Zou Sciensano al op de hoogte zijn?

Eigenlijk mag de beruchte PCR-test niet voor diagnosedoeleinden gebruikt worden. Eigenlijk. Hij werd immers nooit voor dat doeleinde goedgekeurd. En bovendien: de PCR-test bewijst niet dat je op het ogenblik van de afname besmettelijk bent; hij bewijst hoogstens dat je ooit het virus onder de leden gehad hebt.

Nu de “retraction paper“ (verzoek om terugtrekking van de Drosten – PCR paper) is ingediend door moleculair geneticus Peter Borger & co, voelt ook topviroloog Marion Koopmans nattigheid. Bij NPO Radio 1, vertelde de co-auteur van de Drosten-PCR paper, twee dagen geleden tegen Thijs van der Brink dat de PCR test geen diagnostische indicatie is, die kan aantonen of je besmet bent met het virus.

https://debataafschecourant.files.wordpress.com/2020/11/screenshot_2020-11-25-pieter-borger-borgerpieter-twitter.png?w=584

In de BLCLBX studio bespreekt Flavio Pasquino de uitlatingen van Koopmans + de retraction paper van Borger met de initiatiefnemer ervan, Patrick Savalle. Savalle is een oude bekende van Pasquino, want een aantal maanden geleden deden de heren samen ook een video “ Bestaat Sars-Cov2 wel? Waar is het bewijs”, waarin Koopmans ook een hoofdrol speelde. Ook toen kwam de dubieuze Drosten-PCR publicatie – die in minder dan 48 uur tot stand kwam – ter sprake, zo ook het feit dat Sars-Cov2 nooit volgens de gold standard is geïsoleerd.

Op NPO Radio 1 zei Marion Koopmans twee dagen geleden nog, “Je test enkel of iemand een stukje RNA bij zich draagt, dat maanden oud kan zijn”. Ook Jaap van Dissel verklaarde dergelijke zaken al tegen Wybren van Haga tijdens een technische hoorzitting, maar nu is ook Koopmans duidelijk. “Al het coronabeleid is gestoeld op de PCR testen, die nu invalide blijken te zijn”, zegt Drs Mario Ortiz Buijsse (biochemicus) die net als Savalle in de studio aanwezig was. Ook Ortiz is een oude bekende van Pasquino want samen maakten ze een video die ruim 350.000 views kende over de invaliditeit van de PCR test en dat wordt nu nog een extra bevestigd met de retraction en de uitlating van Koopmans. “Dat de retraction geaccepteerd gaat worden is onwaarschijnlijk”, zegt Savalle. “Er hangt te veel vanaf en deze paper is een soort klokkenluiders paper”, zegt Ortiz. “Wat buiten kijf staat nu, is dat de maatregelen waarop alle coronamaatregelen zijn gestoeld, geen grondslag meer hebben en we dus mogen verwachten dat politiek Den Haag nu in actie komt. De spoedwet moet alsnog van de baan”, aldus programmamaker Flavio Pasquino.

Dit is de link naar de video met Peter Borger bij Cafe Weltschmerz over de retraction paper. https://youtu.be/bcVSwSxDn24

Dit is de link naar de retraction paper zelf! https://cormandrostenreview.com/report

Dit is de integrale video van Mike Yeadon bij Lockdown tv, met NL vertaling. https://youtu.be/Zfo0yg1mhp4

Voor de taalgevoeligen onder ons (een met uitsterven bedreigde minderheid) geven wij hier meteen een vertaling mee van de meest voorkomende Engelstalige woorden: retraction = intrekking, request = verzoek, protocol = verslag, bias = vooroordeel, paper = rapport, onderzoeksresultaat, verslag, dossier, artikel…, invalide = onbruikbaar, link = bruggetje… enz.

Lees ook: Is de PCR test een grote zwendel?

Een week geleden meldden wij al dat een Oostenrijkse advocaat naar het Grondwettelijk Hof trekt omdat de PCR-test slechts voor wetenschappelijk onderzoek goedgekeurd werd en niét voor diagnosestelling: