Berlijn: Politie en Justitie geven het op.

Stedenfenomeen: bendevorming, clans, maffiagroepen die zich aan de donkere kant van de maatschappij bewegen.  Drugs en prostitutie.  Onderlinge oorlogen.  Berlijn is niet alleen de hoofdstad van Duitsland, maar ook de hoofdstad van de maffiaclans.  Arabische ‘families’ die zich maffia-allures aangemeten  hebben.  Politie en justitie geven het op.  En geven het toe dat ze machteloos zijn tegenover de wetteloosheid die er heerst.

Angst.  Getuigen worden afgemaakt.  Elk vierde misdrijf wordt toegeschreven aan Arabische families.  Sinds de ’80ger jaren zijn ze naar Berlijn ‘gevlucht’, weg uit Libanon, weg van de burgeroorlog.  Niet geïntegreerd, uitgesloten, in zichzelf gekeerd.  Ze zijn in Berlijn en in Duitsland machtiger dan in Libanon.  Ze bekijken onze maatschappij als een ‘Beutegesellschaft’, een maatschappij om buit te veroveren,  om van te ‘profiteren’.  Ze hebben vele mogelijkheden ontdekt hoe men snel, zonder opleiding, tot rijkdom komt, hoe men het sociaal en juridisch systeem, leefloon en andere friandises,  voor zich kan gebruiken.  Getuigen worden tot zwijgen gebracht door geld of door geweld.  De clan is alles, de rest telt niet mee.  Een parallelle wereld midden in Berlijn.   Ralph Ghadban, ‘immigratieonderzoeker’, verdedigt zijn landgenoten en legt de schuld bij de Duitse samenleving want ze hebben de Libanesen buitengesloten…

De bovenste video is actueel, de onderste van 2009.  Voor zover er enige verandering te bespeuren valt, dan zeker niet ten goede.

Maffia clans in Berlijn

 

3 gedachten over “Berlijn: Politie en Justitie geven het op.

  1. In Bremen is het zo mogelijk nog erger. Arabieren zijn nu eenmaal criminele jongens, vandaar ook hun logische keuze voor de islam.

  2. “”””Wir schaffen das “””” dachten onze soepjurkdragende medemenschen…. in het arabisch en inderdaad ze zijn goed bezig ….Politie en Justitie zien het niet meer zitten. Mutti Merkel met haar staande ovatie en minutendurend applaus is misschien de meest invloedrijke vrouw in den Europa , maar zeker niet de slimste . Ze heeft haar land verkocht aan de Islaaaaaaam in naam van begrip , verdraagzaamheid naastenliefde en dergelijke flauwe kulletjes . Het wordt tijd dat ze haar intrede doet in een klooster

  3. Nog erger als Arabische clans: 340 verkeersdoden in Thailand rond oudejaar. Hier mogen dan al 6x minder mensen wonen, wij hadden wel 60x minder doden.

Reacties zijn gesloten.