Als abnormaal de norm wordt

Christen können gezwungen werden, an unchristlichen Dingen teilzunehmen. Foto: Amy Quinn - Public DomainChristenen kunnen gedwongen worden aan onchristelijke zaken deel te nemen.

Nadat een Amerikaans familiebedrijf weigerde een taart voor een lesbisch huwelijk te bakken, wordt het nu veroordeeld voor een boete van 135.000 dollar, die als schadeloosstelling voor ’emotioneel leed’ aan de twee vrouwen moeten uitgekeerd worden.

Het christelijke echtpaar Aaron en Melissan Klein, dat de medewerking aan een lesbisch huwelijk niet met hun geloof in overeenstemming kon brengen, zouden nu daardoor alles – zelfs hun huis – kunnen verliezen.  Al in 2013 ging de bal aan het rollen.  Een klacht tegen het echtpaar werd bij het Bureau of Labour and Industries ingediend, die hen met succes beschuldigde van ‘discriminatie op basis van seksuele oriëntering’.   De holebi-lobby voerde een ware kruistocht om te verhinderen dat een mogelijke klant de bakkerij nog bezocht. Hun kleine kinderen werden zelfs bedreigd. Progressieve rechters deden de rest in opdracht van de holebi-lobby en de overheid.

Nadat het vonnis bekend gemaakt werd, zijn christenen begonnen geld in te zamelen op het online platform GoFundMe opdat de familie Klein hun boete zou kunnen betalen.  Op enkele uren tijd werd 100.000 dollar ingezameld, maar GoFundMe brak de geldverzameling af met een drogreden: de inzameling zou tegen hun reglement ingaan.

“De homorechters zullen pas tevreden zijn tot de familie in een daklozencentrum woont.,” citeerde Fox News hen. “Ze willen daarmee duidelijk maken: je ziet wat ervan komt als je volgens je geloof wil leven.  Ze zullen niet tevreden zijn tot we alles verloren hebben.”  
Het familiebedrijf moest al in 2013 de deuren sluiten.  Alle andere boetes zullen uit het privé vermogen van de familie (7 personen) moeten gehaald worden.

Wij vragen ons af hoe het zou afgelopen zijn mocht een holebikoppel zo driest geweest zijn iets te bestellen bij een islamitisch bedrijf.  Wat als moslims zouden weigeren iets te leveren omdat Allah niet voorzien heeft dat holebi’s de meest geliefde mensensoort zou worden in de 21ste eeuw?    Zou de overheid dan ook ingrijpen?  Zou er dan ook sprake zijn van discriminatie of zou men ‘begrip’ tonen voor een onoverkoombaar conflict tussen geloof én seksuele geaardheid?

FT

10 gedachten over “Als abnormaal de norm wordt

 1. De homolobby zou nooit klacht indienen voor discriminatie door een islamitisch bedrijf. Vooreerst is de homolobby vooral een joodse zaak (dixit Joe Biden), en die zijn zoals bekend de halfbroeders van de arabieren, en ten tweede houden homo’s van hun vijanden, de moslims dus.

 2. Mijn vader was in zijn actieve loopbaan 45 jaar bakker-banketbakker op zelfstandige basis. Tijdens de communie periode kreeg hij meermaals het verzoek ijslammetjes te maken die bloede als de kop er werd afgesneden door de communicant. Hij heeft dit altijd geweigerd, om dat je volgens hem kinderen zo geen wrede handeling laat uitvoeren. Dus nu zou hij daar een boette kunnen voor krijgen.

 3. Als U een verklaring wil : zie bruggetje, over de werkelijke macht in de VSA.
  http://henrymakow.com/2015/05/Freemasons-Control-the-US-Justice-System%20.html
  Het gaat hier dus niet om “progressieve rechters” om om loge-mafioso.
  Over de werkelijke bedoelingen die schuil gaan achter de Holebi problematiek :
  http://www.henrymakow.com/gay_france.html (deze tekst heeft betrekking op Frankrijk, maar is in feite universeel).
  Zoals de immigratie, misdaad, drugs..enz…. is deze” holebi-lobby” één der zovele wapens die worden ingezet tegen onze westerse beschaving, om deze te vernietigen.
  De “holebi’s” moeten zich echter geen illusies maken over hun toekomst. De dag dag men ze niet meer nodig heeft, zal het vlug gedaan zijn… en in Siberië is er nog veel plaats, en komen ze steeds “werkkrachten” te kort.
  Men onderschat nog steeds de rol en het gevaar van deze loge mafia’s.. waarbinnen er ook tal van verschillen en niveaus zijn , het ene al geheimzinniger als het andere. Het doel is echter steeds het zelfde.
  De echte kennis over dit doel is echter voorbehouden voor een kleine groep (= the second layer). Cfr de uitspraken van Albert Pike
  Bron : Conspiracy against Christianity -Ralph Epperson , pagina 44.
  Nog een pikant detail : Albert Pike was ook de oprichter van K.K.K. clan!!
  Bron : idem – pagina 46-47.
  Het doel ervan was de uitlokking van een nieuwe Civil War, nadat de eerste tussen het Noorden en het Zuiden niet het gewenste resultaat had opgeleverd voor de “Banksters”.. Deze laatsten wilden helemaal niet de afschaffing van de slavernij, dat wel als voorwendsel werd gebruikt, maar wel een “Central Bank”, die er dan toch kwam in 1913(met de Fed).

  • Hahaha, volgens die Makow is ook de gratis internetporno een joods opzet! Daar had ik nog niet aan gedacht! Gelukkig kijkt daar geen mens naar…

 4. De Standaard brengt ons nog meer nieuws over de ontaarding. Dit weekend strijken Amerikaanse privéklinieken en bemiddelingsdiensten in Brussel, de hoer van Europa, neer die commercieel draagmoederschap promoten en makkelijker maken. Ze richten zich tot de homokoppels met kinderwens uit heel Europa.
  Het is om op Attila de Hun te roepen met het verzoek heel deze decadentie te komen platbranden. platbranden.

  • Ik weet het, Anna, maar ik vind niet de woorden om mijn verontwaardiging lucht te geven. Misschien morgen als ik gekalmeerd ben…

  • Positief blijven denken: dit komt er omdat adoptie, waarvoor zo gevochten werd, een flop is. Niemand wil immers een kind afstaan aan een homokoppel (‘alleen jongetjes graag’).
   Bovendien zijn die talrijke homo-evenementen toch vooral bedoeld om ‘nieuwe contacten te leggen’.

 5. Dat gezegde aan het eind van de huwelijksceremonie ” Ga en vermenigvuldig U” is stillekesaan uit de mode geraakt ! voor velen niet meer van toepassing . Voor lesbische koppels is er een gat in de markt . Wij hebben al draagmoeders . Binnen afzienbare tijd kunt ge een vent huren , een professionele zaadschieter !

  • Die zin op het einde van een kerkelijk huwelijk heb ik nooit meegemaakt.
   De woorden ‘ga en vermenigvuldig u’ waren wel bedoeld voor het vermenigvuldigen van geloofsgenoten in de leer.

Reacties zijn gesloten.