Wie het schoentje past

Zomerkoopjes in Dubai

Alberto Moretti heeft schoentjes te koop bij Level Shoe District in het Prachtland Dubai.  De unieke voetbedekking werd gecreëerd in samenwerking met schoenen HORO.  Zij werden voor het eerst voorgesteld aan het popelende publiek van de Monte Carlo Grand Prix op zaterdag, 25 mei 2013.
Verwacht geen grote korting op deze schoenen, ook al de goudprijs gedaald.  En als investering deugen ze ook niet, want zelfs 24 karaat gouden fluwelen schoenen zijn aan sleet onderhevig.   De schoenen worden in fluweel gemaakt en krijgen een deklaag in goud.  Ze zouden zelfs draagbaar zijn… zelfs aan de voeten. Te verwerven op bestelling voor de man of vrouw met een speciale schoenenwens, die men niet kan vervullen bij Brantano of Torfs, bij de topzaken als  Barneys in New York, Fred Segal in Los Angeles, Harrods in London, The Swank in Hong Kong en Level Shoe District in Dubai.

De prijs is afhankelijk van uw schoenmaat.  Een maatje 37 behoeft veel minder goud dan een vlotte 45.  Wie geïnteresseerd is, moet minimum rekenen met iets in de buurt van 2600 euro.

De zonneslag krijgt u er gratis bij.