Ierse volksvertegenwoordiger hield Israël een spiegel voor

Reflection Icon #47459 - Free Icons Library

Richard Boyd Barrett, verkozen in het parlement voor de Teachta Dála (TD) in het Dún Laoghaire kiesdistrict sinds 2011, gaf duidelijk zijn mening weer tijdens een vergadering van de Oireachtas commissie, in aanwezigheid van de Israëlische ambassadeur. Hij stelt o.a.:

“Mocht ik jood zijn, dan zou ik me zonder problemen in Israël kunnen en mogen vestigen, maar mensen die er al generaties lang wonen, worden uit hun woningen gezet.”

De beelden zijn enkele jaren oud, maar in het raam van de recente gebeurtenissen, is zijn tussenkomst weer hoog actueel. De uiteenzetting maakte deel uit van een parlementair debat over de gebeurtenissen in Gaza in het jaar 2014.

Via de icoontjes onderaan kan u de ondertiteling en vertaling inschakelen.

https://www.irishtimes.com/news/politics/coveney-tells-ambassador-israel-must-protect-all-civilians-1.4561779

https://www.joe.ie/news/sinn-fein-mp-calls-irish-government-formally-recognise-state-palestine-626117

https://www.irishexaminer.com/news/politics/arid-40286774.html

The Jerusalem Post: Breaking News, Israel News (jpost.com)

Haaretz | Israel news, COVID vaccine data, the Middle East and the Jewish World – Haaretz.com

Uitgelegd in twee minuten: wat ligt er aan basis van het conflict in Israël? | Instagram VTM NIEUWS | hln.be

De “wereld” reageert bezorgd – dat Israël quasi dagelijks raketten afvuurt op Syrisch grondgebied wordt genegeerd:

5 gedachten over “Ierse volksvertegenwoordiger hield Israël een spiegel voor

 1. Ik ben jullie Jodenhaat méér dan kotsbeu ! Volgens de politiek correcte maffia moeten de Joden zich overal en altijd laten afslachten, en is het hun verboden om zich tegen hun moordenaars te verdedigen.
  Huichelaars !

 2. Als men ingewijde is in de Waarheid, als devoot christen, moet men op de hatelijke reactie van ene Wim antwoorden.

  Als Godgelovige heb ik de plicht, niet enkel mijn geloofsgenoten te behandelen, zoals in de 10 Geboden staat, maar evenzeer de mensen die een andere wereldbeschouwing aanhangen. Dit noopt me ook om te zeggen, dat toen ik een zaak had, in de buurt, veel vriendschap ondervond van een aantal moslims. Zonder dat ik hen ook maar naar de mond praatte, als volksnationalist.

  Het enige wat men over Palestina/het Heilig Land heden kan zeggen, is dat de Palestijnen op eender welke moment hun huizen/gronden kwijtspelen aan colonisten, zonder vergoeding. De zionisten/talmudisten, evenals de recht-gelovige islamieten leren vanuit hun heilige boeken, dat de eigendom van de “gojim”, de ongelovigen op eender welk ogenblik mogen toegeëigend worden, daar horen bij de islamieten zelfs onze vrouwen toe.

  Deze “Wim” vergeet wel te zeggen, dat op wereldschaal praktisch alle media in handen zijn van de top-CABAL. Ze worden door figuren als Bill Gates en Georges Soros en de top-loges financieel gesteund; waardoor men in de wereld over de corona-dictatuur ook maar één klok mag horen.

  Een groot deel van het terrorisme in de wereld wordt inderdaad door militante moslims veroorzaakt; dit is echter permanent opgepookt door de gebieds-afname van de Israeli’s op de Palestijnen en andere buurvolkeren (het conflict in het M.O.).

  Gedenk, u alle politiek-correcten, dat wij, mensen met een Westers/christelijke beschaving voor hen nog minder dat “slachtvee” zijn. Dit is ook te vinden/lezen in talloze getuigenissen.
  Golfbrekers is een licht in de duisternis van de gemuilkorfde pers. Dit vanuit een universele mensenliefde! (= gelijke behandeling voor alle volkeren ter wereld).

