Nigel Farage ontsnapt aan de dood

Leader of the UK Independence Party or UKIP, Nigel Farage… nadat nog onbekende daders zijn auto saboteerden

Gewoon een gevalletje autopech? Nee, bepaald niet. Na inspectie van de auto bleek dat de wieldoppen van Farage’s auto doelbewust waren losgeschroefd. De Franse politie zegt gevallen te hebben meegemaakt waarin één wieldop los kwam van het voertuig, maar dat dit tegelijkertijd met alle vier de wielen gebeurt is natuurlijk hoogst onwaarschijnlijk. Met andere woorden: iemand heeft dus doelbewust geprobeerd om het leven van UKIP-leider Farage in gevaar te brengen.  Lees meer…

Dit was niet de eerste keer dat Nigel Farage op ‘t nippertje aan de dood ontsnapte:

UKIP candidate for Buckingham Nigel Farage narrowly escapes death as his plane crashed to the ground at Hinton Airfield, Northamptonshire.

DailyMail

Dank aan Wes H. voor de tip.

 

7 gedachten over “Nigel Farage ontsnapt aan de dood

  1. Na 2 mislukte pogingen zal het de 3de keer wel raak zijn.
    Desnoods zal men van grote miserie nog moeten beroep doen op een “kidon”.
    Hierbij dient men dan nog te weten dat Farage nog geen potten heeft gebroken. Hij heeft tot nu toe de verraders en hun zetbazen niet aangepakt, en de verborgen agenda’s op tafel nog niet gegooid. Hij heeft enkel wat vervelende zaken gezegd in het EUSSR parlement.
    Blijkbaar neemt men in NWO kringen dan ook het zekere voor het onzekere.
    Beter ene teveel geliquideerd, dan ene te weinig.

  2. Ach, wanneer hij op bus of tram dan door een stel vreemd gespuis doodgeslagen wordt, zullen de media dat ook weer afhandelen als “een spijtig busincident”. We hebben dat nog al gehoord van ons V(ulgair) R(ood) T(uig)

Reacties zijn gesloten.