Cyclus

bol.com | Horen zien zwijgen beeldjes | GerichteKeuze

MET MONDMASKERS OP WEG NAAR SLAVERNIJ

Verontschuldiging dat ik uw “vredige” rust verstoor.

Als een bliksem viel het nieuws, toen ik laat op de avond, 9 juli, nog eens de nieuwsfeiten nakeek.  Met een ongelofelijke haast werd beslist om, zowat overal op de openbare plekken, mondmaskers te verplichten.  Met achter de hand torenhoge boetes en een controle-systeem waar Stalin en Mao nog jaloers zouden op geweest zijn.  U beseft toch, beste lezer, dat nu iedereen elkaar moet gaan “bespitzeln” (spioneren), de winkeliers moeten de klanten aangeven en de klanten onderling kunnen dat ook doen.   De Crem, die al opviel door, geheel tegen de grondwet in, razzia’s te laten houden en woning-invallen te laten doen, heeft hier ook weer een kolfje naar zijn hand.  Er zijn veel geschikte “kapo’s”.

De grote spoed, waarmee men te werk ging, is ook te verklaren, door het feit dat het geen toeval is dat men dit op 11-juli in voege laat gaan.  Men geeft de handel en de mensen geen voorbereidingstijd.  De Vlamingen mogen niet enkel 11-juli niet vieren; ze worden ook nog gemuilkorfd!

Deze maatregel van nieuwe dwang kan niet anders dan bijzonder onpopulair zijn.  Ze voegt niets toe aan de veiligheid t.o.v. het virus.  Er zijn al de beperking van samenkomen, er is het afstandhouden en de eindeloze flesjes ontsmettingsstof.  Tot heden heeft de mondiale wetenschap nog geen juist idee hoe dat het virus “selectief” mensen ziek maakt en anderen niet.  Er zijn de meer dan verdachte “uitbraak-centra”, soms geheel plotsklaps, terwijl andere gebieden zo goed als ziekte-vrij zijn.  Bovendien is er bijna steeds een link naar andere ziekte-beelden bij aangetaste patiënten, zodat vele sterftes niet juist te benoemen zijn.

Deze maatregel, ziekmakend in zijn dictatoriale omvang, komt er op het ogenblik dat de “plaag” helemaal teruggedrongen is.  Het is echter onrustbarend te weten dat dit wellicht maar na zeer lange tijd zal afgeschaft worden.  De virologen, die hun werk op hun vakterrein zouden moeten doen, hebben zowat allemaal een extreem-linkse achtergrond.  De folder van de PvdA die in de bus viel, was kundig gesierd met allerhande figuren met muilkorven.  De virologen en immunologen nemen een totaal onaanvaardbaar beslag op het beleid in het land; op een veel breder terrein dan enkel de gezondheid.

Eenieder moet op zijn terrein trachten weerwerk te bieden tegen deze aanslag op onze vrijheid.  In weerwil van wat Wilmès zegt, is dit niet in de eerste plaats om de bekommernis voor de brave burger.  Reeds weken waren de regime-kranten dit al aan het oppoken – bewijs dat in de geheime sturings-centra daartoe de opdracht was gegeven.

Men schept een samenleving waar een voortdurende controle plaatsvindt over het niet meer onbezorgde leven van de mensen.  Diegenen die niet meewillen, worden uit de samenleving verbannen.  Daartegen waarschuwden Orwell en Huxley :alleen zij die zich permanent laten overheersen, kunnen nog een normaal leven leiden…..

Hier een oproep aan lezers : stuur dit bericht van hardnekkig verzet door naar de politiekers en stemmingmakers, vooral de V-partijen, die hun taak moeten doen.  De voornaamste taak, na het uitvoeren van het programma van een partij of beweging, is het zorgen voor de vrijheid van de landgenoten.  De Grondwet is opgesteld om de souvereiniteit en de vrijheden van de burger te bevestigen.  Alleen in ernstige oorlogs-toestanden of natuurrampen kan er (kort) ingegrepen worden.