 3. De uitspraken van het Ierse parlementslid leggen de vinger in de wonde met betrekking tot de selectiviteit in de maatstaven als het gaat over de islam en de invasies, door het uitverkoren volk, of wat er allemaal voor door gaat. Een recent voorbeeld was er in de USA :
  https://www.unz.com/article/tucker-carlson-mentions-replacement-in-the-context-of-immigration-hatred-ensues/
  met citaat : “Tucker Carlson Mentions Replacement in the Context of Immigration. Hatred Ensues.” (=einde citaat).
  De ADL, met de AIPAC en B’nai B’rith de werkelijke macht in de USA, reageerde furieus, en eiste zijn ontslag :
  https://www.blacklistednews.com/article/79686/tucker-must-go-adl-demands-tucker-carlson-be-fired-for-discussing-replacement.html
  Wonderlijk genoeg plooide Tucker niet en reageerde :
  https://www.unz.com/article/tucker-carlson-doubles-down-on-replacement-explicitly-mentions-white-replacement-and-targets-the-adls-hypocrisy/
  met citaat : “However, the best part about Tucker’s monologue was that he confronted the ADL directly by highlighting their lack of principle. Confronting any powerful Jewish organization is virtually unheard of in American media and political culture where groveling, apologies, and firing are the norm. And he chose a particularly glaring weakness in Jewish rationalizations of the adversarial culture they have championed in the U.S.: Jewish hypocrisy in claiming the moral high ground in America by insisting that any opposition to immigration is racist and hence immoral, while legitimizing Israel’s ethnocentric immigration policy because it threatens the legitimate interests of its Jewish population. In fact, these activist Jews are consummate ethnic nationalists—exactly what they condemn in White Americans. White Americans deserve just what the ADL and the rest of the activist Jewish community want for Jews, a safe homeland that remains theirs. “ (=einde citaat).
  Dit korte citaat vat de ganse problematiek treffend samen. Diegenen die ze in Israël in de zee willen in drijven, zijn dezelfde die ze met miljoenen importeren in de (West)EUSSR en Noord Amerika, om de “blanke autochtone goyim” (=vee) te vernietigen, cfr het Coudenhove Kalergi plan, waar ik in een vorige reactie uitgebreid heb naar verwezen. Bij deze vernietiging komt nu ook nog Agenda 21 -30 en de Covid 19(84) terreur met een psychologische & biologische en economische oorlogsvoering. Hierbij heeft de “goyim” geen recht op zelfverdediging . Hij wordt op alle mogelijke manieren vervolgd, geplunderd en vernederd., en dient te koord te kopen en te betalen waarmee hij zich moet ophangen. Het incident met Tucker Carlson illustreert ook dat de waarheid verboden is, en wie er werkelijk baas is. De vernietiging van de “goyim” is trouwens voorzien in de Kabbala, een geheim dat nu mag onthuld worden daar we in het 7de millennium beland zijn.
  Bron : Kabbalah Secrets van DeAnne Loper, die rabbijnen citeert, en dus geen nazi’s. Deze samenzwering wordt dan mee uitgevoerd door verraders, waaronder de internettrollen, in de EUSSR en Noord Amerika, waarbij de logemaffiosi een sleutelrol in spelen. Wie gaat er hier dan afgeslacht worden ?? Over deze vernietiging van de goyim en dan ook onze Westerse beschaving, een recente bron :
  https://www.henrymakow.com/the_destuctive_principle_of_th.html?_ga=2.127650250.658388802.1620751542-975876723.1619963902
  met citaat : “ Humanity is controlled by a satanic cult, the Illuminati. The #scamdemic lockdowns are inspired by the satanic doctrine of “Creative Destruction” found in Cabalist Judaism & Freemasonry. “ (=einde citaat).
