Zogezegd

MM900236531[1]Zogezegd

‘Een opgesloten illegaal overvalt geen juwelier’

Geert Wilders vandaag in een reactie op het besluit van PvdA en VVD om de strafbaarstelling van illegaliteit van tafel te halen.

Hij verwijst daarmee uiteraard naar de roofoverval op een juwelierszaak in Deurne (NL), waarbij de juweliersvrouw de twee overvallers (Marokkanen) doodschoot. Meer hierover…

Typische Nederlanders betogen tegen de roofovervallers… de zich verdedigende juweliersvrouw. Video via dit bruggetje.

 

Nvdr: Minder, minder, minder, minder, minder, minder, minder, minder, minder, minder, minder… vul zelf verder aan.

4 gedachten over “Zogezegd

  1. Overvallen , diefstal met geweld en dergelijke fratsen , wanneer wordt dat aanvaard als risico-beroep . Het is een duidelijk gat in de markt voor verzekeringsmaatschappijen . Wanneer komt er een vakbond voor dergelijke verrijkings-activiteiten . Misschien kan ze geboren worden in de schoot van de pvda…”minder, minder, minder, begrip” ….”meer, meer en meer verdraagzaamheid” . Arme Marokkanen , zomaar neergeschoten toen ze op vreedzame wijze een overval pleegden . Zoiets is wraakroepend ! Ik begrijp dan ook dat er teleurstelling en woede groot is onder de protesterenden Waarom lieten de eigenaars niet begaan , al was het maar uit protest tegen de uitspraak van Wilders .
    De wapenwetgeving bij onze Noorderburen moet strenger worden . Het is verboden het recht in eigen handen te nemen .De politie is daar om U te beschermen . Je hoeft ze maar ( als je kunt) op te bellen …en ze komen !! Ze tonen enerzijds veel begrip voor wat ge moest meemaken , maar anderzijds moogt ge het krapuul dankbaar zijn , want de daders hebben je laten leven, !! Het is iets waar de rechter in de toekomst ook rekening mee zal houden . Wat de overheid wel garandeerd als troostprijs je komt in ieder geval in de statistieken.. Ik vraag me af , wat denkt de imam ervan , komen die verrijkers ook in het paradijs of niet ? tenslotte waren de slachtoffers “ongelovigen” Wat wel vaststaat en niemand , kan , of zal dat ontkennen , die twee zandbakbroeders zullen NOOIT ofte NIMMER nog overvallen plegen !

    • Ik denk dat er al een vakbond bestaat om overvallers te verdedigen nl de socialistische vakbond ABVV

  2. Een standbeeld voor deze vrouw, indien een financiële bijdrage nodig moest zijn om dit te verwezenlijken? Op mij kan je rekenen.

  3. De politie liet de minder,minder-personen protesteren met spandoeken en doodsbedreigingen, maar verbood een spandoekje met steun aan de juwelierster. Goede reactie van de plaatselijke bevolking; hier blijven ze liever voor hun hersencellendodende kijkbuis zitten.

Reacties zijn gesloten.