Met deze maatregel is ook art. 19 van de grondwet weer geschonden: “de vrijheid van eredienst, de vrije openbare uitvoering ervan”.  Er is een onvoorstelbare beperking van aanwezigheden bij religieuze diensten; men verhindert ook de correcte uitvoering van de eredienst.  Bij de katholieke eredienst bvb. :  hoe moet een lector de boodschap lezen met mondkapje? Hoe kan men met dat kapje de communie ontvangen?  Welk een zin heeft het gezamenlijk eren van de Godheid, als men geen onderlinge verbinding meer kan hebben?  Het ergste is nog dat de zgn. religieuze leiders niet wijzen op de dringende scheiding van Kerk en Staat.  Het komt de burgerlijke overheid niet toe de interne orde in religieuze gebouwen te regelen.

Deze 11-juli is geschonden we moeten met allen onze grondrechten verdedigen.  We kunnen noch willen zwijgen: als we zonder verweer alles aanvaarden , zal ons nageslacht ons vervloeken, als ze in een onomkeerbare slavernij zullen vervallen zijn.  We zien daar al tekenen van zoals de politie en sporters, die voor de communisten van BLM op hun knieën gaan. Elke buiging voor deze despoten brengt onze onderwerping dichterbij.  Voorlopig al door een muilkorf.

Jos Wouters, Boom

Verwijzing naar verscheidene afleveringen van “Robert Jensen show” en YT’s van Café Weltschmerz

11 gedachten over “Cyclus

 1. Ik heb geen behoefte om,alhoewel ik sinds mensenheugenis,op het Vlaams belang(vroegere Vlaams Blok,voor de heikneukers) heb gestemd nog verder met deze figuren iets wil te maken hebben.
  Ik wacht wel op een andere partij,al zij het tot sint juttemis.
  Zij zijn allen in hetzelfde bedje ziek en zij willen onze enkelband behouden zoals hun concurrentie.
  Maar ja wat kun je van een oppositiepartij anders verwachten!!
  Mij kun je niet meer warm maken voor hun doelstellingen.

  • Neem zelf eens initiatief ipv. te wachten tot sint-juttemis. Je weet maar nooit…en dan klappen we nog eens?

 2. Virologen zijn demagogen en dulden geen enkel wederwoord. Ze zijn links gepokkeld en gemazeld door de voorvechters van de anarchie en hebben geen schrik hun voorkeur uit te dragen gedenk Steven Van Gucht de zogezegd zuivere ziel. We worden overspoeld door de linkse ideologie. Wie ziek is zal het mondmasker dragen, wie tegenstribbelt zal betalen, wie zich beroept op zijn religie zal thuisblijven. Waar is onze vrijheid gebleven en dit met medeweten van de Vlaamse Regering onder de leiding van Lamme Goedzak Jan Jambon.