  Al diegenen die hier aan meewerken zijn dan ook saboteurs en verraders. Na WO 2 zijn er veel meer voor veel minder tegen de muur gezet. Bij deze vernietigingsagenda is, via Covd 19(84) er ook nog een geplande genocide bij gekomen, een bron :
  https://www.henrymakow.com/2021/01/WHO-Faced-BioTerror-Charge-in-2009.html?_ga=2.161803644.1986224319.1611860041-1349537597.1609608873
  met titel : “In 2009, WHO was Accused of Planning Genocide” (=einde titel). Dit werd trouwens ook al voorspeld door Jacques Attali :
  https://www.thebernician.net/globalist-banker-predicted-scamdemic-genocide-of-the-useless/
  met citaat : “The following statements, which were made in 1981 by powerful international banker and unapologetic eugenicist, Jacques Attali, are taken from Interviews with Michel Salomon – The Faces of the Future, Seghers edition, which was published in France by Emi Lit when Attali was a senior adviser to French President, Francoise Mitterand:
  “In the future it will be a question of finding a way to reduce the population. We will start with the old, because as soon as it exceeds 60-65 years man lives longer than he produces and costs society dearly, then the weak and then the useless who do nothing for society because there will be more and more of them, and especially the stupid ones. We will have taken care to have planned the treatment, a treatment that will be the solution………….. The selection of idiots will thus be done on its own: they will go to the slaughterhouse on their own.” (=einde citaat).
  Vooral de laatste zin is duidelijk. En de kenners weten ook wie Jacques Attali is. In tegenstelling tot de bloedige moordpartijen door de Checka in de USSR, gaan de “idioten” hier zelf dol enthousiast naar de slachthuizen !! Wie gaat er hier dus afgeslacht worden, dit ter attentie van de internettrol !!! Het voormelde is van belang om de huidige toestand in het Midden Oosten te begrijpen en zeker de recente oorlog in Gaza. Het belangrijkste element hierbij is het Oded Yinon plan :
  https://www.globalresearch.ca/greater-israel-the-zionist-plan-for-the-middle-east/5324815
  Dit is er op gericht het Midden Oosten te balkaniseren met het oog op Groot Israël tussen de Nijl en de Eufraat. De laatste 40 jaar heeft dit plan (sic) voor dood en vernieling gezorgd met miljoenen doden. Een groep werd in het bijzonder geviseerd : de Christenen, als ze al niet uitgemoord worden dan moeten ze zeker verdreven worden. Voor de rest is dit Oded Yinon plan de keerzijde van het Coudenhove Kalergi plan om de EUSSR de overstromen met tientallen miljoenen illegalen, om alzo de islamitische 5de colonne binnen te halen. (zie infra). Intussen begon dan de lange mars door de instellingen van de verraders in alle betrokken EUSSR landen. Op het net kwamen dan een leger van internettrollen.
  De huidige ontwikkelingen kaderen dan ook in dit Oded Yinon plan. Een belangrijke hinderpaal hiervoor is Iran, dat dan ook moet vernietigd worden via een oorlog uit te vechten en te betalen door de “goyim” in (West)EUSSR en in Noord Amerika. De duivel in Tel Aviv, waarachter de sporen lopen naar de werkelijke macht in The City, heeft nu al jaren alles gedaan om deze oorlog met Iran uit te lokken. Alle mogelijke terreur werd ingeschakeld om Iran de provoceren, maar tevergeefs. Er diende dan ook een tandje bijgestoken te worden, met Gaza. Eerst werd het vuur aan de lont gestoken in Jeruzalem, waarna Hamas in actie schoot.
  Afgezien van het voormelde spelen er nog andere elementen een rol, die van secondaire aard zijn. Er is de mislukte regeringsvorming door Bibi, die dan ook nog wat problemen heeft met het gerecht. Er zijn de onderhandelingen tussen de USA en Iran over het nucleaire akkoord, waar Tel Aviv razend voor is. Recent trok immers de Mossad chef naar Biden. Om te onderhandelen of te chanteren ?
  Deel 2 volgt,

