Zwemmen zonder flirtcursus

Nederland, gidsland, zwemt apart.  Lukraak geplukte ‘gescheiden’ zwemmogelijkheden.

Zo is er ‘Zwemmen achter de gordijnen’  in Enschede.

In Nieuwkoop heb je ‘Zwemmen voor zusters’ met of zonder familieband.

Inshallah: vanaf maart kan je in Breda’ halal zwemmen’.

In Rotterdam en Hilversum mogen de ‘Heren‘ baantjes trekken.

In Veldhoven was er ‘Zwemmen voor Broeders’.

Schiedam: De mannen komen ook hier aan hun monogame trekken, al werd het ‘Zwemmen voor Broeders’  (let op de wasinstructies) afgeschaft en vervangen door ‘Zwemmen voor Jongeren’.

Geen Keulse toestanden: de ‘jongeren’ willen niet lastig gevallen worden. Loopse en andere  vrouwen wordt de toegang geweigerd.

FT

4 gedachten over “Zwemmen zonder flirtcursus

  1. Hopelijk voelt de joodse gemeenschap zich weer niet beledigd en gediscrimineerd. Ze wordt hier nergens vermeld. Worden hun aparte zwem uurtjes afgeschaft?

  2. Het lichamelijk geweld tegenover vluchtelingen is in Beieren in het jaar 2015 met 570 gevallen toegenomen. Het spijt me werkelijk dat die mensen verder getraumatiseerd worden. Ach zo, lees ik verder, in 515 gevallen hebben de vluchtelingen een robbertje met elkaar uitgevochten, waarmee bewezen wordt dat ze tot een vreedzaam samenleven niet in staat zijn. Ach, de oorzaak is dat ze met tevelen samen worden gedrongen. Vreemd. Toen de legerdienst nog bestond heb ik nooit over vechtpartijen onder soldaten gehoord omdat ze met tevelen in een slaapplaats lagen. Ik moet wel zeggen dat er toen geen moslims bij de eenheden waren. Misschien maakt dat het verschil.

  3. Vanaf volgende maand worden er in Oostende (VDL) zwemcursussen gegeven in het zwemmen op zee. Het zogenaamd terugsturingsbeleid van de EU zal de overlevingskansen van de afgewezen toeristen tussen de Griekse eilanden naar het 10 minuten verder gelegen Turkije probleemloos laten geschieden.

Reacties zijn gesloten.