 3. Mr Wouters,
  De nagel op de kop !!! Eerst en vooral : Een griep in de zomer??
  https://www.quest.nl/mens/gezondheid/a26086118/griep-winter/
  met citaat : “Waarom slaat griep altijd toe in de winter? Griep krijg je alleen in de winter, omdat het virus zich dan makkelijker kan verspreiden. Het is dus niet de kou zelf waar je ziek van wordt. Door Frank Beijen 27/09/2019 “ (=einde citaat). Met wie houdt men hier de zot. Het gaat hier dan ook om een nooit geziene “psyops” :
  http://themillenniumreport.com/2020/07/the-great-scamdemic-biggest-and-deadliest-medical-fraud-ever-perpetrated-on-the-human-race/
  Het dragen van een dergelijke muilband is ook schadelijk :
  http://themillenniumreport.com/2020/06/read-this-first-before-ever-wearing-a-mask-warning-update/
  Waar zitten die virus terroristen om dit te weerleggen ??
  Het gaat hier dan ook om een communistische logeterreur, met behulp van virus terroristen en saboteurs. Zoals U het ook stelde, speelt de MSM leugen – en verraderspers hier een sleutelrol, bij de psychologische oorlogsvoering die het verplicht dragen van de muilband voorafging.
  Van belang is te kijken naar wie er zwijgt : de roden, de groenen, de logemaffia’s, de Franstaligen, de multikul, de feministen en de holebi – lobby’s, de kampioenen van de rechten van de mens (=lees krapuul), de (h)orden van advocaten.. (niet beperkende opsomming). Het feit van deze muilband in te voeren op 11 juli , is een kaakslag voor de Vlamingen die benaming waardig. En daarmee is dan ook duidelijk waar het om gaat. De oorlog tegen “les flamins” door de Belgische, francofiele, rode en logemaffia’s, die Vlaanderen bezetten, terroriseren en plunderen. Er is echter ook al een begin van verzet, ie de volgende linken :
  http://kavlaanderen.blogspot.com/2020/07/stop-de-maskerade-mondige-en-vrije.html
  http://kavlaanderen.blogspot.com/2020/07/natuurlijk-stelt-de-vrijmetselarij.html
  http://kavlaanderen.blogspot.com/2020/07/corona-en-de-ideologische-subversie-van.html
  In voormelde link heeft men het over de kerk en de moskee, maar niet over de synagoge en de logetempel !! Daarmee weet men dan ook van waar de wind komt. Deze oorlogsvoering tegen de Vlamingen, kadert echter in een wereldwijde samenzwering
  https://www.henrymakow.com/2020/07/insider-human-enslavement-according-to-plan.html?_ga=2.6595514.922918955.1594146749-1384975293.1593547556
  met citaat : Satanist Confirms Covid is Cover for NWO Tyranny
  “We’re using isolation (quarantine, social distancing, and church closing), perception (think MSM), threats (you must get tested, have the vaccine and download the app), degradation (science denier and being non-essential), the enforcement of trivial demands (to develop compliance) and the occasional indulgence (to demonstrate our omnipotence and omniscience). (=einde citaat).
  Over het werkelijke doel is er de volgende bron :
  https://www.henrymakow.com/2020/07/Engdahl-Pandemic-Reset-Levels-West-With-Third-World.html?_ga=2.7007802.922918955.1594146749-1384975293.1593547556
  met titel : “William Engdahl: Pandemic “Reset” Will Reduce West to Third World Level “ (=einde titel).
  Dit sluit aan bij de voorspelling van Jean Raspail in zijn boek “Le Camp des Saints”, waar Europa als gevolg van de invasies, zal eindigen op een derde wereld niveau. Ik verwijs naar de teksten in al de linken.
  Als men het voormelde bekijkt,(=een zeer beperkende opsomming), dan zitten we in de beslissende fase naar : ofwel de ondergang ofwel het overleven. En daarover heerst er een doodse stilte bij de Vlaamse partijen en bewegingen. De Vlaams Belang Jongeren zouden tevreden moeten zijn dat ze uitgesloten werden van de beruchte verradersvergadering.(zie vorige publicatie Golfbrekers).
  Bij deze monsterachtige wereldwijde samenzwering, heeft het Vlaams Belang de kans van hun leven gemist om in het verzet te gaan , zoals dat ook weliswaar voorzichtig gedaan werd door de AfD in Duitsland en de FPÖ in Oostenrijk. Elke dag had men moeten vragen stellen, en de verraders ontmaskeren, met dan vooral de N-VA met de V van verraders en de A van afval, in de hoofdrol.. Er is genoeg immers info op het internet. Het Vlaams Belang had de spaarders moeten waarschuwen voor de potentiële plundering van hun spaarboekjes .. en de Vlamingen uitnodigen zich de terreur en de sabotage te herinneren bij de volgende verkiezingen. Niets van dit alles.. maar Tom(meke) vraagt nu wel aan Jambon om te gaan onderhandelen met de Walen !! Een onderdrukte gaat niet onderhandelen met de bezetter, zoals een hoer evenmin gaat onderhandelen met haar pooier. Een bezetter wordt immers verdreven. Daarbij komt nog dat Wallonië via de PS, een maffiastaat is, rot corrupt tot op het bot. (zie één van mijn vorige reactie). Met een maffia gaat men niet onderhandelen. Daar voert men elke dag oorlog tegen cfr. Sun Tzu !!
  Ondertussen beleven het “klootjesvolk” en de “kruipdieren” in Vlaanderen, gouden dagen, in dienst van de Belgische bezetter en de verraders en collaborateurs. De DDR dictatuur met de Stasi terreur wordt hier overklast, met een leger van “I.M.” die gratis overuren kloppen.
  We zijn hier dan ook getuige van een “collectieve zelfmoord”.

