1 gedachte op “Last van haar geweten?

 1. Hoe zou IM Erika last kunnen hebben van een geweten, psychopaten hebben immers geen geweten.
  Over haar huidige rol in Duitsland :
  http://krisenfrei.de/merkel-deutschland-ein-bissiger-hund-an-der-kette-der-usa/
  Merkel-Deutschland: ein bissiger Hund an der Kette der USA?
  4. Januar 2016 dieter
  Een citaat :
  “Inzwischen ist das eingetreten, was Papst Benedikt XVI in seiner Rede vor dem Deutschen Bundestag am 22. September 2011 sagte:
  „Nimm das Recht weg – was ist dann ein Staat noch anderes als eine große Räuberbande?“ (De civitate dei, IV, 4, 1. Übers.)(=einde citaat).
  Nog een citaat dat in één zin alles duidelijk maakt :
  “Solange Deutschland ein Besatzungskonstrukt ist, ist Deutschland nichts anderes als ein bissiger Hund an der Kette der USA und ihrer internationalen Terrororganisation (NATO). Selbst wenn Frau Merkel gehen sollte, wird die nächste US-Marionette in Berlin installiert. Wer auch immer das sein mag, spielt überhaupt keine Rolle.(=einde citaat).
  Als men dan de afkomst kent van IM Erika en weet wie er in Washington de werkelijke macht in handen heeft, dan is het hoogverraad en de samenzwering van Merkel meer dan duidelijk.
  Wat na WO I en WO II niet gelukt is, zal nu wel lukken, dankzij een nooit geziene vreemdelingeninvasie. (of het Coudenhove Kalergi plan in volle uitvoering, en na Duitsland volgt de rest van de EUSSR).
  IM Erika zal blijven zitten tot op het ogenblik dat haar “meesters” zullen beslissen dat ze moet vertrekken. (desnoods krijgt ze ook een ongeval om een potentiële vervelende getuige definitief het zwijgen op te leggen).
  Met IM Erika zien we immers ook een schoolvoorbeeld van een “lange mars door de instellingen”. Een mars die sinds lang gepland was.

Reacties zijn gesloten.