Bespaar op asiel, niet op onze eigen mensen.

Permalink voor ingesloten afbeeldingOnze redactie heeft gisteren naar de persconferentie van het Vlaams Belang gekeken.   De moderne communicatie-mogelijkheden worden benut: in “live stream” – ‘voorlopig’ nog steeds voor iedereen met internetaansluiting te bekijken – werd de geslaagde “ontmoeting met de pers” uitgezonden via de VB-webstek.  Voor wie de uitzending gemist heeft:

En – wonderen zijn de wereld niet uit – de nullenzender was ter plaatse en stond zelfs een interview met Tom toe.  Klik op De Redactie.  VTM daarentegen hield het op “gammele bootjes” en de “uitgeprocedeerde Tunesiër op het dak”.  En maakte vooral reclame voor “het groot vluchtelingendebat” met de populaire importsecretaris, mislukte politieker / immigrantenliefhebber Rik Torfs (morele plicht onze maatschappij te laten ontwrichten) én notoire dwarsligger Etienne Vermeersch (we hebben ze niet nodig, absoluut  niet).Permalink voor ingesloten afbeelding

HLN: Vlaams Belang klaagt in nieuwe campagne kostprijs asielcrisis aan

 

 

3 gedachten over “Bespaar op asiel, niet op onze eigen mensen.

 1. Wie vroeger de vijandige duitsers hielp buitenhouden wordt heden als held vereerd, herdacht en met monumenten vereeuwigd..
  Wie vroeger de vijandige duitsers hulp verleende verloor definitief zijn burgerrechten en sociale rechten.
  Wie nu de vijandige moslims hulp verleent en wil dat die vanaf de eerste dag alle sociale rechten kunnen genieten wordt als edele moraalridder geroemd.
  Wie nu de vijandige moslims poogt buiten te houden wordt als racist en nog
  veel erger vernederd en beschimpt.

 2. Het onderwerp is ernstig en daarom zien we de leiding met een zeer ernstige uitstaling naar de pers en camera kijken, daarom is VTM er niet in geïnteresseerd. Liefst zien ze lachende politiekers die alles in een lolletje en met veel beloftes willen vertellen.

 3. Op VRT vertelde Bourgeois over een Vlaamse toekomstvisie tegen het jaar 2050. Zeer doordacht van diezelfde heer want niemand kan hem dan nog vragen wat er van terecht is gekomen.
  In het spoor van Bourgeois werd op de Duitse zender aan een politicus-wetenschapper gevraagd hoe hij het jaar 2050 zag. Het antwoord was zo interessant dat ik het niet heb onthouden.

Reacties zijn gesloten.