Kasteelkapperjolle – Afrikaanse Musiek Fees

Lieve mensen, er wordt beroep op mij gedaan om een of meer evenementen openbaar te maken en dat wil ik graag doen, maar ik laat deze liefelijke dame zelf aan het woord.
Marieke

“Ik zou graag meer Vlamingen willen bereiken, maar durf niet op de groepen die u mij aanbeveelt te posten omdat ik zelf geen Vlaming maar Afrikaner ben.
Ik denk aan groepen zoals bijvoorbeeld ‘trots om Vlaming te zijn’. Ik kan mij geen beter manier bedenken om verschillende Vlamingen te bereiken dan in een dergelijke groep te posten.
Ik wil dan ook vragen of u misschien een evenement wilt aan kondigen in een of meer van deze groepen? We hopen zoveel mogelijk stamverwanten bijeen te brengen (Afrikaners, Vlamingen en Nederlanders), en iedereen die graag meer wil weten over ons taal en cultuur. Het gaat een super gezellige dag zijn, een echt Afrikaanse belevenis. En uiteraard met top artiesten zoals Bok van Blerk. Enige hulp word ten zeerste geapprecieerd.
Wij moeten ieder platform en kanaal benutten om het festival en onze vereniging beter bekend te maken.
Dank aan allen die dit willen delen.”
Kasteelkapperjolle – Afrikaanse Musiek Fees

 

 

 

7 gedachten over “Kasteelkapperjolle – Afrikaanse Musiek Fees

  1. Dank u voor de informatie. Kaartjes zijn geboekt.
    Ik las ook dat deze organisatie de film “Treurgrond” naar Vlaanderen brengt, met een voorstelling in Hasselt, Antwerpen en Oostende. De voorstelling in Hasselt heb ik terug gevonden maar van Antwerpen vind ik niks terug. Kan iemand hiermee helpen? Ik zou graag 2 kaartjes bemachtigen.

  2. Op 17 Juni 2015 premiereavond van Treurgrond in Kinepolis Antwerpen. Film uitzending, gevolgd door een receptie met Open Bar, Kaapse wijnen en biltong & droëworst. En een meet & greet met Steve Hofmeyr! Exclusieve aanbieding.Tijd 20u – 22u45, kaartjes verkrijgbaar: http://www.ticketkantoor.nl

  3. 45 euro entree? Ik neem aan dat daar dan minstens een exotisch zuidafrikaans 5-gangenmenu inbegrepen is? Anders zullen ze het zonder mijn gewaardeerde aanwezigheid moeten doen vrees ik…

  4. Musiek Fees.
    Net voor Terzake zag ik het einde van Sound, een muzikale trip van Vlamingen door Zuid-Afrika.
    Ik zag die Vlamingen muziek spelen waarop Afrikaners dansten. Dan kwam het: op de tribune zegde een der Vlamingen, het was best plezant maar dan kwam iets vies, iets rechts. De Afrikaners waagden het om op het einde van het feestje Die stem van Suid-Afrika te zingen. Met afschuw bekeken door de Vlamingen. En zo nam een mooie vriendschap een einde. Door al die viezigheid.

Reacties zijn gesloten.