Obama bezoekt moskee

Volgens het Witte Huis is het doel van zijn bezoek ‘de bijdragen die de moslim Amerikanen leveren aan onze natie te eren en de belangrijkheid van vrijheid van religie in ons dagelijks leven te herbevestigen’.  Niet zomaar een moskee.  De eerste Amerikaanse moskee die hij woensdag met een bezoek van zijn illuster persoontje zal vereren blijkt gelieerd aan Hamas en de Moslimbroederschap. 

Meer bij Daily Caller

Permalink voor ingesloten afbeelding

2 gedachten over “Obama bezoekt moskee

 1. Het Witte Huis en Obama willen dat ik op de hoogte blijf. Ze sturen mij dan ook te pas en te onpas hun visie door.
  Ik kreeg bijgevolg de speech van Obama in de moskee:
  ‘als we ernstig zijn over de vrijheid van religie -en ik spreek nu tot mijn christelijke vrienden die de meerderheid in dit land blijven- dan moeten we verstaan dat een aanval op een religie een aanval is op alle religies. En als een religieuze groep het mikpunt wordt dan hebben wij allen de verantwoordelijkheid om te spreken, een politiek af te wijzen die vooroordelen manipuleert of situaties scheef knipt en mensen aanvalt vanwege hun geloof.
  We kunnen geen omstanders zijn van kwezelarij.
  Ik wil mij direct richten tot jonge mensen die misschien luisteren. In ons leven hebben we veel identiteiten. We zijn zonen en dochters, broers en zussen, we zijn klasmaten, scouts leden. We volgen ons geloof.
  En vandaag zijn er stemmen in de wereld, in het bijzonder over het internet, die voortdurend vorderen dat je te kiezen hebt tussen je identiteit -als moslim bijvoorbeeld, of Amerikaan.
  Geloof hen niet. Als je je ooit afvraagt of je hier past, laat het mij dan klaar en duidelijk zeggen, zo duidelijk als ik maar kan als president van de US: je past hier – juist hier. Je bent juist waar je hoort. Je bent deel van Amerika. Je bent geen moslim of Amerikaan. Je bent moslim en Amerikaan.
  We zijn een Amerikaanse familie. We zullen samen rijzen en vallen. Het zal niet altijd makkelijk zijn wanneer onze slechte impulsen zich uiten. Maar ik geloof dat onze beste stemmen overwinnen. En dat geeft vertrouwen en geloof in de toekomst.’

  Deze speech hoeft geen commentaar, hij spreekt voor zich alleen benieuwd wanneer de totale val er zal zijn.

 2. Het Moslimbroederschap werd opgericht in 1928 door Hassan al Banna en is een product van de Britse subversie in het Midden Oosten.
  Bron : Das Schwarze Reich pagina 487 – E.R. Carmin
  Over Hamas :
  http://www.globalresearch.ca/articles/ZER403A.html
  met een citaat :
  “Thanks to the Mossad, Israel’s “Institute for Intelligence and Special Tasks”, the Hamas was allowed to reinforce its presence in the occupied territories. Meanwhile, Arafat’s Fatah Movement for National Liberation as well as the Palestinian Left were subjected to the most brutal form of repression and intimidation
  Let us not forget that it was Israel, which in fact created Hamas. According to Zeev Sternell, historian at the Hebrew University of Jerusalem, “Israel thought that it was a smart ploy to push the Islamists against the Palestinian Liberation Organisation (PLO)”.(=einde citaat)
  Nog een bron :
  https://www.washingtonpost.com/news/worldviews/wp/2014/07/30/how-israel-helped-create-hamas/
  Nog een bron :
  http://www.wrmea.org/2002-november/israel-created-two-of-its-own-worst-enemies-hamas-and-hezbollah.html
  Een uitspraak van Ron Paul :
  https://www.youtube.com/watch?v=27esxkQtfTc
  met als titel : “Ron Paul – Israel Created Hamas ”
  Of we zien hier voorbeelden van Frankenstein en zijn Monster!!
  Het is dan ook anderzijds geen toeval dat Obama deze moskee bezoekt, waar terreurorganisaties gesteund worden, die opgericht dan wel gesteund worden of werden zijn door zijn “zetbazen”.
  Als men achter de schermen kijkt is er helemaal niets verrassend of abnormaal bij dit bezoek van Obomber aan de voormelde moskee!!

Reacties zijn gesloten.