 4. “Met een ongelofelijke haast werd beslist om, zowat overal op de openbare plekken, mondmaskers te verplichten.”
  Beste Jos, u moet echt en verplicht geen mondkapje dragen tenzij u
  – gebruik maakt van het openbaar vervoer (1) en
  – tenzij u gaat winkelen (2).
  Op andere openbare plekken wordt het dragen van het mondkapje aanbevolen.
  En u moet heus geen mondkapje dragen als u in ‘n restaurant gaat eten ….
  (1) De draagplicht op het openbaar vervoer dateert al van langer en heeft niets met 11 juli te maken.
  (2) Is de draagplicht bij het winkelen alleen verplicht voor Vlamingen of moeten Brusselaars en Walen ook ‘n mondkapje dragen bij het winkelen om de Vlamingen op 11 juli en nadien te pesten?
  Ik deel ook helemaal niet uw mening dat de ‘plaag’ nu reeds helemaal is teruggedrongen …
  Hartelijk,
  Ropie.

  • Enkele gemeenten voeren nu ook een mondmaskerplicht in op openbare markten, zoals Mol en Herentals. Voorheen ook al in Grobbendonk.

 5. Een artikel naar mijn hart. Eindelijk. De schade die wordt aangericht door deze absurde maatregelen, met vooral saloncommunist Van Ranst in de hoofdrol, is zonder meer desastreus. Ik spreek dan niet alleen economisch, maar vooral intermenselijk. Familie’s, vriendschappen, werkrelaties worden letterlijk verscheurd. Mekaar de hand geven of een kus. VERBODEN! Winkelen wordt een vermoeiende en frustrerende bezigheid.
  De onderdanige, slaafse houding van N-VA in deze is wraakroepend. Maar ook het VB heeft hier een reuzenkans gemist om tegen deze vrijheidberovende maatregelen te vechten.
  En uitgerekend op de Vlaamse feestdag worden deze dictatoriale maatregelen (mondmaskers verplicht) nog verscherpt. En als je dan de officiële statistieken van 10 juli er even op nakijkt werden die dag 0 (jaja, NUL!!) bevestigde covid-gevallen genoteerd in België. En de dag erna (11 juli) een moembakkes verplichting.
  En wat zegt Jambon dan op 11 juli: “Ergste economisch leed moet nog komen”. Ja, hallo N-VA???
  Maar ik viel ook van mijn stoel als ik in ’t Pallieterke van 9/7 in “Briefje aan” las dat gericht was aan de viro- en epidemologen, getiteld ‘Roepend in de woestijn’. Lees het eens. Het is een larmoyante aanbidding van deze vir- en andere logen. Zelfs een oproep voor nog meer vrijheidsbeperkende maatregelen, lees ik daar! Ook ’t Pallieterke is blijkbaar de weg kwijt. Jammer.

  De bijdrage van Lovenaar is zeer verhelderend. We zitten inderdaad in een beslissende fase. Maar veel inzicht bij mijn medemensen heb ik nog niet gezien. Die verdomde slaafse onderdanigheid is er weer. Hopelijk kiest rechts Vlaanderen vlug de juiste kant.
  Gelukkig is er in Nederland wat meer verzet. Bekijk inderdaad de afleveringen van oa Jensen. Top die gast. De horeca heeft in NL tenminste al een procedure aangespannen tegen deze absurde maatregelen. Waar wacht Vlaanderen op?

