Zweden: dood door immigratie

⦁    De sfeer op de sociale media in Zweden is momenteel bijna revolutionair. Mensen plaatsen video’s van zichzelf waarop ze de overheid beschuldigen van moord, en het opvullen van Zweden met gewelddadige mensen.
⦁    Toen Alexandra Mezher vermoord werd, was ze alleen in het verblijf met tien asielzoekers. Ze werd neergestoken door een van de “kinderen” die zij verzorgde.
⦁    Toen de Nationale Politiecommissaris, Dan Eliasson, een dag na de moord op Mezher verscheen bij de tv-show “Good Morning Sweden,” toonde hij sympathie richting de moordenaar, maar noemde hij het slachtoffer amper. Dit veroorzaakte een vurige ophef op social media.

De massa-immigratie blijft aanhoudend slachtoffers maken in Zweden. Moord, mishandeling en verkrachting zijn inmiddels dagelijkse gebeurtenissen geworden. Het kleine land, met nog geen tien miljoen inwoners, opende afgelopen jaar haar deuren opende voor maar liefst 163,000 immigranten. Het laatste slachtoffer is de 22-jarige Alexandra Mezher. Ze werd vorige week doodgestoken door een zogenaamd “onbegeleid vluchtelingenkind” in het asielzoekerscentrum waar zij werkte.

Hoewel de grote stroom aan asielzoekers sinds 4 januari drastisch verminderd is – sinds Zweden grenscontroles heeft ingevoerd bij de Zweeds/Deense grens – zijn de immigranten die al in het land zijn een enorme last voor de gemeenten, de politie en de inwoners. De politie is bezig een verloren strijd te voeren tegen straatcriminaliteit, samen met dagelijkse incidenten in de asielzoekerscentra – over het algemeen rellen, waaronder gevechten, verkrachtingen en bedreigingen.

In de asielzoekerscentra heerst er een staat van anarchie.  Lees verder…

1 gedachte op “Zweden: dood door immigratie

  1. De man van de uitspraak: wie gelooft die mensen nog, Leterme die momenteel in Zweden zijn stek heeft gevonden, zei in de Afspraak dat Zweden op een kantelpunt staat. Dat de weerstand van de bevolking te fel wordt. Ik geloof hem nu.

    p.s. de andere genodigde, Homans, was op zijn zachtst gezegd: zeer zwak.

Reacties zijn gesloten.