9 gedachten over “Vrouwendag in Antwerpen

 1. Vrouwendag, moederkensdag, secretaressendag…. Wanneer eens iets voor mannen? Vrouwen zijn verwende prinsesjes op een verhoogje. (een journalistE in Elsevier, enkele jaren terug)

  • Raymond,
   Hoe vrouwonvriendelijk van jou, toch geen islamiet zeker?
   En voor mannen 19 maart a s vaderdag.

 2. Als ik de Antwerpse liedjezangers “Katastroof” mag geloven is de man “minderwaardig” Een vrouw in hare blote is een monument
  Een vent in zijne blote is en blijf een blote vent

 3. Piryns geeft mij tenminste gelijk: het vaderschapsverlof wordt verlengd.

  • Ja, maar wie gaat dat betalen? Weer een typisch links, rood- groen voorstel. Veel beloven, op de kap van een ander. Bedrijven sluiten vanwege de hoge loonkost, tijdelijke contracten worden niet verlengd. Langer werken om de pensioenen betaalbaar te houden. Termijn van de werkloosheidsuitkering wordt verkort. Rekeningrijden (verdoken vorm van belastingen, met dank aan groen). Vermindering van 10 miljoen € voor chronisch zieken. Verblijven in rust en verzorgingstehuizen worden onbetaalbaar. Enz… En deze groene boomklimmende kikker gaat nog eens 15 dagen kado doen aan kersverse papa’s, mooie beloftes. Maar betaalbaar?????

 4. Een vrouw is het slimste schepsel op aarde. Ze geven de man in gezelschap altijd gelijk en doen daarna toch hun goesting, daarom is een vent zoals een handtas aan de arm van de vrouw en ben ik tevreden om niet alleen door het leven te moeten gaan. Daarom is het voor mij bijna alle dagen vrouwendag.
  …..ene, mijn vrouw leest dat niet, dus het is zeker geen muiletrekkerije.

  • Ik kan het niet genoeg herhalen en schrijven De schoonste spreuk ooit .””” Daar alleen kan liefde wonen daar alleen is het leven zoet , waar men stil en ongedwongen steeds ” madame ” haar goesting doet

 5. Skaf alle spesiale dae af.
  Wanneer my vrou verjaar, is dit vir my “Vrouendag”, wanneer my moeder verjaar, is dit vir my “Moedersdag”, wanneer my dogter verjaar, is dir vir my “Dogtersdag”, wanneer ek verjaar, is dit gewoon “My verjaarsdag!”

Reacties zijn gesloten.