AfD wil terugkeer naar een normale samenleving.

Wie de schoen past, trekke hem aan. - Nederlandse gezegden, spreekwoorden;  expressions, proverbes néerlandais; Dutch expressions, proverbs - profNLDS  - Photos - Club Doctissimo

Tijdens het afgelopen weekeinde hield de AfD in Dresden haar partijdag met als slogan: “Deutschland. Aber normal.” Er werd o.a. beslist dat de gezinshereniging voor vluchtelingen compleet uit het partijprogramma moet verdwijnen en het streven – de EU te verlaten – werd in het programma opgenomen. Het journaille had er geen goed woord voor over. De slogan vond men totaal ongepast. Alsof de AfD wou aantonen dat er nogal wat abnormalen rondlopen in het politieke schouwtoneel. O.a. de regenboogpopulatie voelde zich zwaar beledigd… Wie het schoentje past, trekke het aan.

O.a. de Frankfurter Rundschau was hoogst verontwaardigd dat de AfD beslist had de gezinshereniging voor zgn. vluchtelingen totaal te verwerpen; voorheen werd deze gedoogd onder de noemer “voor erkende vluchtelingen uitsluitend onder strenge voorwaarden”.

Sinds gisteren staat in het partijprogramma van de AfD dat “elke gezinshereniging voor vluchtelingen geweigerd wordt”. Björn Höcke stelde duidelijk dat “Duitsland geen immigratieland is”.

Refererend naar het VN-migratiepact, die de EU-Commissie bereidwillig ondersteunt en aanmoedigt, formuleerde de AFD het uiteindelijk doel, nl. de EU te verlaten. “Wij vinden dat een uittrede van Duitsland uit de EU en de oprichting van een nieuwe Europees economische en belangengemeenschap noodzakelijk.”

1 gedachte op “AfD wil terugkeer naar een normale samenleving.

  1. Zoals het Vlaams Belang hier in dit apenland is de Afd in Duitsland de gebeten hond omdat ze regelrecht in gaat tegen de heersende Orde.
    Gezond boerenverstand om dingen uit te klaren die nefast zijn voor het eigen volk worden genegeerd. Wie voor zijn eigen volk staat wordt verketterd en beticht van alle wandaden der mensheid.
    Maar de Afd houd moedig stand in de kiezerspeilingen ondanks alle tegenwerking van de verzamelde Pers; Je moet maar eens de debatten volgen op TV want na enige tijd gaat het maar alleen over de Afd zoals hier in dit apenland waar elk debat onvermijdelijk neer komt op bashen van het VB. Maar wie zei daar ook dat slechte reclame ook reclame is voor het goede doel.

Reacties zijn gesloten.