Als de reden van de ‘vlucht’ ophoudt te bestaan…

Afbeeldingsresultaat voor evaporating man… verdwijnt dan ook de ‘vluchteling’?

Niet zolang Merkel de scepter zwaait bij onze oosterburen.

“De Syriërs, die tijdens de vluchtelingencrisis sinds 2015 naar Duitsland kwamen en hun asiel-aanvraag goedgekeurd zagen, kunnen nu hun gezin laten overkomen.  Volgens de media zou het momenteel om 267.500 personen gaan.  In 2018 zal dit getal stijgen, want 390.000 gevluchte Syriërs mogen dan ook herenigd worden met hun families.” (FOCUS op 29.08.2017)

 

Nochtans gaat het in Syrië de goede weg op.  Een dag eerder klonk het bij  rt : “Aleppo ademt weer.  Hoe de Syriërs hun vernielde stad heropbouwen.”

Op 12.05.2017 verscheen in het Handelsblatt een artikel met de titel: “Assad vraagt Syrische vluchtelingen terug te keren.”

In de Deutschen Wirtschafts Nachrichten op 09.08.2017: “Syrië, internationale handelsbeurs als springplank naar heropbouw.  Met een bezoekersrecord is tijdens het weekeinde de 59ste Internationale Handelsbeurs in Damascus afgesloten.  2.2 miljoen bezoekers volgens cijfers van de beursverantwoordelijken.  Tijdens de laatste beurs van 2010 werden 600.000 bezoekers geteld.  De oudste handelsbeurs van de Arabische wereld wordt sinds 1954 in Damascus georganiseerd.  Omwille van de oorlog gedurende 6 jaar onderbroken.  1562 Syrische en internationale handelsbedrijven en vertegen-woordigingen uit 43 staten stelden gedurende tien dagen hun producten ten toon.  Bilatere contacten werden gelegd tijdens de talrijke discussiefora en -symposia.”

Damascus International Fair Signals Syria’s Revival

Een verslag uit Syrië, zonder poco bril

Interessant dat, in een land waar een ‘slachter’ oorlog voert tegen de eigen bevolking en waaruit een massa vluchtelingen hun biezen pakten, een internationale beurs zo’n succes kent.  Het bezoekersaantal lag bijna vier maal hoger dan voor de oorlog in 2010!

Duitsland stond er met de firma Ostendorf Kunststoffe en met BS Rohrsysteme (ook al gebeurde dit via een Libanesische tussenpersoon).  Van hypocrisie gesproken!

Bewijzen van het zich normaliserende leven:  strandgebeuren en uitgaansleven in Latakia:

Niemand minder dan dan CNN-verslaggever Fred Pleitgen bericht:

https://www.facebook.com/Syrian.Truth/videos/1627998077220245/

Vanzelfsprekend  ‘vergeten’ de poco media dit te melden.  Zij hebben het liever over de ‘slachter’ Assad, over foltergevangenissen, hollywoodiaanse gifaanvallen, mensenrechtenschandalen, al dan niet ‘bewezen’ door de éénmansredactie van het Syrisch Observatorium voor Mensenrechten (zie onderaan), gedocumenteerd beelden met acteurs of nep-redders, zoals de Witte Helmen.

De Duitse tv-zenders doen hun taak als verlengde arm van de Merkeldoctrine “Wir schaffen das.”  Syrische ‘vluchtelingen’, al dan niet afkomstig uit Syrië, moeten en zullen blijven komen, blijven gefinancierd worden door de belastingbetaler.  Niet te vergeten, de gezinnen, die zonder gevaar voor lijf en leden, hun ‘gevluchte’ zoon, vader, broer, oom, opa…. mogen komen gezelschap houden, zijn officieel géén vluchtelingen of asielzoekers, maar gewoon familie.  Blijven buiten de cijfers.  Tot de belastingbetaler de rekening met behoorlijk veel nulletjes zal gepresenteerd krijgen.  En dan hebben we het nog niet over de ontwrichting van de sociale samenhang, taal, beroep, gezondheidszorg, onderwijs, beschikbare woningen…

Even terug naar het verleden van  januari 2015 tot juni 2017 hebben volgens volgens  BMI resp. BAMF  ca 1,4 miljoen ‘vluchtelingen’ asiel aangevraagd.  Daarvan werd 0,5% erkend.  (05.08.2017 Zweieinhalb Jahre Migration – Status in Deutschland Mitte 2017)  In plaats van de geweigerden uit het land te zetten, resp. de steun te stoppen, laat Merkel de ‘gezinnen’ officieel het land binnen. Het Institut der deutschenWirtschaft (IW) Keulen heeft al in 2016 voor de jaren 2016 en 2017 uitgaven van 50 miljard euro voorspeld. “Was kosten Migranten wirklich?” We citeren: “Genoeg geld om elk van de Bafög-ontvangers 57.000 euro in de hand te drukken, elk van de 500.000 gepensioneerden met een minimum pensioen 100.000 euro op hun rekening te storten, het budget van elk van de 107 Duitse universiteiten met een klein half miljard euro te verhogen of – laten we het simpel houden – elk van door de 43 miljoen werkende belastingbetalende Duitsers 1162.79 euro terug te betalen. En zo kunnen we nog een tijdje doorgaan.  Het gaat tenslotte om veel geld.”

Het is te hopen dat het gezond verstand van de Duitsers op 24 september terugkeert.

Als de leugen regeert

 

4 gedachten over “Als de reden van de ‘vlucht’ ophoudt te bestaan…

  1. Van 1 ding kunnen we zeker zijn: de Duitsers (Frau Merkel) gaan Europa voor een 3de maal in de ellende doen belanden. De vraag is enkel nog, wanneer???

    • Het heeft nog niet gestopt, Walter. Er wordt gewoon bewust weinig over bekend gemaakt. Je moet eens in Italië komen…

  2. Die madame uiterst links op dat familie-kiekje komt mij bekend voor, heb ik nog al eens gezien

Reacties zijn gesloten.