Geradicaliseerde “jongere”

Belgische jihadist v/ Sharia4Belgium ‘Abou Isleym Belgiki‘ kruisigt en onthoofdt man in Syrië. Wat u nt ziet op tv…

Permalink voor ingesloten afbeelding

Abou Isleym Belgiki

De tweets van deze “jongere”zijn afgeschermd.  In cache vindt men slechts een stukje bijhorende tekst: Abou Isleym Belgiki on Twitter: “Un espion nusayrie décapiter a l’instant a #Gerablous http://t.co/xDlPXVmoee”

https://twitter.com/4d01c6ee2486476?protected_redirect=true

11 gedachten over “Geradicaliseerde “jongere”

 1. En zulke gasten willen ze hun paspoort afnemen en hier houden, begrijpe wie kan…

 2. Aan dit creatuur zijn smoel te zien een pracht resultaat van moslim inteelt.

  • Volgens verschillende foto’s die via Google opduiken is dit de foto die hij zelf op zijn facebook- en twitter-profiel gezet heeft.

 3. Ik vrees dat die foto werd bijgewerkt door studio Rony om beter het innerlijke te kunnen aantonen van dat gedrocht , waanzin , kinderachtig , psychopatisch , schreeuw om aandacht en bepampering , geen of verkeerde opvoeding , waar gaat dat exemplaar ooit werk vinden ,wie wil zoiets in huis . Ga aub naar het kalifaat en vervoeg binnen de kortse keren het pretpark van Al en lah .

  • Wij protesteren met klem. Studio Rony heeft niet geprobeerd zijn smikkel te verfraaien: puur natuur!

 4. Ge moet het maar durven uitspreken ” Belgen , Vlamingen ” strijden samen met IS , Allemaal dank zij de migratie , de bepampering , de Christelijke naastenliefde , het begrip , de aanvaarding , het anti racisme , de strijd tegen demonisering en het kansloze . Ons volk laat begaan , is dat geen vorm van medeplichtigheid . Maar we worden onbegrijpelijk streng , er is zelfs een voorstel om 10 jaar het land te ontzeggen , verschrikkelijk , daar zal anciaux niet direct mee instemmen . Dat Islam gedrocht moet zich nu heel belangrijk en moedig voelen . Hij heeft een weerloos slachtoffer mogen onthoofden . Verrek lafaard , Abou Isleym in de meest helse pijnen . Wat haat ik dat soort van ongedierte ( met mijn verontschuldiging voor het echt ongedierte) Allahu Akbar met mijn middelvinger uitgestoken als blijk van eer aan de meest vredelievende

 5. Een beetje off topic, Zo juist was ik nog op het gemeentehuis van mijn gemeente. Mijn echtgenote moest haar nieuwe pas afhalen. Het loket naast haar kwam een “dame,en heer + platte baby” van vreemde origine. De ambtenaar van dienst sprak luid en duidelijk de volgende woorden (letterlijk citaat) “u heeft recht op 2 paspoorten en 2 nationaliteiten”. Astemblief, ze geven ze de pap in de mond.

  • Wat heeft dit nu met het ander te maken…
   Slaagt ook gewoon op niets..
   Mensen moeten toch de juiste info krijgen of ze nu belg zijn of niet..

   • Het is niet aan ons om voor hen uit te pluizen waarop ze in het buitenland nog allemaal recht hebben, of wil je nog een pak meer ambtenaren (met hoofddoek)? Ook de lijst met toegelaten islamitische namen die men hen bv in NL in opdracht van bv Marokko voorlegt is er voor mij ver over.
    Als je je gaat aansluiten bij het ACV zeggen ze daar ook niet dat je ook voor het ABVV kunt kiezen.

    • Dat niet, en ook niet dat je buiten vliegt als je op een verkiezingslijst van het VB zal staan.

Reacties zijn gesloten.