Als je denkt alles gezien en gehoord te hebben…

Pfarrer Wolfgang Sedlmeier setzt in seiner Pfingstmesse ein starkes Zeichen gegen Diskriminierung.

Niet dus. Priester Wolfgang Sedlmeier hield op Pinksterzondag een mis in de Mariakerk te Aalen (bij Ulm). Naar aloude christelijke gewoonte, “de andere wang aanbieden”,  wou hij van de gelegenheid gebruik maken om te protesteren tegen de “discriminatie van andersgelovigen”. Hij celebreerde de misviering met een hoofddoek op zijn verweekte hersenpan.  Zijn kritiek zou zich in het bijzonder richten tegen een volksvertegenwoordigster – AfD co-voorzitster Alice Weidel – die “op een neerbuigende en beledigende wijze over hoofddoekdraagsters” zou gesproken hebben.

Bedoeld werd dit fragment uit haar toespraak in de Bundestag: “Maar ik kan u zeggen: boerka’s, hoofddoekmeisjes en gealimenteerde messenmannen en andere nietsnutten zullen onze welvaart, de economische groei en voor de sociale welvaartsstaat niet veilig stellen.” Zij werd hiervoor door Bundestagsvoorzitter Wolfgang Schäuble berispt omdat de verbinding “hoofddoekmeisjes” en “nietsnutten” een discriminatie zou betekenen.
Dhimmi Sedlmeier maakte duidelijk dat hij “mensen veroordeelt, die mensen veroordelen, omdat zij een kipa, een hoofddoek of een boerka dragen”. Applaus van de kerkgangers en van Gutmenschen allerhande.  Het is intussen al lang duidelijk, van de Kerk moeten we geen steun verwachten.

Van zulke geloofsleiders, verlos ons Heer.

Die BRD im Endstadium

2 gedachten over “Als je denkt alles gezien en gehoord te hebben…

  1. Ook hier loopt het vol van zulke mensen?. Ze noemen zich de linkse elite.Hun jeugdige volgelingen en idealisten steken auto’s in brand en smijten met stenen naar de orde handhavers.We mogen blij zijn over deze volgelingen.

  2. Ik had dit reeds gelezen op pi-news en junge freiheit. Als overtuigde christen-katholiek schaam ik me dat zulke paljassen de laatste gelovigen uit de Kerk willen jagen. Bij de AfD bestaat reeds een onder-afdeling : “Christenen fÜr der AfD”. Iets dergelijks hebben wij ook in Vlaanderen/Nederland nodig.

    De diepste beweegreden, waarom we ons politiek-oncorrect opstellen, is de grote zorg voor de toekomst van onze kleinkinderen en onze cultuur. Aan de top van de Kerk in Rome heeft men iemand gezet, die het programma van de Vrijmetselarij uitvoert; en samen met hem een aantal bisschoppen en lagere geestelijken.

    Het zullen nog de leken zijn, die de Kerk van Christus zullen redden, zoals de Engelse bekeerling ‘John Henry Newman’ al in de 19e eeuw voorzag. Met geen woord spreken de huidige kerk-clergus over de dagelijkse christelijke martelaren in vooral de islamitische landen.

    Wij zijn ‘völkische christenen” want ons Heerke heeft zelf heel de tijd over het onderscheid van volkeren gesproken!

Reacties zijn gesloten.