“Cultheld”

Lood om oud ijzer

Wie gelooft dat “gematigde” islamisten moslims zijn die braafjes vijf keer per dag hun vredesgodsdienst praktiseren door op hun knieën Allah te aanbidden en niet veel meer verkeerd doen dan op de foute dag hun vuilzak buiten te zetten, is even naïef als een “gematigde” Vlaming die meent dat de N-BA ons naar een onafhankelijk Vlaanderen zal leiden.

Wat dacht u van een Irakees, die aan de goede kant “strijdt” tégen IS?  Kan behalve een penetrante lijfreuk niet veel mis mee zijn, toch?
Toch!  Iemand in stukken snijden of levend verbranden hoort zelfs in deze ontaarde wereld tot barbarij.

Niet zo volgens het Algemeen Dagblad, die noemt Abu ‘Rambo’ Azrael een “cultheld”.
In een artikel op de website van het Algemeen Dagblad schreef Hans van Zon op 27 oktober 2015 een artikel met de titel “Iraakse cultheld Abu Azrael jaagt IS stuipen op het lijf”. Hier wordt Abu “Rambo” Azrael omschreven als een cultheld. Ook wordt hij in elke alinea de hemel in geprezen.

Abu “Rambo” Azrael’s echte naam is Ayyub al-Rubaie. Hij is een commandant van de Sjiitische Kataib al-Imam Ali militie. Deze militie maakt deel uit van de Popular Mobilization Forces, een coalitie van Iraakse Sjiitische milities die financieel en militair gesteund worden door de overheid van Irak. Deze milities vechten momenteel in Irak tegen de terreurbeweging Islamitische Staat (ISIS/IS).

Op 28 augustus 2015 werd er een video gepubliceerd op het internet waarin Abu “Rambo” Azrael gevangengenomen strijders van terreurbeweging Islamitische Staat, die nog leven, in brand steekt. Deze video is opgenomen bij een olieraffinaderij in de Iraakse stad Baiji.

Ook snijdt Abu “Rambo” Azrael met een zwaard een vermoedelijke ISIS vechter in stukken. De man hangt vastgebonden aan zijn voeten terwijl Abu “Rambo” Azrael stukken van de man afsnijdt.
Terwijl Abu “Rambo” Azrael in de man aan het snijden is roept hij “ISIS, dit is jullie lot, we zullen jullie opensnijden als shoarma”.
Abu “Rambo” Azrael reageerde op de video met het commentaar dat de ISIS strijders in de video geen soennieten zijn, maar Aziaten en strijders van ISIS die afkomstig zijn uit de Kaukasus.

INVASIEMoeten we er nog aan toevoegen dat ook deze lieverdjes naar West-Europa afzakken “vluchten” om onze samenleving te verrijken?

Met dank geleend bij Terrorisme Monitor

FT

1 gedachte op ““Cultheld”

  1. Die Abu Rambo mag van geluk spreken dat ik hem nooit zal ontmoeten . Ik zou hem anders een serieuse petat rond zijn oren geven als vergelding voor zoveel wreedheid . Trouwens weet hij dan niet , dat het levend verbranden van krijgsgevangenen ten strengste verboden is door de conventie van Geneve . Abu Rambo is een echte stouterik !

Reacties zijn gesloten.