Anti-Censuur Coalitie

Anti-Zensur-Konferenz 2014Een beetje laat –  we zijn onderbemand, vakantieperiode – willen we toch graag berichten over de tiende Anti-Censuur Coalitie (AZK) die op 26 juli in Zwitserland (… waar anders?) plaats vond met talrijke prominente regerings- en economiecritici én 2000 gasten uit heel de wereld.

Gevaar wereldoorlog
In het middelpunt stond het dreigende gevaar van een wereldoorlog, veroorzaakt door de conflicten in Oekraïne en het M.O.  Er werd vooral kritiek geuit op het – voorlopig nog verbale wapengekletter – van de VSA t.o.v. Rusland en hun indirecte inmenging in Oekraïne en Syrië via de CIA.  Ook de militaire expansieplannen van de NAVO lagen onder vuur.

De waarheid maakt vrij.  Tja.  Voor zover de waarheid toegelaten wordt.  Ook de ‘kwaliteitsmedia’ en hun politieke correctheid moesten het ontgelden.  Er werd gewaarschuwd voor de meningsterreur van regeringen, media en NGO’s, die de overseksualisering van kinderen, geslachtsgelijkheid en anti-racisme willen forceren.  Tevens werd hen verweten dat zij de oorlogstaal en dito intenties door eenzijdige en subjectieve berichtgeving aanmoedigen.

EU, dollar en banken
De conferentie bleek een koele minnaar van de EU te zijn.  Steeds meer wordt duidelijk dat de EU slechts een volgzame, hersenloze bevelsontvanger van de VSA en het dollar-regime is.
De EU – nog steeds volgens de conferentie – zet zich niet in voor zijn bevolking maar wel voor de interesses van de financiële en politieke elites, wat we ons nog goed van de bankreddingsoperaties, op kosten van de belastingbetaler, kunnen herinneren.
De dollar daarentegen wordt door de VSA in heel de wereld als leidende munt opgedrongen.  Er bestaat geen koude oorlog meer tussen kapitalisme en socialisme, maar wel tussen speculantenstaten en producentenstaten.  Om die reden wordt met alle middelen door de VSA geprobeerd de opbouw en het succes van de BRIC-staten en hun eigen ‘wereldbank’ te verhinderen.  De wig tussen Europa en Rusland moet een mogelijke toenadering verhinderen.

De conclusie van de conferentie: blijf ongecensureerde waarheden met familie, vrienden en bekenden delen, houd ogen en oren open, blijf kritisch voor de ‘kwaliteitsmedia’ en laat u niet intimideren door de agenda van de politieke correctheid.
Wie er meer wil over lezen, volg dit bruggetje naar een uitgebreider artikel in het Duits.

Graag tot uw dienst voor Vlaanderen en de rest van de beschaafde wereld!

Redactie Golfbrekers

FVE

 

4 gedachten over “Anti-Censuur Coalitie

 1. Geachte redactie,
  Gisteren kwamen we terug van 8 dagen in het land van het jodelende Hansen en Heidi’s. Ik heb moeten vaststellen dat het verkeer op de autobaan in Duitsland een even groot probleem heeft als wij in het apenland. Wel met dit verschil dat de oorzaak van files daar wegenwerken zijn, om de doorgang naar de toekomst toe te verbeteren. Er worden daar zeer grote en vooral dure infrastructuurwerken gedaan, ik denk dat de Vlaamse en Federale “beleidsmakers” eens moeten gaan kijken daar. Toen wij het apenland naderden zetten we op de autoradio radio 2 op . Een heerschap kwam daar vertellen dat er nu een weekblad verschijnt voor islamitische vrouwen. Mijn eerste gedacht was, dat is weer om ons te hersenspoelen. En wat bleek? De uitgeefster in kwestie kwam (of liever MOCHT een toelichting komen geven) wat had je anders verwacht? ” Wij geven het blad uit in het Nederlands om dat de 2de en 3de generatie vrouwen amper of geen Arabisch spreken, lezen of schrijven”. Nou moe, waarom hebben de islamitische kindjes op school dan zo een grote taalachterstand? De dame ging verder en bevestigde mijn vermoeden ” wij belichten zaken zoals onze vasten, bedevaart naar Mekka zo dat wij de islam van zijn positieve kant kunnen laten zien”. Aan wie? Aan de islamieten of aan ons??? De vraag stellen is ze wellicht beantwoorden. Na 8 dagen van ontspannen en berglucht opsnuiven tijdens de heerlijke wandelingen in de bergen was de ontnuchtering weer een feit. Voor de rest heb ik in Oostenrijk bewust geen nieuws gevolgd, niks, nul, nada, zero. Dan is het leven (eventjes) heerlijk.

  • Dat laatste doen wij ook op vakantie. Gewoon even niets weten. Doen alsof alles nog is zoals vroeger. Kop in ‘t zand. Heel even. Om nadien weer op de barricaden te staan.

 2. Een betoog waar je achter kunt staan.
  De Duitse Jürgen Elsässer, ( de bovenste in beeld) is een gewezen linkse en marxistische jongen waarbij de ogen open gingen, kent de linkse agenda en doctrine op zijn duimpje en is dus geen kat om zonder handschoenen aan te pakken. Hij haalt zijn tegenstrevers onderuit met de inside kennis die hij meebracht uit dat verleden.
  De Zwitserse Ivo Sasek (onderste) houdt de blanke bevolking meer dan op pijl. Hij heeft 11 schatten van kinderen.

 3. Inzake Jurgen Elsasser is er ook zijn onderzoeksjournalistiek betreffende de “NSU moorden”.
  Over deze zaak werd in het begin in Duitsland moord en brand geschreeuwd, en vooral over het rechts extremisme, zie bruggetje :
  http://www.bpb.de/politik/extremismus/rechtsextremismus/45260/der-nationalsozialistische-untergrund-nsu?p=all
  Alle registers werden opengetrokken over het “neo-nazi gevaar!!!”
  Intussen duiken er nieuwe elementen op, die wijzen op betrokkenheid van diverse geheime diensten en over een strijd tussen Koerden en Turken.

  http://diw.adpo.org/doenermordensu-warum-wird-die-kurdische-spur-verschwiegen/
  http://www.focus.de/politik/deutschland/schwere-vorwuerfe-im-nsu-prozess-verfassungsschutz-soll-nazi-trio-im-untergrund-finanziert-haben_id_3993729.html
  De nieuwe wending in het proces krijgt echter heel wat minder aandacht in de Duitse media!!!
  Het illustreert eens te meer dat men zeer kritisch moet zijn met de officiële versies van dergelijke “false flag” operaties, want daar kwam het in feite op neer met de NSU!!!.

Reacties zijn gesloten.