 4. Er zijn enkele minder gekende :
  De gasvelden voor de kust van Gaza : https://www.energyvoice.com/oilandgas/africa/lng-africa/301375/egypt-israel-leviathan-gaza/
  En een pijpleiding : https://energydigital.com/oil-and-gas/us-backs-construction-pound542bn-eastmed-pipeline-scheme
  En over de ware reden van de blokkade van Gaza : https://www.thecanadafiles.com/articles/bgngp
  met titel : The Blockade of Gaza: It’s All About the Natural Gas (=einde titel). Het is o.a. deze blokkade die verantwoordelijk is voor het aanslepende conflict. Een andere Joodse bron :
  http://normanfinkelstein.com/2019/11/06/congratulations-to-norman-finkelstein-gaza-an-inquest-into-its-martyrdom-has-been-featured-in-a-list-of-best-human-rights-books-of-all-time/
  https://www.veteranstoday.com/2021/05/14/orthodox-jews-anti-zionists-and-christians-against-bibis-war-childrens-massacre-in-gazas-strip/
  Alleen al op basis van de voormelde elementen worden we dan ook belogen en bedrogen en zijn er hier een reeks verborgen agenda’s in uitvoering. Dan is er nog de rol van Hamas :
  https://theintercept.com/2018/02/19/hamas-israel-palestine-conflict/
  met citaat : “Blowback: How Israel Went From Helping Create Hamas to Bombing It This isn’t a conspiracy theory. Listen to former Israeli officials such as Brig. Gen. Yitzhak Segev, who was the Israeli military governor in Gaza in the early 1980s. Segev later told a New York Times reporter that he had helped finance the Palestinian Islamist movement as a “counterweight” to the secularists and leftists of the Palestine Liberation Organization and the Fatah party, led by Yasser Arafat (who himself referred to Hamas as “a creature of Israel.”) “The Israeli government gave me a budget,” the retired brigadier general confessed, “and the military government gives to the mosques.” “Hamas, to my great regret, is Israel’s creation,” Avner Cohen, a former Israeli religious affairs official who worked in Gaza for more than two decades, told the Wall Street Journal in 2009. (=einde citaat).
  En dan de financiering :
  https://www.haaretz.com/middle-east-news/.premium-netanyahu-israel-mossad-chief-doha-qatar-continue-hamas-gaza-money-transfer-1.8564993
  met citaat : “Mossad Chief Visited Doha, Urged Qatar to Continue Hamas Financial Aid Israeli visit disclosed by Avigdor Lieberman, who says Mossad chief and Israeli military commander were sent on the mission by Netanyahu” (=einde citaat)
  Nog een bron :
  https://www.npr.org/sections/parallels/2015/06/18/414693807/why-israel-lets-qatar-give-millions-to-hamas?t=1621092434775
  En dan maar klagen en zeuren, zoals bij Frankenstein keerde het monster zich tegen zijn schepper In de volgende video is er een analyse van Ron Paul met ook Franse ondertitels :
  https://www.dailymotion.com/video/x2efcl0
  met titel : “Ron Paul admet que le Hamas a été créé par la CIA et Israël” (=einde titel). Hier wordt ook dieper ingegaan over de rol van de USA in het aanwenden van de islam als wapen o.a. tegen de USSR. En hoe zegt men het ook : “Als men bij een hond slaapt krijgt men zijn vlooien”. Waarover komen de USA en Israël zich dan beklagen ?? Trouwens Israël heeft een lange traditie om samen te werken met terroristen :
  https://www.dailymail.co.uk/news/article-3315347/Watch-heart-pounding-moment-Israeli-commandos-save-Islamic-militants-Syrian-warzone-risking-lives-sworn-enemies.html#ixzz3tqiSE8HP
  In deze brug zijn er een reeks foto’s van terroristen die in Israëlische ziekenhuizen verzorgd worden. Over de steun aan ISIS (nog een Mossad creatie) , de volgende bron, met citaat en prachtige foto van Bibi :
  https://www.globalresearch.ca/israel-supports-isis/5492807

