Cijferdans

CijferdansCijferdans

Hoeveel schulden heeft Griekenland bij de eurolanden?

Griekenland is een pak landen echt heel veel geld verschuldigd. In totaal gaat het om 312,7 miljard euro, leren we uit onderstaande grafiek van persbureau AFP. Dat is echter niet allemaal rechtstreeks afkomstig van de verschillende eurolanden. Zo heeft Griekenland ook voor 18,2 miljard euro schulden bij het Internationaal Monetair Fonds (IMF).           Lees verder…

CJOLi4VWsAAz6bN.jpg:large

7 gedachten over “Cijferdans

 1. Nog een oplossing voor GR die de EU zeker zal behagen: een alliantie met Saudi Arabie of Qatar. Geld met hopen, en de islamisering van Europa komt weer een grote stap dichterbij. Een win-win situatie dus. Dat ze daar nog niet aan gedacht hebben.

  • Je onderschat in deze de haat van Grieken t.o.v. moslims.

    • We spreken gewoon uit ervaring met zeer frequente bezoeken aan Griekenland. Spreek met de bevolking, vooral op de eilanden of aan de grens in het noorden. Hoor wat ze meegemaakt hebben met de Ottomanen.

     • Inderdaad, redactie, ook mijn ervaring. Bulgarije e.a. Balkanstaten stortten zich na 1918 met blijheid in de armen van de bolsjewieken door datgene wat ze hadden meegemaakt met de Ottomanen. Erger kon het niet worden. Na 20 jaar ervaring kozen dan weer velen onder hen de zijde van Duitsland.

 2. Maar de EU gaat zeker met meer geld over d e brug komen, want de grieken hebben hun ultieme wapen ingezet: ‘de asielzoekers hebben geen eten meer’. Tenzij de toeristen, vooral linkse duitsers en britten, hun eten afstaan ntl.
  Overigens: ik bekijk het langs de zonnige kant: het einde vd EU lijkt onafwendbaar, zo is ons geld dan toch nog nuttig besteed geweest.

 3. Ik begrijp het allemaal niet zo goed . Al die zever , waarom betaalt Griekenland die 312,7 miljard Euro niet gewoon terug . Als ze dan nog aan het IMF maandelijks 1,51 miljard aflossen dan zijn ze binnen 12 maanden van hun schulden verlost en kunnen ze zonder problemen en met volle moed de sirkati dansen

Reacties zijn gesloten.