6 gedachten over “Verschillen D en Gr in grafieken

 1. Nog een idee om GR te helpen: het grootste deel vh binnenland is onbewoonbaar door de bergen. Laat hen het volleggen met zonnepanelen, en de stroom exporteren.

  • WIE zou dit betalen (?) en HOE zouden zij dat doen (?), beste Frans,… met kleine stukjes steen ???

   • Kopen op afbetaling, en betalen met de opbrengst vd export vd stroom ntl. En HOE dat moet geplaatst worden? Ik zie het probleem niet: gewoon op de grond leggen en verbinden, vervolgens met een hoogspanningslijn noordwaarts.
    Bemerk dat D dergelijk zonnepanelenpark wou aanleggen in noordafrika, ook voor export naar Europa welteverstaan.

 2. Over het intussen beruchte referendum doen er de meest uiteenlopende interpretaties de ronde. Het meest in het oog springend zijn de overwinning van de democratie, het respect voor de waardigheid, een oproep tot “solidariteit”… De rechten van de mens worden er ook bij gesleurd enz..
  Bij rechtse en nationalistische partijen reageert men positief over de uitslag =”NEEN”, die als een kaakslag wordt aanzien voor de “Troika….en de banksters”.
  Tijdens een debat op de Franse zender LCI verklaarde een lid van “Les Républicains” doodleuk, dat als de Grieken hun schulden niet afbetalen, de Franse belastingbetaler het zal moeten doen in plaats van de Grieken.!!!
  Dit laatste geldt dan ook voor de belastingbetalers in de andere landen van de EUSSR.
  Moet men over een dergelijk gevolg van dit “Neen”, laaiend enthousiast zijn???
  In feite ging het hier niet om een referendum maar om een “diktat” van een rot corrupt profitariaat voor een schurftig parasitisme, vooral op kosten van de spaarders en belastingbetalers in Noord Europa, waar Vlaanderen ook bij is, en dit men een onnoemelijke arrogantie en pretentie.
  Wij Vlamingen, kennen dit fenomeen maar al te goed, in dit apenland.
  Als men de EUSSR wil bevechten, dat men dan de moed heeft de waarheid te schrijven over de verraders en hun “zetbazen” en hun verborgen agenda’s.
  Sympathie koesteren voor een corrupte rotzooi in Griekenland, maakt dan ook elk verzet tegen deze EUSSR totaal ongeloofwaardig.

  • ‘de overwinning van de democratie’

   Wat ik zo eigenaardig vind aan die democratie is dat de verkozenen beslissen wanneer een regering valt en niet de kiezers. Die mogen met z’n allen nog zo uit volle borst staan roepen met ‘weg met…’ er gaat helemaal niemand weg. Ze hebben niets te zeggen over wanneer er moet weggegaan worden. De geachte heren beslissen zelf : nu gaan we weg. Om even later langs de voordeur terug te komen.

   • Door uw stem af te geven geef je nu eenmaal ook uw beslissingsrecht weg.

Reacties zijn gesloten.