Borgorokko zond zijn zonen uit

Populaire haatprediker doet ramadan-tournee in Antwerpen

Filip Dewinter, kamerlid voor Vlaams Belang, uit in een persbericht zijn ongenoegen over de uitspraken van Bart De Wever. “Terwijl burgemeester De Wever beweert dat Antwerpen 577 ‘geradicaliseerden’ ‘volgt’, die overigens direct preventief zouden moeten worden opgepakt, predikt jihad-mentor Tarik Ibn Ali ongestoord in verschillende moskeeën in Antwerpen”, klinkt het in het persbericht.
Volgens Vlaams Belang is het ongehoord dat de razend populaire “jihad-mentor” Tarik Ibn Ali mag blijven prediken in Antwerpen. “Dit terwijl de jihad-dreiging aanhoudt en Brussel op het nippertje ontsnapte aan een zware jihad-aanslag met een spijkerbom.” Heden doet Tarik Ibn Ali een ramadan-tournee langs verschillende moskeeën in Antwerpen, waaronder op 9 juni Moskee Omar in de Tulpstraat en op 10 juni de Al-Fath moskee in de Ranststraat.   Lees meer…

Afbeeldingsresultaat voor Tarik Ibn AliOmstreden Antwerpse imam opgepakt in Birmingham
The Times of London schrijft dat Chadlioui, die afkomstig is uit Marokko maar ook een Belgisch paspoort heeft, woensdag werd opgepakt in de wijk Sparkhill in Birminham. Er liep een Europees aanhoudingsbevel tegen hem. Chadlioui zou een van de zes verdachten zijn die opgepakt werden in een Spaans onderzoek naar een terreurcel op het eiland Mallorca. Vier andere verdachten zitten in Mallorca in de cel, een in Duitsland.  Lees meer.

Afbeeldingsresultaat voor islam struisvogel kop in het zandWir haben es nicht gewußt… Tarik Ibn Ali heeft zijn eigen videokanaal op YT.

 

1 gedachte op “Borgorokko zond zijn zonen uit

  1. Nochtans HAD het Antwerps’ politiekorps een goede commissaris, die met harde maatregelen de orde handhaafde, helaas, vonden er een deel Dhimmi’s dat Bart Debie een véél-te-harde hand had…
    Dagelijks ziet men nu het resultaat van een minder-harde aanpak. 🙁

Reacties zijn gesloten.