  Maar wat dit toch aanricht. Een kleine ervaring deze ochtend in het park. Volledig open ruimte. Komt daar een dame met een kleuter van ik schat 2 jaar. Vermits ik blijkbaar iets te dicht naderde trok ze de buggy, waarin het kindje zat, bruusk weg en riep tegen het kindje ‘Je moet oppassen voor de mensen, hoor’. Zo triest allemaal wat hier wordt aangericht. Wanneer komt het gezond verstand terug?

 6. Een wetenschappelijke analyse van de “muilkorfdraagplicht” is er in de volgende bron, en deze is in het Nederlands :
  “zondag 12 juli 2020
  http://kavlaanderen.blogspot.com/2020/07/een-wetenschappelijke-onderbouwing.html
  met citaat : “Een wetenschappelijke onderbouwing waarom de ‘mondmaskerdraagplicht’ die door het Belgische regime wordt opgelegd ronduit crimineel is: Alle ins en outs over dat vermaledijde mondkapje
  In een vierdelige serie geeft immunoloog dr. Carla Peeters, die verschillende jaren werkzaam was op het RIVM, alle ins en outs over het door de overheid in bepaalde situaties verplicht gestelde mondkapje. (=einde citaat).
  Over de achtergronden van deze muilkorfdraagplicht :
  http://kavlaanderen.blogspot.com/2020/07/de-mondmaskerdraagplicht-is-een-zielige.html
  zaterdag 11 juli 2020
  met citaat : “De ‘mondmaskerdraagplicht’ is een zielige tegemoetkoming van de dictatoriale regering van Sophie Wilmès aan de financiële belangen van de supermarktketens “ (=einde citaat).
  Er spelen hier dus blijkbaar duistere financiële belangen een rol achter deze plotseling muilkorfdraagplicht !!! In eerste instantie is de vraag :
  “Van waar komen die stocks in de warenhuizen ?”
  “En sinds wanneer waren die aanwezig in de warenhuizen en in welke juist?”.
  “Wie heeft deze desgevallend (voor)gefinancierd?”
  Intussen lees ik hier in Het Nieuwsblad van 11.07.2020 dat er bij de apothekers ook nog ongeveer gratis 8 miljoen muilkorven liggen , van de 11 miljoen geleverde !!! Ik ga de mijne zeker niet halen.
  Het voormelde is van belang m.b.t. de enorme voorraad muilkorven die zich bevond in een kazerne bij Namen en vernietigd werd door verbranding. Het is echter niet volledig duidelijk waar deze verbranding gebeurde, en hoeveel er verbrand werden. En wat de bestemming was van de eventueel niet verbrande muilkorven, en wie daar een financiëel belang bij had ??? Het is immers een normaal gebruik in de Belgische beerput dat te vernietigen zaken, nadien toch opnieuw in de economische kringloop komen.
  Op basis van de 2 berichten van de webstek KA Vlaanderen, zitten we hier dan ook volop in de Belgische beerput, met maffia praktijken allerhande, waarbij vooral de Vlaamse bevolking ondertussen wordt belogen, bedrogen, gesaboteerd, en geplunderd.
  KA Vlaanderen heeft het over een dictatoriale regering Wilmès, dit is nog zeer beleefd. Ik heb het over een communistische loge terreur, door een regering bestaande uit logemaffiosi en enkele tsjeven slippendragers, die zich schuldig maakt aan (hoog)verraad en misdaden tegen de mensheid. Na de oorlog was dit = dood met de kogel !!!