  “In September 2014, a photo of Netanyahu and Ya’alon visiting terrorists receiving care in an Israeli hospital went viral online – Netanyahu seen shaking a terrorist’s hand. According to the al-Araby al-Jadeed newspaper, “Israel has in one way or another become the main marketer of ISIS oil. Without them, most ISIS-produced oil would have remained going between Iraq, Syria and Turkey. Even the three companies would not receive the oil if they did not have a buyer in Israel.” (=einde citaat).
  Nog een bron, is ook van belang voor Syrië :
  https://www.amazon.com/ISIS-Conspiracy-Israel-Manipulate-Through/dp/1508679312
  met citaat : “Where did the Islamic State of Iraq and Syria (ISIS) come from? How did this terrorist group go from an unknown phantom to seizing vast stretches of territory in Syria and Iraq in less than a year? Who is sponsoring ISIS and for what purpose? In a series of hard-hitting articles, Canadian writer Brandon Martinez uncovers the hidden hand of Israel and the West behind the meteoric rise of ISIS and the underlying Zionist destabilization agenda that it serves. Martinez cuts through mainstream media hype and disinformation which seeks to confound the masses about ISIS’s true origins as well as whitewash the critical role of the United States, Saudi Arabia and Israel in spawning the Takfiri militants who have besieged both Iraq and Syria. Martinez traces the roots of the conspiracy back to Israel’s Oded Yinon plan which aims to fracture and balkanize the Middle East. (=einde citaat)
  Deze Gaza oorlog, het zoveelste , dient ook gezien te worden als een prelude tot WO III , zoals voorspeld in de brief van Albert Pike aan Mazzini :
  https://www.history.de/index.php?id=27&L=1&tx_news_pi1%5Bnews%5D=208&tx_news_pi1%5Bcontroller%5D=News&tx_news_pi1%5Baction%5D=detail&cHash=2575121f6173b7d53807df4e5bfa6678
  met enkele citaten : “Das Schriftstück des US-Amerikaners Albert Pike, einem Anwalt und Marinekapitän, wurde am 15. August 1871 an den italienischen Politiker Giuseppe Mazzini geschickt. In diesem sagt er beide Weltkriege voraus und prophezeit einen dritten Krieg, in dem die islamischen Anführer der ganzen Welt verwickelt sein sollen. Der Brief sagt mit unglaublicher Präzision voraus, dass der Erste Weltkrieg die Macht der Zaren in Russland zerschlagen wird, um dieses Land in eine Festung des atheistischen Kommunismus zu verwandeln. Der Zweite Weltkrieg entspringe aus den Unterschieden zwischen Faschisten und politischen Zionisten.
  Der britischen Presse zufolge sagt der Brief auch die Gründung Israels voraus: Demnach müsse der Zweite Weltkrieg geführt werden, um den Nazismus zu zerstören und den politischen Zionismus stark genug zu machen, um einen souveränen israelischen Staat in Palästina zu gründen. Der Text prophezeit weiter, dass der Dritte Weltkrieg zwischen den politischen Zionisten und den Führern der islamischen Welt ausbrechen und zur gegenseitigen Zerstörung beider führen soll. Andere Nationen sollen durch diesen Konflikt mehr denn je gespalten und dazu gezwungen sein, bis zur völligen körperlichen, moralischen, spirituellen und ökonomischen Erschöpfung zu kämpfen. Der Brief schließt mit der Vorhersage, dass das Christentum und der Atheismus aussterben und sich eine „weltweite Regierung“ entwickeln würde. “ (=einde citaten).
  Zoals te verwachten was, werd de voormelde brief afgedaan als een vervalsing, ondanks dat deze brief zeer accuraat was. Ook m.b.t. de huidige toestand in het Midden Oosten. Deze is dan ook van belang voor de EUSSR, dat via de geïmporteerde 5de colonne zal meegesleurd worden in deze WO 3. De “uitputting” is momenteel al volop aan de gang via Agenda 21 – 30 en de Covid 19(84) terreur.
  Over deze W.O. 3 : https://stateofthenation.co/?p=64658
  met titel : “ This deliberately staged conflagration between the Palestinians and Israel is another Power Elite-engineered distraction and WW3 attempt” (=einde titel)
  En wat het afslachten betreft, dit zal niet gebeuren door Hamas e.d. maar door de duivel zelf :
  https://www.henrymakow.com/2021/04/covid-vaccine-will-destroy-israel.html?_ga=2.2280183.658388802.1620751542-975876723.1619963902
  met citaat : “Israel and its citizens will meet a horrific end over the coming 2 or 3 years. 5 million Israelis or 55% of the population has been vaccinated. Israel is now the biggest hell on earth for precisely two reasons”..

