Testament

Een tip voor degene die wanhopig op zoek is naar een gegadigde voor zijn erfenis.

“Schenk vluchtelingen een toekomst – met uw testament”
Vraag onze brochure!
VN Vluchtelingenhulp – Moed voor Mensen

D’r wordt niet gevraagd om er spoed achter te zetten, al zou dat allicht gewaardeerd worden.   De brochure is voor zover ons bekend niet in het Nederlands beschikbaar.  Daarom plaatsen we hier de tip.  Meer info bij uw notaris met verwijzing naar UNO-Flüchtlingshilfe.

FT

5 gedachten over “Testament

 1. Kenneth Roth van Human Rights Watch, niet toevallig een jood, horen stoken gisteren? Voor hem kan de invasie van moslims en de islamisering niet snel genoeg gaan. Volgens de vrt trouwens ook niet, want er kwam niet het minste tegengeluid om zijn ellenlange monoloog te stoppen. De joden, zijn dat niet de mensen waar het VB gaat smeken voor stemmen? Aan teveel realiteitszin heeft het VB ook nooit te lijden gehad me dunkt.

  • @ Frans,

   heb me daar ook dood aan geërgerd, wat een kluns is die Annelies, ze pikt alles als het uit de goeie hoek komt

  • Misschien waren ze onder de indruk van het succes van Wilders, die een zionist is en joods langs moeders kant, die heeft hen blijkbaar mee de boot ingetrokken. Kan me natuurlijk vergissen, zal het FDW eens vragen of Sam Van Rooy. Wilders die het opportuner vindt om te verschijnen bij het Front National en voor Pegida sympathisanten dan voor dat volk in het Zuiden van de Nederlanden.
   Voor het overige zou ik de man zijn programma wel eens willen kennen want afgezien van islam en islamisering heb ik daar nog niets uit vernomen. Deckzeyl kan misschien licht in de duisternis laten schijnen wat dat programma betreft.

  • Wàt bedoelt U met “in de fik”, beste Lord Onslow (?)… die affiche… of Uw “nalatenschap” 😉

Reacties zijn gesloten.