Beestigheden van I.S.

We hebben getwijfeld of we deze beelden zouden tonen.  We doen het toch in de hoop dat iemand deze video bezorgt aan de ‘bevoegde instanties’ die zich met ‘teruggekeerde Syriëstrijders’ en het ‘deradicaliseringsproces‘ bezig houden.  Alsof iemand die voor  I.S. gekozen heeft nog recht kan hebben op een vergevend schouderklopje als penitentie.

Wij willen waarschuwen voor de schokkende beelden.  Wie een zwakke maag heeft kijkt straks beter naar een humoristische insteek van de 7de Dag op de nullenzender met Groen! dat zich mag profileren als dé KMO-beschermer.

 

 

10 gedachten over “Beestigheden van I.S.

 1. Dergelijke barbaarse beesterijen kun je enkel maar verwachten van islam, allee Francken & Janbom geef gas en haal nog meer van die rotzooi ons land binnen.

 2. Geachte.

  Naar mijn mening zou het zo moeten zijn dat deze video door zoveel mogelijk mensen wordt gezien. Niet het minste respect voor het leven hebben deze creaturen. Ik wilde via “Share” de video downloaden en doorzenden naar vrienden. Dit lukte niet “omwille van de inhoud ervan”…???

 3. Beestigheden is niet het juiste woord want een beest , hoe kwaadaardig het ook moge zijn, doet zoiets niet. Werk voor de corpulente Van Daele om voor dat krapuul het juiste woord te vinden ! Die beelden zijn uiteraard afschuwelijk en iedere mens die naam waardig zal mij bijtreden . Zelfs de meest correcte politiekers en Gutmenschen zouden in een officiele verklaring lucht geven aan hun verbijstering , maar er onmiddellijk aan toevoegen dat deze barbarie niets te maken heeft met de Islaaaam . Ik vraag me af welk antwoord ze zouden geven op de vraag , waar dat uitschot , uit welke godsdienst zijn inspiratie haalt
  Nietemin zien onze verkozen of de “Grote Lichten ” er geen graten in om een dergelijk exemplaar op de boekenbeurs toelating te geven zijn boek te tekenen “Mijn persoonlijke Jihad” Auteurs van VB krijgen die toelating niet omdat zij zich verzetten tegen de handel en wandel van de GrootLicht dynastie .In NL doen ze nog lelijker daar wordt je vervolgd als je strijdt , tegen het kwaad waar Lucifer nog een punt kan aan zuigen . Doe zo voort , mijn beste naar respect hunkerende verkozenen , pak er nog een paarduizenden binnen en bouwt nog wat Moskeeen tot eer en glorie van onze ondergang.

 4. kan men daar eens bommen droppen met jeukpoeder en granaten met lachgas afvuren ,dan zal ‘t moeilijk strijden zijn en in’t passant nog wat plezanter om zo ten onder te gaan !

 5. Wie heeft ISIS opgericht? Wie steunt ISIS? Wie drijft er handel met ISIS??
  Wie gebruikt ISIS voor zijn verborgen agenda???
  Wie was het eerste kopstuk van ISIS??
  Wie importeert dit soort naar de EUSSR en waarom??
  Allemaal vragen waarop de antwoorden zullen toelaten met kennis van zake te spreken.

 6. Zijn er goede moslims? Natuurlijk bestaan die. Maar er zijn er die zich aan de koran houden. Dat zijn spijtig genoeg geen al te goede moslims tenminste naar EU normen.
  Koran trouwe moslims voelen zich tot de kamp tegen ongelovigen opgeroepen. Waarbij de profeet niet perse het betasten van vrouwen in zwembaden bedoelde, maar het vrolijk kopje afhakken en brand stichten.
  Ik heb de geboden van de islam niet opgesteld, het is niet mijn schuld dat ze in de koran staan, maar zolang ze erin staan kan iedere moslim zich daarop beroepen. En een goede moslim die vredevol met ongelovigen tezamen leeft kan altijd besluiten, om Mohammed te plezieren, om een koran trouwe moslim te worden.
  Niet waar burgemeesters van Antwerpen, Brasschaat, Mechelen, Vilvoorde…?

 7. Waar is de moslim leider, imam of gezag dragende stem die in alle openheid afstand neemt van moslim geweld. Ik bedoel in alle openheid en gefundeerd en niet eventjes tussen de soep en de petatten.
  Ik dacht hieraan toen ik de volgende bemerking van bisschop Williamson las: de nieuwe misviering heeft er toe bijgedragen dat ontelbare katholieken, bijna zonder het te bemerken, hun geloof verloren. In werkelijkheid kan geen eerlijke katholiek zich verplicht voelen deze nieuwe mis bij te wonen omdat geen kerkrecht hem kan verplichten zijn geloof in gevaar te brengen, wat hij normaler wijze bij het bezoek van de nieuwe mis doet.

Reacties zijn gesloten.