EUSSR: ‘Open deuren leiden tot economische welvaart’

Hou jullie vast aan de takken van de bomen, er komen in de toekomst nog meer sociale toeristen richting EU afgezakt.

De EU vindt immers dat er hier nog niet genoeg verrijkt werd.  De kraan naar een verdere vervreemding wordt, als de EUSSR haar goesting krijgt, verder open gedraaid.  Die wil immers dat de visaregeling voor 22 niet-EU landen moet versoepeld worden.

 

Geen enkele partij ziet daar graten in, behalve het Vlaams Belang (volg bruggetje).

Zo sloot de EU de voorbije jaren met almaar meer niet-EU-landen akkoorden over visumvrijstelling. Eind vorig jaar nog stelde de EU zelfs de afschaffing van de visumplicht voor Turkse staatsburgers in het vooruitzicht, wat daar als een open uitnodiging zal beschouwd worden.  Officieel heette het dat Turkije in ruil onwelkome gasten (illegalen, die via hun grenzen de EU zijn binnengedrongen), zou terugnemen… Wie daaraan geloof hecht, verdient kletsen. (Wij berichtten hierover: zie (1) en (2).

Laten we even de EU-potentaten aan het woord:

  • “Het is in het belang van de EU zich open te stellen voor bezoekers omdat reizigers tot de economische welvaart bijdragen.”                                                   Die mogen we dagelijks ervaren, de bijdrage aan onze welvaart.  Vooral de OCMW’s zullen dit volmondig kunnen beamen.
  • “Contacten tusen volkeren en culturen moeten verbeterd” Contacten? Wij hebben onze buik van van “contacten”.  Het is juist omwille van die “contacten” dat senioren ‘s avonds niet meer buiten durven komen, dat artsen en ambulanciers politiebescherming nodig hebben, dat brandweermannen een robbertje moeten vechten als ze gaan blussen…
  • “de interculturele dialoog dient versterkt te worden”                                   “Dialoog”?  Welke dialoog?  Er bestaat slechts de politiek-correcte monoloog.

De EUSSR wil het kort-verblijfvisum,  nu beperkt tot 90 dagen, verlengen.  En een dergelijk visum moet ook nog kunnen uitgereikt worden nà het betreden van het grondgebied van de Schengen-lidstaten.  Waarom is er dan nog een visum nodig?  Gaat men toestaan dat er eerst iemand het grondgebied betreedt om dan pas een onderzoek te doen of hij/zij een visum kan krijgen?  Of komt het er de facto op neer dat iedereen naar de kip met de gouden eieren mag komen zoeken?

Om jullie een idee te geven van het aantal visumaanvragen: in Duitsland werden 1.9 miljoen kort-verblijfvisa in 2013 uitgereikt.  Daar bovenop kwamen 177.000 lang- verblijfvisa.  194.000 werden geweigerd.  Ons ontbreken de cijfers voor het land b.

Maar dat het niet allemaal Chinezen of Japanners waren die onze historische steden wilden bezoeken zal niet verbazen.

EUSSRWie het  nu nog niet begrepen heeft: deze EU is puur gif.  Weg ermee!

Junge Freiheit

2 gedachten over “EUSSR: ‘Open deuren leiden tot economische welvaart’

  1. Onze toekomstige economische reizigers zijn inderdaad werkgevers ! Maar enkel en aleen voor de politie !

  2. Sorry Rene, ook voor straathoekwerkers, linkse dokters, linkse advocaten,sociaal assistenten, imams, politici, magistraten, cipiers, enz..

Reacties zijn gesloten.