 7. Paul,
  Graag gedaan. In de huidige toestand, kan men niet genoeg info verspreiden. Ik stel intussen vast dat in de MSM leugenpers een nooit geziene psychologische oorlogsvoering wordt gevoerd om deze “muilkorfverplichting” door te voeren en in stand te houden, ganse blz. vol met foto’s en vooral gericht op Vlaanderen. Alsof er niets anders is ? Tevens is er een stijging van het aantal besmettingen, blijkbaar, alleen in Vlaanderen. Het valt niet op. Zelfs de internet versie van mijn (ex)lijfblad doet ijverig en klakkeloos mee :
  https://sceptr.net/2020/07/vlaanderen-verantwoordelijk-voor-toename-gemiddeld-aantal-coronabesmettingen-belgie/
  In Leuven is er nu ook een muilkorfverplichting op de wekelijkse vrijdagmarkt. Kan ook moeilijk anders, we zitten hier ook met een roodgroene pest onder leiding van X . ‘(=mijn waardigheid laat niet toe zijn naam voluit te citeren). De kans om hier het slachtoffer te worden van een fietsterrorist is hier echter veel groter dan besmet te geraken, door wat dan ook. Zoals reeds gemeld in eerdere reacties, gaat het hier dan ook om een communistische logeterreur tegen Vlaanderen, onder de dekmantel van Covid 19. Deze terreur kan ook niet los gezien worden van de aanslepende regeringsvorming. Wat is hierbij nu het probleem ? Heel eenvoudig : Hoe kunnen we de Vlaming zijn spaargelden stelen, zonder dat hier veel verzet tegen komt en de verraders aan Vlaamse zijde min of meer uit de wind gezet worden. Om dit verzet in de kiem te smoren moeten de “flamins” gehersenspoeld worden, zodat er niet alleen geen verzet meer is, maar de “flamins” ook nog “Dank U” zegt om bestolen te worden. De psychologische terreur voor de “muilkorven” is hier al het voorspel van om de kruiperigheid nog wat aan te scherpen. De plundering (een verkapte operatie Gutt van 1944) zal vermoedelijk gebeuren via de verplichte omzetting van spaargelden in staatsobligaties, met lange looptijd, tegen een symbolische rente, die op het einde van die looptijd dan ook niets meer waard zijn. Van Rossem stelde dit ook al voor in de jaren 90, ten tijde van de “loodgieter”.
  Gezien het groot aantal “kruipdieren” die staan te kwijlen als honden, niet om gestreeld, maar om geschopt te worden, zal het verzet dan ook beperkt blijven tot een minderheid. Bovendien zullen “bevoorrechten” vooral verwittigd worden, zodat ze zich kunnen veilig stellen zoals met de operatie Gutt ook al gebeurde.
  Enkele bronnen :
  https://www.tijd.be/opinie/column/een-averechtse-operatie-gutt/9592155.html
  https://www.apache.be/2020/03/24/vermogensbelastingen-gutt-staatsfinancien/
  https://www.seniorennet.be/forum/viewtopic.php?p=2301897
  met citaat :
  “ Ramuntxo Locatie: Vlaanderen 15 jun 2009, 13:17
  Om het ‘zwart’ geld dat velen tijdens de oorlog bijeengewoekerd hadden te kunnen neutraliseren besliste de joodse minister van financiën Güttenberg om alle bankbiljetten groter dan vijftig frank vervallen ofte ongeldig te verklaren.
  De rijken waren uiteraard ingelicht en kochten snel onroerend goed of andere kostbare dingen.
  Voor de kerk werd een uitzondering gemaakt, zodat velen bij ‘meneer pastoor’ hun geld gingen binnenbrengen : 50% voor de pastoor, 50 % voor u. “(=einde citaat). Ook de andere reacties in deze link zijn interessant.
  Nog een bron met raad :
  https://www.the-house.be/nl/blog/artikel/is-er-een-nieuwe-operatie-gutt-onderweg/
  Hoe men de operatie ook zal noemen, het komt neer op de zoveelste plundering van de Vlamingen. Het feit dat de banken dicht blijven en alleen werken op afspraak, is veelzeggend. Dit moet immers een bank run verhinderen. Waar zit het Vlaams Belang ? Hier zit een gouden kans om op te treden als redder van de Vlamingen. Of blijft men zwijgen ??
  Eeuwen geleden schreef Erasmus het boek “Lof der Zotheid”. Nu zou hij het zeker hebben over de “Lof der lafheid, kruiperigheid, zelfvernedering en zelfachting”.
  Achter deze muilkorfverplichting, en afgezien van de internationale aspecten ervan, gaat het hier vooral om een oorlog tegen de Vlamingen, om deze te kunnen saboteren en plunderen.

