“Zeg neen tegen de EU!”

De Britse EU-volksvertegenwoordiger Daniel Hannan was op 31 mei te gast bij het duidingsprogramma ‘Buitenhof‘ van de NPO.  Wie het gemist heeft (o.a. uw dienaar wegens vakantie) kan het vraaggesprek over de EU, de non-democratie, het gebrek aan economische groei, het verlaten van de EU en het verraad van de EU-technocraten aan de bevolking hier bekijken.

Hallo, nullenzender, zo moet het: je nodigt een gast uit, je stelt een vraag of oppert een suggestie en je laat de gast vervolgens zijn verhaal doen.

FVE

 

5 gedachten over ““Zeg neen tegen de EU!”

 1. De interviewer laat Daniel Hannan inderdaad uitspreken.. maar stelt geen enkele vraag over de achtergronden van deze EUSSR en ook van de Euro. .. en wat uiteindelijk de bedoeling ervan is. Hannan zelf geeft hier evenmin een inzicht.. Hij maakt immers ook deel uit van het ganse systeem. De Torys met Cameron worden volledig gecontroleerd door de banksters mafia’s van The City. Het gelul over het “referendum” moet men dan ook met een kilo zout nemen.
  Waar het werkelijk over gaat kan men o.a. lezen in de volgende bruggetjes :
  http://gulagbound.com/46201/vladimir-bukovsky-eu-ussr/
  http://www.henrymakow.com/the_top_secret_gorbachev_files.html
  In feite verloopt momenteel alles volgens plan.. hoe meer chaos hoe beter… Alleen een dergelijke chaotische toestand zal toelaten draconische maatregelen te nemen, zeker als deze toestand gepaard gaat met WO III.
  De EUSSR en de Euro zijn dan ook geen doel op zichzelf,maar een middel naar deze NWO…waarvan het doel een “communistische dictatuur” is..zoals eertijds de USSR was.

Reacties zijn gesloten.