Als de joden recht hebben op een land…

… waarom zouden de christenen dan niet ook een eigen christenstaat mogen hebben?

De voormalige christelijke landen van West-Europa belijden immers nu de politiek-correcte religie waarbij zelfs hun opperste wereldlijke leider oproept zich niet langer te verzetten tegen de invasie van de andersgelovigen.

Interessante denkpiste.  Moeten de grenzen in het M.O. hertekend worden?  Met een Koerdistan, over drie bestaande landsgrenzen heen, en een Assyrië, het nieuwe ‘Israël’ voor de christenen, tussen de Eufraat en de Tigris. Voegen we er nog een Alevitistan en een Jezidistan aan toe.  Erdogan zal in zijn Ottomaanse Rijk niet genoeg duivels kunnen ontbinden… Het zal wel niet meer voor dit jaar zijn want de “geallieerde IS-bestrijders” hebben nog veel werk voor de boeg.  Toch eigenaardig dat tijdens de Golfoorlogen de Amerikanen een vlieg op een kale knikker konden zien zitten en nu blijkbaar het raak schieten verleerd hebben.

Het is tijd om de kaart van het Midden-Oosten opnieuw te tekenen.

Uit een onverwachte hoek is een gewaagde stelling gelanceerd. Het is geen filosoof, maar het is vastgoedmiljonair Jason Buzi die graag een nieuw land voor alle vluchtelingen wil creëren. Op het eerste gezicht lijkt een warrig idee van een veel te rijk iemand.

Een andere variant is toch een betere oplossing; namelijk een nieuw land creëren voor volkeren in een bepaalde regio, waar zij met de dood bedreigd worden of decennialang intens onderdrukt worden.

Belofte maakt schuld
Een dergelijke regio, die uitermate geschikt is voor dit soort ideeën, is het huidige Irak, Syrië en Zuidoost-Turkije. Teken dus de grenzen opnieuw! En beëindig de conflicten in Irak, Syrië en Turkije. Geef vooral de christenen een eigen land, want die worden het meest onderdrukt en het is hen in 1933 door de Britten beloofd. Belofte maakt schuld.

Kortom Amerika en Rusland moeten elkaar de hand geven en samen met islamitische landen uit de regio gedurende vier jaar een serieuze militaire inspanning doen.  Voor de Islamitische Staat is er in deze wensdroom geen plaats voorzien.

Lees verder…

FT

3 gedachten over “Als de joden recht hebben op een land…

  1. Eigen land voor de Christenen ? en de vrijzinnigen dan . Zou Golfbrekers zich nestelen in een Christenland ! De betere oplossing zou zijn , elk zijn land naargelang hun beschavingsgraad . We kunnen het dan beter houden zoals het is . Het spijtige is dat die onderontwikkelde landen zoals het MO niet zonder onze beschavingsgraad kunnen leven , dat verklaart het masaal ontvluchten van hun land naar de beschaving . Het groot probleem is beschaving bijbrengen aan die onderontwikkelden , die nog geloven in het groot sprookjesboek . Hoe meer je ze geeft hoe meer ze zullen eisen . Als het ooit zover komt dat de “groten” der aarde dat gaan begrijpen is het vluchtelingenprobleem opgelost. Momenteel zijn ze bezig hun eigen ondergang te stimuleren , in het teken van de zogezegde Christelijke naastenliefde . Die volkverhuizers kunnen hier niets anders komen doen dan den boel op stelten zetten . Geld , rijkdom en macht heeft niets te maken met beschaving , daar zijn de Saoudi’s het voorbeeld van . Ze bouwen nog liever ijsschaatsbanen in het midden van de woestijn dan hun medegelovigen in nood te helpen . Wat zijn de Europese leiders toch een hoop onnozelaars.

  2. Goed idee, en geef ook de soennieten en sjiieten aparte landen, of ze blijven mekaar vermoorden om vluchtelingen te kunnen produceren. Maar wat gaat Links, en vooral D, zeggen als ze geen asielzoekers meer gaan krijgen?

    • Héél simpel, eenvoudig, en niet moeilijk te begrijpen hé Frans; dàn gaan de moffen opnieuw “marschieren” zoals ze reeds tweemaal gedaan hebben, want, zoals bekend: “rust roest”.

Reacties zijn gesloten.