Burgeroorlog

Terwijl de Duitse poco media een eenzijdige berichtgeving proberen te handhaven (de sociale media vervullen de rol van stoorzender) circuleert in Hongarije onderstaande video uit Leipzig met als randbemerking “toestanden zoals in een burgeroorlog”.

Ungarische Medien: „Bürgerkrieg in Deutschland“Während uns deutsche Medien nach wie vor die heile Welt vorgaukeln, sprechen ausländische Medien bereits von Bürgerkrieg in Deutschland. In Ungarn machte heute folgendes Video aus Leipzig die Runde. Auch ungarische Medien beschreiben die Situation als bürgerkriegsähnlich.

Geplaatst door Anonymous op woensdag 13 januari 2016

 

9 gedachten over “Burgeroorlog

 1. We mogen toch blij zijn met al die zogezegde vluchtelingen en met al die immigranten we gaan er op vooruit, zeker bij de politie daar moeten er banen bij komen

 2. In de BRD is men zeer bezorgd om de vrede. Om die reden heeft de Springer Uitgeverij ‘Die Friede Springer Stiftung’ (De Vrede Springer Stichting) in het leven geroepen. De grote baas heeft daar 80 miljoen Euro voor uitgetrokken. Wat de stichting moet doen?
  – das abhalten (afweren) manifestaties en symposiums met wetenschappelijke, culturele en opvoedkundige doelstellingen.
  -het verlenen van leerstoelen en beurzen voor wetenschappelijke publicaties en voor onderzoek doeleinden
  -de ondersteuning van concept ontwikkelingen, van lering en overleg en prototype instituten.
  -het vorderen van schoolse maatregelen voor de leerstof en het uitwisselen van leerlingen.
  -de vordering voor de eenmaking van de volkeren van Europa.

  De stichting telt 7 leden. De man van Merkel, Prof. Joachim Sauer is erbij.

 3. hoe . lang . nog .
  zullen . onze . “leiders” .
  doen . alsof . er . geen . oorlog . is ?

 4. Heden kreeg ik een serieuse Yoe Tuub via E mail . De docu duurt nogal lang ong 30 minuten. Het is een bloemlezing over onze in gevaar zijnde getinte en aangebakken broeders , hun fratsen en dankbaarheid. Ik heb er nog den bibber van . Ik stuurde het op naar de redactie ! Het moet iedereen tot nadenken stemmen met wat we bezig zijn

 5. Och we moeten onzelf niets wijsmaken , we staan op de vooravond van een derde wereldooglog light . Wij senioren hebben bijna 70 jaren kunnen genieten van een bepaalde welvaart en vrede . Dat is nu voorbij ,dank zij een groepje enkelingen die over ons lot kunnen en mogen beschikken . Het grote verschil , vroeger wisten wij wie de vijand was en waar je hem kon vinden . Nu zijn de slachtoffers van deze waanzin geen militairen maar gewone mensen die van hun leven het beste proberen te maken . De nieuwe vijand bestaat nu in tegenstelling tot vroeger , uit een bende “”lafaarden”” die met hulp van de “correcten” door ons worden onderhouden en regelmatig voorzien van verse pampers .Nog nooit was de omvang van deze menselijke ramp voor de toekomst zo groot door de komst van een fictieve God , die enkel maar in het rijtje staat van de O ! zovele Goden… Odin , God de Vader en zijn familie , de zoon enz , Jaweh , Bhoedda enz enz plus de talrijke afgescheurden en sektes , pinkstergemeenschappen , getuigen van het eerste uur , die van het laatste , de lijst is verschrikkelijk lang en allemaal denken zij dat hun God of geloof de ware is , uiteraard ook de moslims ! . Dan moogt ge niet zot of onozelaar roepen , want de grondwet geeft garantie en eist respect. Ze kunnen allemaal mijn ……………. Ik ben een vrije mens omdat ik geen godsdienst heb ,die me zegt wat ik moet geloven en wat niet , wat ik mag en moet doen enz . Ik ken het verschil tussen goed en kwaad . Het goed moet ge koesteren , het kwaad moet ge uitroeien

 6. Zou de New York Times de burgeroorlog een beetje willen bespoedigen? Ze schrijft op 10.01.2016 over Merkel, toch de vriendin van Amerika en andere staten: Merkel must go -so that the country can avoid paying too high a price for her high minded folly (Merkel moet gaan – zodat het land kan vermijden een te hoge prijs te betalen voor haar hoogmoedige dwaasheid)

  • Anna,
   De New York Times is een spreekbuis van de NWO. In feite wordt hier aangekondigd dat het tijd is dat Merkel vertrekt.. zij heeft immers haar opdracht vervuld in dienst van de NWO. De “boodschap” wordt wel diplomatisch verpakt.. het mag immers niet te veel opvallen.
   Men dient zich geen illusies te maken over de opvolgers. Merkel staat immers niet alleen maar maakt deel uit van een ganse verraders “clique”, die alle sleutelposities bezet. De krachten achter de NWO, zullen er dan ook voor zorgen dat de “klus” verder wordt afgewerkt. Der rol van Merkel was dan ook beperkt tot het maken van een bres in de dijk. Dit is intussen gebeurd. Nu zullen er anderen komen om verder de agenda van de NWO uit te voeren. Men moet niet denken dat deze krachten achter de NWO zomaar zullen afhaken , enkel en alleen omwille van betogingen van Pegida.
   Indien het tot een burgeroorlog zou komen, waar ik sterk aan twijfel,
   dan is er nog altijd het Amerikaanse leger, dat nog steeds sterk aanwezig is in Duitsland , en beschikt over een uitgebreide infrastructuur, om in te grijpen en orde op zaken te stellen. Bovendien doet de VSA meer en meer beroep op privélegers of huurlingen, die door de eeuwen heen, gekend zijn voor “hun fijngevoeligheid”!!(sic).
   Er gebeuren momenteel dan ook tal van zaken, waarvan het belang niet altijd duidelijk is, maar pas als het te laat zal zijn, zullen de verbanden tussen deze zaken aan het licht komen.

Reacties zijn gesloten.