  Van belang in deze tekst is ook de verwijzing naar de uitspraken van Kissinger :
  “With the fall of Israel and the decimation of almost all its 9 million or so population via vax and a concomitant Globalist scripted regional war, the rest of the world, too, enters a massive depopulation phase. Be prepared. A spiritual Israel should arise from the ashes with remnants of Jewry from around the world post apocalypse…………
  Now, I understand why Globalist chief spokesperson, Dr Henry Kissinger, remarked to the New York Post in 2012 that “there won’t be an Israel in 10 years..” (i.e. by 2022). (=einde citaten).
  Een bron in het NL :
  https://www.frontnieuws.com/vaccinatiecijfers-uit-israel-zijn-dramatisch/
  met toevoeging van de originele bron in het Engels :
  https://www.unz.com/gatzmon/the-israeli-people-committees-april-report-on-the-lethal-impact-of-vaccinations/

  Deel 3 volgt,

 5. Redactie :
  Er is in Israël inderdaad heel wat opgebouwd, maar van waar kwam het geld ?
  Wie werd er opgelicht of afgeperst ? Een recente bron over sponsors:
  https://www.timesofisrael.com/convicted-fraudster-arnaud-mimran-indicted-in-france-for-two-murders/
  met citaat : “Mimran was one of about 50 French citizens, working in teams of three or so, who committed carbon-VAT fraud in 2008-2009………. The French government has estimated it lost €1.6 billion in unpaid VAT taxes this way and the total loss to all European countries is estimated at €5-10 billion………………. In France, where an estimated €1.6 billion was stolen, many of the suspects were French Jews who either had or later obtained Israeli citizenship. The team headed by Mimran, Marco Mouly, and Souied, stole €283 million in VAT taxes. Much of the crime, according to a Haaretz investigative report, was carried out from the perpetrators’ computers in offices in Tel Aviv………. (=einde citaten).
  Nog een illustere voorganger : https://en.wikipedia.org/wiki/Stavisky_affair
  Ik voeg dit bij gezien er gelijkenissen zijn tussen het Frankrijk van toen en van heden. In Israël worden er immers geen vragen gesteld over de oorsprong van het geld, dat geldt alleen voor de “Goyim” in de EUSSR.
  Mr Wouters :
  Palestijns terrorisme, inderdaad, maar hier gaat het om kleine uitzonderingen na, om false flags aanslagen waar er een onderscheid dient gemaakt te worden tussen de uitvoerders en de opdrachtgevers – organisatoren, en hier lopend de sporen naar Langley (=CIA) en Tel Aviv (=Mossad). Beiden zijn louter criminele organisaties in de eerste plaats in dienst van de “banksters “ van Wall Street en The City. Alle naoorlogse terreur is terug te voeren tot deze banksters :
  Bron : The Nebula van W. Baeyens, pagina 26.
  Nog 2 bronnen :
  https://www.henrymakow.com/181102.html
  met titel : “Terror is Longterm Zionist Strategy for World Domination
  https://www.savethemales.ca/030203.html?_ga=2.237088455.658388802.1620751542-975876723.1619963902
  met titel : “Fake Terror is Oldest Trick in Zionist Toolbag “ en met citaat : “Every single terrorist attack in US was a false flag” – Intelligence Officer
  Just as Zionists have always used terror to advance their political agenda, their agents today are behind such events as 9-11, 7-7, Sandy Hook, Boston, Ottawa, Orlando, Nice, Brussels, Paris etc. The Zionized West, including virtually the whole “alternative media,” are only too happy to be manipulated like Iraqi Jews before them. “ (=einde citaat).
