Zogezegd

MM900236531[1]Zogezegd

Uit een opiniestuk van Konrad Schüller als commentaar bij de Pegida wandeling op 02.11.2015 in Dresden, voorlopig nog niet op het internet beschikbaar.

“Als je het vanuit Polens kant bekijkt, betekent Europa (bedoeld wordt de EU) niet langer  redding, maar wel risico.  En ook Duitsland heeft zich veranderd: geen behoedzame moderator meer, maar een koploze kolos, die in de vluchtelingencrisis zijn nazi-compensatiecomplexen op kosten der buren uitleeft en minder aangetaste naties een mislukt multicul wereldbeeld opdringt.”

5 gedachten over “Zogezegd

 1. Ik had het niet beter kunnen verwoorden. Hou de duitsers uit de internationale politiek, het is nog nooit goedgekomen.
  Gisteren op ARD: voor een azc van 850 man hebben ze …5500 vrijwilligers, om de moslims te helpen hun tanden te poetsen, hun gat af te vegen en hun broek op te trekken. Puur uit nazi-compensatiecomplexen .

 2. NovemberCharlotte Knobloch moet voor Konrad niet onder doen. Op 9 november stonden de mensen van Pegida er weer en niet alleen in Dresden. Ook in München.
  Knobloch ziet wat jij en ik niet zien: Übergriffe mit rechtsextremen Hintergrund steigen von Woche zu Woche. Die Kulisse dafür liefern Pegida und Co. Auch zu Stunde marschieren sie -an diesem 9. November- bundesweit. Auch in München. Das ist mir unbegreiflich. Seit Wochen besetzen die braunen Brandstifter sensible historische Orte, um widerliche Lügen und Thesen zu proklamieren.

  Op 9 november 1938 was de Reichskristallnacht vandaar de bruine brandstichters van Pegida die afstotelijke leugens en stellingen proclameren.

  • Zéér historisch-juist, lieve Anna,.. nà de overwinning van de NSDAP in 1933 zochten de moffen een goedkope uniformstof, èn vonden er eentje “in ‘t bruin”.
   De (betrekkelijk)-nieuwe partijkas kon het zich niet permitteren om uniformen aan hun leden te verschaffen, zodat die leden zèlf moesten bewijzen dat ze “straffen” waren door ELK LID z’n eigen uniform “uit eigen zak” te laten betalen.
   Het waren dan ook de bruine SA-mannen die de “kristalnacht” uitvoerden.
   Echter, er zat een kleine kink in de kabel toen bekende werd dat hùn leider een homo was, èn zèlf van zin was om Hitler aan-de-kant te zetten
   Dààrdoor kwam er een nieuwere (èn straffer) groepering onder de “straffen”… De Schutzstaffel als persoonlijke lijfwachten van de Nazi-kopstukken (mèt zwarte broeken om zich te onderscheiden van de SA) en die … geraakten berucht door de “nacht van de lange messen” waarbij héél de top van de SA èn hun chouchoutjes gedood werden.
   Nota Bene: Ook zij betaalden aanvankelijk zelf hun eigen uniform {idem voor de Hitlerjugend die zelf voor àlle behoeftes dienden in te staan}–> en, geloof het maar; zij waren er fier op dat zij NIKS KOSTTEN aan de “Partei”… Toch een beetje ongeloofbaar dat dit NU nog zou kunnen… “crisis of geen”, maar in 1933 was de grote crisis van de twintiger jaren in Duitsland nog maar pas over.

  • Maar wat denkt Knoflook vd Israelische bruinhemden, die met muren en geweld de vroegere bewoners trachten buiten te houden? Ook rechtsextremen?

 3. Heb de woorden van Knobloch doorgestuurd aan mijn goede vriendin, H Bilderberg, die zeer tevreden is dat haar richtlijnen – die ik van haar mocht publiceren in het artikel Vraag en Antwoord van Golfbrekers – in acht worden genomen. Ze is blij dat ook Knobloch inziet dat de tegenstanders van de vluchtelingen politiek niets anders dan leugens en verschrikkelijke stellingen verkondigen. Ze hoopt alleen nog dat de lezers en reactie schrijvers van Golfbrekers wat meer in de pas van die richtlijnen gaan lopen want ze heeft daar nogal wat klachten over.

Reacties zijn gesloten.