de lawine aan commentaren ga ik hier kort zijn.  Deze machtsaanname is een ramp.  Ik ken geen Europees dagblad dat niet aan de kant van Biden stond!  Maar ook Mr. Trump was geen vlekkeloos zieltje.  Het communisme is aan zet in de VSA.

De voorbije decennia hebben een eindaanval laten zien van de geheime krachten tegen de waarden van het christelijke Westen dat stond voor diep respect voor ieder individueel leven en voor de familie.  De drie grote offensieven zijn aan elkaar gekoppeld: ten eerste de onbeperkte immigratie in het Westen (van vnl. viriele jonge mannen); ten tweede het grote ecologie-offensief om via een vermeende aardopwarming tot een “groene dictatuur” te komen en als apotheose het misdadig lanceren van een virus-pandemie, om “the great reset” af te dwingen.  Dit alles is bij het “Comité van de 300” besproken en uitgevoerd door de Anthony Fauci’s en Bill Gates’ van deze wereld.

De misdadige leiders hebben de voorbije jaren niet stilgezeten.  Dit wordt treffend verwoord door “der Analyst” in het artikel op Pi-News.net: “Donald Trump – Der Sturz der letzten Bastion”.   Daarin beschrijft de auteur achtereenvolgens de drie manipulaties in Europa:

  • 1) Marine Le Pen die leidend was voor de presidentsverkiezing in Frankrijk (2017), werd van haar sokken geblazen door de “zgn. uit het niets opkomende” Emmanuel Macron.  Komende uit het logemilieu en als vlotte verschijning met “”En Marche” verkozen. 
  • 2)  In Oostenrijk was een regering van ÖvP en FPÖ aan het bestuur.  Partijvoorzitter H.C. Strache werd in een video-val gelokt (contacten met omkoping), zodat ÖVP man Kurz de regering kon opblazen en buitenlands-politieker Herbert Kickl (FPÖ) ontslaan.   De video blijkt achteraf niet zo bezwarend te zijn (video uit 2017, uitgebracht in 2019);
  • 3)  De chef van de Lega Nord, Salvini had zijn regering opgezegd om verkiezingen uit te lokken.  Met gehoopte winst!  Maar door tussenkomst van Merkel werd een coalitie tussen de Vijf-Sterren-Beweging en de Partito Democratico in de steigers gezet.  M.a.w. diegenen die de bovengenoemde agenda (drie offensieven) niet volgt(de) werd uitgerangeerd.

Heel Frankrijk, met president Macron op kop, deed lelijk over de moord op Samuel Paty.  Dit en het navolgende zijn gewoonweg de consequentie van de Europese politiek om onze landen te overspoelen met islamisten.  Dit is het doel van Merkel/Macron/Conte.  Bij elke aanslag duikt het volledig falen van elk veiligheidsbeleid op, zoals bv. recent in Wenen.  Omdat er steeds maar meer “islamitische enclaves” bijkomen, getolereerd door de voorgenoemde regeringen, is het wachten op het beslissende uur, waarbij het grote bloedbad losbreekt!

Eén der doelstellingen van de Covid-dictatuur is het volledig lamleggen/uitschakelen van de christelijke, vnl. de katholieke erediensten.  Men heeft nu een volledig verbod afgekondigd op het houden van plechtigheden – ik veronderstel dat in de moskeeën daarop niet te veel gelet wordt.  Nooit in de geschiedenis, zelfs niet bij het Frans bewind rond 1795, slaagde men erin het volledige christelijk leven stil te leggen.  Dit gaat in tegen art. 19 van de grondwet: de vrijheid van eredienst en de vrije openbare uitvoering ervan.  Wat nog erger is: de zowat gehele clerus van de Kerk zwijgt oorverdovend over deze maatregel.  Alleen bij Katholiek Forum vindt men dissidente geluiden, maar dat zijn dan ook maar christelijke fundamentalisten.

Het uitschakelen van elk “geestelijk leven” is de kroon op het werk van de satanisten die deze Covid-crisis hebben veroorzaakt en zij fêteren dat in hun geheime kringen voortdurend.

