9 gedachten over “Bella Italia

  • ‘Eisen’ is waarschijnlijk het eerste woord dat ze in alle talen van de EU kennen.

 1. Wij eisen Vlaamse onafhankelijkheid en dat is de enige manier om iets te bekomen, met het te vragen krijgt men niets. Dus we kunnen nog iets leren van die onbeschofte zogezegde sukkelaars, die we moeten opvangen, eten, rum, tabak en huizen te geven, dan zal het tijdelijk opgelost zijn.

 2. Hoe is het mogelijk van zo racistisch te zijn, zij brengen ons welstand bij, althans volgens de linkse bobo’s en ze brengen een culturele verrijking mee zien jullie dat nu niet het is niet te geloven die vreemdelingen krijgen stank ipv dank

 3. Mooi youtubeke die de dankbaarheid uitdrukt tegenover Europa , die er alles voor gedaan hebben om die “sukkelaars” niet te laten verzuipen . Ze hadden ze beter …….””””Censuur , tekst verwijderd volgens art.007 van de nieuwe wet op de vrije meningsuiting en racisme”””” ….. In ieder geval als Rocco Granata die beelden ziet , kan hij misschien een nieuw liedje maken over Bella Italia . Het bewijst maar een ding …die mensen hebben nood aan een dictator , iemand met een zeren hand. Anders kunt ge met dat volk niets aanvangen, zoals in Lybie bv. Waar zitten de verlossers met hunne grote smoel? Het bewijst ook dat er zoiets bestaat als een Herrenvolk en een volk van veeeel mindere kwaliteit. De bewijzen daarvoor zijn overweldigend . Hoe meer ze krijgen hoe meer ze eisen . Als onze Europese Pater Damiaanachtige politiekers dat eens zouden snappen .

 4. Voor G7 kwam G6 op het slot Moritzburg, een eiland in Saksen niet ver van Dresden, langs alle kanten omgeven door een waterpartij tegen indringers. Duitsland was gast en Frankrijk, Engeland, Italië, Spanje en Polen waren van de partij. Ze hebben zich BINNENKAMERS tot laat in de nacht onderhouden over het vluchtelingen probleem, of moet het indringers probleem zijn. Het is, hoe kan het anders, hoogst pijnlijk geëindigd zonder oplossing.
  Niet BINNENKAMERS hield Leonidas de Perzen tegen. Niet BINNENKAMERS overwon Piet Hein de Zilverenvloot.
  De plaats waar gehandeld moet worden is in open lucht, in de steden, de straten, de markt, het veld, op zee.
  Maar ‘t schijnt dat binnenkamers grote gedachten wassen die prachtige vruchten geven.
  Uit ervaring weet ik, dank zij de politiek van het land b, wat er zoal aan het licht komt als er binnenkamers tot laat in de nacht grote gedachten wassen.

 5. Het gaat hier in feite om een door de EUSSR georganiseerde invasie.in dienst van de occulte machten achter de NWO.. Als men het probleem werkelijk zou willen aanpakken, is het binnen de kortste keren gedaan.
  Het gaat hier dan ook om de uitvoering van het Coudenhove Kalergi plan.
  Over deze occulte machten(=de vrijmetselarij) is er een interessant interview in het Pallieterke van 29 april 2015 met Dries Goethals.(pagina 11)
  Hij heeft het o.a. over de rol van de loge bij de islamisering van Vlaanderen(maar dit is elders evenzeer het geval). Volgens hem was de blauwe loge voor migratie van de moslims omwille van hun beschikbaarheid en lage loonkosten. De rode loge was voor om hun kiesvee “aan te dikken”.
  Hierbij dient men te weten dat de blauwe(=liberalen) loge en de rode(socialisten) loge, te samen zitten in de “werkplaats”, en zeker nadien in de natte kamer!!!.
  Nog een ander aspect en ook een zeer gevoelig is de aanwezigheid van een bepaalde volksgroep.. die er een zeer dominante rol speelt.
  Hier ziet men dan ook dat de “invasie” uit het zuiden geen toeval is, maar kadert in een bewust gevoerde strategie tegen onze westerse beschaving.
  In feite verloopt alles volgens plan. Een NWO naar communistisch model.

Reacties zijn gesloten.