 8. Intussen kondigt de Stalinistische virus terrorist Van Ranst triomfantelijk aan dat we in de 2de golf zitten :
  https://sceptr.net/2020/07/marc-van-ranst-tweede-coronagolf-begonnen/
  Over deze 2de golf in de USA :
  http://stateofthenation.co/?p=20613
  OPERATION COVID-19: The ‘Second Wave’ is really a “Second International Crime Wave” met citaat :
  “A careful review of the historical record that scientifically documents the evolution of viral pandemics of this nature indicates that they invariably go into a lull during the summer months. Then why is the 2020 novel coronavirus pandemic so different? Because it’s being deceitfully manufactured by Deep State in close coordination with the mainstream media, U.S. healthcare system and globalist institutions like the Bill & Melinda Gates Foundation—that’s why! (=einde citaat).
  Ik verwijs voor een goed begrip naar de volledige tekst in de link. Wat voor de USA geldt, is dan ook van toepassing op de EUSSR. Er zijn dus 2 mogelijkheden :
  1. Ofwel gaat het hier om een gigantisch bedrog, en dan dient men onmiddellijk te stoppen met de staatsterreur, en dienen al diegenen die aan dit bedrog hebben meegewerkt, vervolgd te worden,
  2. Ofwel gaat het inderdaad om een biologische oorlogsvoering, en dan dient deze oorlogsvoering dan ook als dusdanig behandeld te wordt cfr. de NBC regels.
  In beide gevallen dient de regering duidelijkheid te verschaffen, het is ofwel het ene, ofwel het andere, een het is niet aan derden, zonder politieke verantwoordelijkheid om de bevelen te geven.
  Op basis van de inhoud van de tekst in de link, zijn er dan ook aanwijzingen dat het hier dan ook om een biologische oorlogsvoering gaat en dus niet om een “griep”(sic). Het is over deze “biologische oorlogsvoering” dat de regering uitleg dient te verschaffen, in plaats van er actief dan wel passief aan mee te werken, door gewoon het land plat te leggen. De ware aard van dit biologisch wapen moet dan ook bekend gemaakt te worden, samen met de gevaren en de te nemen beschermingsmaatregelen. Een dergelijk biologische wapen gaat men ook niet te lijf met een stofvod voor de mond. Men sluit dan ook de grenzen, ook voor de “geïmporteerden” en men spoort de infectie bronnen op en begint een massale zuiveringsoperatie, cfr.de regels van de kunst. Een angstpsychose scheppen via de media, zonder te willen onthullen wat er werkelijk gaande is, is misdadig. De MSM zijn hier dan ook partner in crime bij deze biologische oorlogsvoering.
  Afgezien van het voormelde dient ook het gerechtelijk onderzoek opgestart te worden naar de daders, en al diegenen die er aan meegewerkt hebben, actief dan wel passief.
  Intussen vraagt Jambon een dringende bijeenroeping van de Nationale Veiligheidsraad.
  https://sceptr.net/2020/07/jambon-wil-nationale-veiligheidsraad-vervroegd-samenroepen/
  Om wat te doen ? Om de “muilkorfplicht” uit te breiden !!! Men wiens kloten is men hier aan het spelen ??? Heeft Bartje soms bevelen gekregen van de Grootmeester ??

Reacties zijn gesloten.