Het Pallieterke drukte, na.v. de aanslag in Nice, de telegram af die premier Alexander De Croo, naar zijn Franse collega’s stuurde.  Zij gaven wel geen commentaar op een deel van de tekst, die luidt : “Les Lumières nous ont appris que l’on répond au conflit par les mots et pas par la violence, que “du choc des idées jaillit la lumière”.  U mag eens twee keer raden waar dit taalgebruik van stamt.  Min of meer vertaald: “Het lichtgevende heeft ons doen inzien dat men conflicten met woorden en niet met geweld beantwoordt, want uit de botsing der ideeën ontspringt het licht”.

Is dit dan ook van toepassing op het meer dan brute geweld, dat dit regime heeft toegepast op 13 september in Mechelen; het toegangsverbod voor de VVB in Gent en weerom een politiemobilisatie in Kortrijk bij een aankondiging van een Vlaamse betoging?  Wordt nu in dit land de politie niet geïnstrumentaliseerd om, zoal de BfV (geheime dienst) in Duitsland,  Vlaamsgezind verzet met alle middelen uit te roeien?

Het verhaal over de regimewissels hierboven, is bedoeld als waarschuwing.  De wel of niet politieke Vlaamse Beweging moet een strategie ontwerpen, t.o.v. de aanname van de achter deze regering aanwezige krachten om hen te vernietigen.  Het is af te keuren Vlaamse militanten, die meestal volksmensen zijn, in de steek te laten als ze de kastanjes uit het vuur halen.

Men moet in die zin zijn strategie herzien, dat er nooit een echte coalitie tussen Vlaams Belang en N-VA zal komen.  Kortelings heb ik ingezien dat de N-VA één van de twee volgende wegen zal opgaan: a) als men een coalitie zou vormen met Vlaams Belang, dan volgt er een (voorbereide) implosie van de partij. Talloze bonzen dreigen daarmee. b) In het andere geval blijft de partij een neo-liberale partij, die de belgicistische agenda verder uitvoert.  De partij zal dan ook geleidelijk tot onbetekenend verschrompelen.  Bij dit laatste scenario blijven de nog aanwezige Vlaams-nationalisten de eeuwige gevangenen van het verraad.

Om dit te staven, publiceer ik uit “Knack” van 3.02.2015, uit het artikel “De man die premier had kunnen worden”: “De man die door de …oppositie aanvankelijk als een halve fascist werd weggezet, was…één van de weinigen die erin slaagden om Filip Dewinter …lik op stuk te geven. Siegfried Bracke zat tijdens het incident aan de zijde van Jambon :”Ik zag hem kwaad worden.  Ik hoorde hem vloeken.  Die ene keer dat ik Jambon emotioneel zag worden…. Werd hij eloquent.  Het kwam van diep”.  Dit incident ging over de islam en de commentaar van een logebroeder is niet slecht…..    Er kan dus enkel een coalitie ontstaan tussen Vlaams Belang en een afgescheurd deel van de N-VA.

Jos Wouters, Boom, 7.11.2020

Eén gedachte over “Cyclus

  1. Zoals al vele jaren gebeurt wordt het Vlaamse volk verraden door zijn verkozenen die aan de macht komen. Bart De Wever is niet de enige en waarschijnlijk ook niet de laatste. Hier draagt vooral de N-VA een grote verantwoordelijkheid want de sleutel in handen gekregen hebben om een Vlaamse Staat te verwerven met het VB hebben ze opgeofferd voor de macht. Alle Vlaamse Minister Presidenten hebben de Vlaming een mes in de rug gestoken. Ook wij Vlamingen hebben boter op het hoofd dat we dit hebben laten gebeuren zonder enig weerwerk en steeds de lafaards herverkozen hebben. Altijd al gedacht dat we een Vlaamse Onafhankelijke Staat zouden verwerven maar naar aanleiding van de laatste gebeurtenissen waar de Loge nog een tandje bijsteekt om ons te vernietigen ben ik daar niet zo zeker meer van of er zal een echte Revolte moeten komen van de burger.

Reacties zijn gesloten.