  En met dit citaat weet U wie er werkelijk schuil ging achter Brussel en Zaventem. Had men de waarheid gezegd over Parijs, dan waren deze aanslagen in België niet meer gebeurd. En aan de top weet men dit alles, en men zwijgt. Om Voorpost en ’t Scheldt aan te pakken is er wel meer ijver !! Men gaat nu een nep proces organiseren met “patsy’s…” om de duivel uit de wind te zetten. Dit is een daad van hoogverraad. En de internettrollen zijn hier ook medeschuldig.
  Het voorbeeld van de “ false flag” is de USS Liberty : https://www.henrymakow.com/2019/06/the-unsinkable-uss-liberty.html
  met citaat : “Today is the 52nd anniversary of the 1967 Israeli attack on the USS Liberty, killing 34 US sailors and wounding 174. The attack was a false flag designed to give the US a pretext to do Israel’s dirty work — nuke Cairo. Russia was prepared to retaliate in kind which could have ignited World War Three. Except for one fact. The Liberty refused to sink. It sent out a distress signal. Everyone would know Israel did it. Traitor and crypto-Jew LBJ was forced to call off the attack. The world was spared possible Armageddon.
  The attack was concocted by the CIA’s James Angleton and the Mossad, the same people responsible for the murder of JFK and 9-11. American lives mean nothing to the Cabalist bankers. Thanks to the complicity of the US media and political class, the CIA-Mossad continue to use false flags to shape policy.
  The Liberty attack/ cover-up are further proof that the US is a cowering abject colony of the Rothschild banking cartel. The future capital of the Masonic Jew World Order is Jerusalem.
  US politicians are mostly Freemasons in the service of this Communist world tyranny. The goal of Freemasonry is Communism. (=einde citaat).
  Ik voeg dit toe, omdat het opnieuw een beeld over de NWO samenzwering en hoe de kaarten liggen op het (geo)politieke schaakboord, en de rol van de slaven in dienst van de duivel. En hierbij geldt het principe :”Niets is wat het lijkt te zijn”. (vrij naar Victor O.)
  Alleen al op basis van de voormelde elementen (zeer summiere niet beperkende opsomming), gaat er achter deze oorlog tegen Gaza heel wat meer schuil. Van belang is steeds een afleidingsmanoeuvre. Bij de vorige oorlog tegen Gaza was dit het neerhalen van de MH 17. 20 min later begon de Israëlische aanval. Vooral het verband met WO 3 en de geplande burgeroorlogen in de ESUSSR is meer dan onrustwekkend. Alleen uit Frankrijk komt er enige reactie vanuit het leger. Weten ze daar meer ??
  Volledigheidshalve verwijs ik ook naar de al artikels in de bruggetjes voor een goed begrip. Onderwerpen waarover in de MSM – de politiek en bij de (pseudo – deskundigen ) een oorverdovende stilte heerst. Hoe kan men bv. met kennis van zake spreken over het Midden Oosten als het Oded Yinon plan wordt doodgezwegen?. Ruw samengevat zijn er dan ook drie elementen van belang voor de EUSSR :
  1. Het Oded Yinon plan dat een noodzakelijke vw. is om de massale vreemdelingeninvasies naar de EUSSR op gang te brengen, cfr. het Coudenhove Kalergi plan,
  2. De geplande WO 3 die moet starten in het Midden Oosten tussen de Islam en het politieke Zionisme, en waarbij de EUSSR via het geïmporteerde paard van Troje moet meegesleurd worden,
  3. De NWO, een communistisch terreurregime, met aan de top een occulte Satanische sekte, waaraan zelfs de RKM schatplichtig is.
  De voormelde tekst is dan maar een zeer summiere analyse in het kader van de zoektocht naar de waarheid, die voor velen het daglicht niet verdraagt.

Reacties zijn gesloten.