2 gedachten over “Zogezegd

  1. Dat benadrukt het verschil tussen “Heer en Meester” die bovendien een superieure taal spreken en …..de knecht , den boer, den dienaar m.a.w. de Vlaming met een achterlijk taaltje !

  2. Een van de redenen van dit enorme prijsverschil is o.a. dat in Brussel en Wallonië een groot aantal ziekenhuisfacturen niet betaald worden, door een bepaald “soort… .”.!!!
    Het gevolg is dat men dan andere inkomsten zoekt en de patiënten die dan op een éénpersoonskamer terecht komen, laat mee betalen voor diegenen die hun facturen niet kunnen en vooral niet willen betalen. Bovendien hebben een groot aantal patiënten in een dergelijke éénpersoonskamer een hospitalisatieverzekering, die dan mee geplunderd wordt. Daar het merendeel van deze hospitalisatieverzekeringen actief zijn in het ganse land, ontstaat er daar ook nieuwe verdoken transfert van noord naar zuid.
    Het toppunt van deze wantoestand is dan nog dat de “niet-betalers” dan nog de voorschriften van verstrekte hulp overmaken aan hun ziekenfonds, en daar dan nog uitbetaald worden..ze doen dus nog winst.!!
    Tel hierbij dan nog de gigantische fraude met vreemdelingen die in belgië een SIS kaart hebben en dan vervolgens familieleden uit het buitenland laten overkomen voor dure medische behandelingen, waarbij deze “familieleden” dan gebruik maken van hun SIS kaart.

Reacties zijn gesloten.