Cultuursector keert zich tegen pseudo-cultuursector…

… euh … televisie-VIP’s

Dit citaat wilden wij u niet ontzeggen:

Stany Crets@stanycrets

Onze sector hoopt straks op goed nieuws, maar zolang James Cooke in zijn blote flikker rond een tv-studio loopt begeleid door een Japanse jodelaar terwijl Jeroom toekijkt met een handdoek op zijn hoofd denk je : dit is België, er kan echt van álles gebeuren in dat overlegcomité.

Translate Tweet11:57 PM · May 10, 2021·Twitter for iPhone

??? Wij waren even “niet mee”. Vermits wij amper van het bestaan van ene “James Cooke” op de hoogte zijn, moesten wij even ten rade gaan bij nonkel Google. Hier gaat het om en niet, zoals wij vermoedden, om een nep-Piet-Huysentruyt bekleed met een koksvijgenblad:

https://www.hln.be/tv/james-cooke-loopt-naakt-rond-de-studio-van-de-cooke-en-verhulst-show~aaa05e4a/

Beelden van b.g. onthullende scène hebben we nog niet gevonden. Mocht u meer willen weten over het intrigerend heerschap… dit is zijn niveau:

Arm, arm Vlaanderen!

2 gedachten over “Cultuursector keert zich tegen pseudo-cultuursector…

  1. Gans die bende rond Cooke en Gert gesteund door de VTM geen aandacht meer geven want een smet op Cultuur; Wie nog niet verstaan heeft dat het alleen maar om geld te doen is is een echte domoor;Het niveau van die bende die alleen maar de vriendjes uitnodigt is lamentabel.Maar zo kennen we ze toch : ik nodig u uit en gij nodigt mij uit en de cirkel is rond en de brieventas gevuld.

Reacties zijn gesloten.