Angstpandemie

Op 28 november 2020 vond in meer dan 12 Nederlandse steden een kunstzinnige maar mysterieuze protestmars plaats. Tijdens het druk bezochte ‘Black Friday’ weekend werd het winkelend publiek verast door de Witte Pakken Mars. Geïnspireerd op een actie eerder in de Zwitserse hoofdstad Bern waar een artistieke protestgroep genaamd Guerrilla Mask Force Bern ook eenzelfde actie uitvoerde. En zoals een virus zich verspreid, heeft ook deze kunstvorm zich inmiddels door Europa verspreid. Als tegengeluid tegen de corona maatregelen die volgens de deelnemers de toekomst van onze wereld een heel stuk minder menselijk maakt.

De stem op de achtergrond deelt een boodschap van de regering mee:

2 gedachten over “Angstpandemie

  1. Ik vind dit een sterke vorm van protest. Hoed af voor wie dit bedacht heeft.
    Waarom toch wordt onze oppositie niet wakker?? Waarom toch??
    De bewijzen van fake news, valse en leugenachtige informatie, nietszeggende PCR tests, meester manipulators (genaamd virologen en Vooruitgangers), massale onderdrukking van de bevolking, recuperatie voor het “union belge” zijn nu toch stilaan overduidelijk. Oppositie DOE UW WERK!

    • Het wordt nu door verschillende gebruikers geladen. De vrees dat het eerstdaags door YT zal gecensureerd worden wegens opruiing is niet denkbeeldig…

Reacties zijn gesloten.