Eén gedachte over “Absurdistan

 1. Dergelijke toestanden, zijn niet het gevolg van “Absurdistand”, maar wel van een bewust gevoerde strategie.
  Men dient eerst te weten dat bij de belgische bezetter, met dan de franstaligen, links(+groen) en de loge mafia’s, er maar één obsessie is, en dat is alles wat Vlaamsgezind is met daarbij dan de nazis, fascisten enz…(sic).
  Al de rest is geen probleem, wel integendeel. Vreemdelingen, islam, terreur & misdaad enz… zijn immers een deel van de wapens die worden ingezet tegen
  ” les flamins ” en bij uitbreiding tegen onze westerse maatschappij. Ze gaan dan ook niet in hun eigen vingers snijden.
  Voor een goed begrip dienen we terug te gaan naar het Octopus akkoord, waarover in De Tijd toen een vrije tribune verscheen met de veelzeggende titel :
  “Octopus, een politieke hold-up op de politie en gerecht”. Of waarvoor Dutroux al niet goed was.
  Het regime heeft dan ook een volledige controle over deze politie(of wat er nog van over blijft) en het gerecht, waar al de sleutelposities bezet zijn door de mafia’s van de broeders en kameraden.
  Dit alles wil dan ook zeggen dat de aanpak van het islam terrorisme een ergerlijke klucht is. Ten opzichte van de bevolking moet men echter wel de indruk geven dat men dit terrorisme aanpakt. Dit gebeurt dan met groots opgezette operaties.. met veel media heisa…. waarna dan de berg de spreekwoordelijke muis baart.
  Men heeft er voor gezorgd dat in de ganse strafrechtelijke ketting er voldoende zwakke dan wel rotte schakels zijn.
  Als sluitstuk fungeren dan de strafuitvoeringsrechtbanken, waar dan in alle discretie, het één en ander kan “geregeld” worden.
  Het is dan ook de samenzwering die achter dit “Absurdistan” schuil gaat die met naam en toenaam, moet ontmaskerd worden.

Reacties zijn gesloten.