Bedreigingen en geweld: normale gang van zaken bij de godsdienst van de vrede

Nederland bedreigd om opgepakte moslimaZo kennen we ze: Nederland wordt bedreigd om opgepakte moslima

Moslims in andere landen bedreigen Nederland en Nederlanders omdat er een 19-jarige geloofsgenote is opgepakt door de Nederlandse politie. De 19-jarige Zoetermeerse vrouw die al 2 weken vastzit, lijkt plotseling ‘geadopteerd’ door jonge moslims in Europa. Dat schrijft het AD. Op diverse plekken en op internet protesteren zij tegen de arrestatie van deze Oum Ousama. Volgens de politie zou de vrouw jongeren hebben gerekruteerd voor de gewapende strijd in Syrië.

Maar nu lijken moslims in verschillende delen het voor haar op te nemen en bedreigen ze Nederland met tegenmaatregelen. En de historie leert dat het naïef is dat soort dreigementen niet serieus te nemen
In Engeland demonstreerde een groepje jonge moslims voor de Nederlandse ambassade in Londen, op internet verschijnen filmpjes, flyers en pamfletten uit Duitsland en Frankrijk en op Facebook is een pagina gelanceerd voor steunbetuigingen.
Op de website De Ware Religie wordt de Nederlandse overheid gewaarschuwd: de arrestatie van de Zoetermeerse kan leiden tot ontvoeringen van Nederlanders. De schrijver van het stuk benadrukt meerdere malen geen geweld te willen oproepen, maar wel te willen waarschuwen.

FT

Bron: diverse media

2 gedachten over “Bedreigingen en geweld: normale gang van zaken bij de godsdienst van de vrede

  1. En zij gingen ons cultuur brengen en zorgen voor onze pensioenen, wat mogen we tevreden zijn dat al die correcte politiekers gezorgd hebben voor de invoer van deze mensen, nogmaals bedankt.

  2. Hier is maar één wet die telt en dat is die van ’t land. Al die gewelddreigers, zonder uitzondering, oppakken, vastzetten, berechten en straffen.

Reacties zijn gesloten.