Wordt Pieter Laleman nu door Facebook verbannen?

bol.com | F.C. De Kampioenen 109 - De grimas van de paljas, Hec Leemans | 9789002269677 | Boeken

Meester Pieter Laleman, advocaat aan de Antwerpse Balie, begrijpt zelfs helemaal niks van Van Ranst. Dat schrijft hij op zijn Facebook:

Marc Van Ranst is een gevaarlijke leugenachtige arrogante paljas.

1. Iedereen herinnert zich het filmpje waarin hij een goed jaar geleden aangaf dat het dragen van een mondmasker buiten totaal zinloos is, en dat van zodra een bepaald percentage een masker begint te dragen, “dat besmettelijk wordt”. Dat was nog nadat hij meldde dat het om een griepje ging. Veranderde op een paar weken tijd totaal van kamp, zonder dat er ooit enige verklaring kwam. Zelfs een laconieke melding dat hij zich vergist had, kwam er niet uit. Van Ranst vergist zich nooit, dat zijn de anderen.

Lees verder…“Marc Van Ranst is een gevaarlijke, arrogante paljas” – PNWS

2 gedachten over “Wordt Pieter Laleman nu door Facebook verbannen?

 1. Het heeft wel lang geduurd alvorens de frank begint te vallen, bij sommigen, maar beter laat dan nooit.
  Wat werd er over hem gepubliceerd op Golfbrekers ? Wie heeft dat gelezen ?. Die teksten zijn wel wat beter onderbouwd. Dit geldt o.a. ook voor KAVlaanderen, waar er reacties zijn uit de medische wereld, en die spreken met kennis van zaken.
  Diegenen die nu het licht hebben gezien blijven echter nog beleefd. Alle begin is immers moeilijk. Van een advocaat zou men echter meer mogen en moeten verwachten dan wat verwijten aan het adres van Marx Van Ranst. Deze verwijten brengen niets bij, het kan wel eens goed doen zich af te reageren, maar in het geval van Van Ranst is dit louter tijdverlies. De aangehaalde argumenten van de advocaat zijn wel treffend.
  Had de advocaat de teksten van Golfbrekers gelezen, dan had hij geweten dat Van Ranst geen paljas is maar een communist, die zich schuldig maakt aan hoogverraad en misdaden tegen de mensheid. Er kleeft dus bloed aan zijn poten. Na WO 2 = dood met de kogel !! Ik verwijs hier naar de teksten over hem bij Golfbrekers. Deze werden tot hiertoe door niemand weerlegd. De PVDA waarvan hij een adept is, is ten andere een door het regime gecontroleerde oppositie via de loges en de Sv.
  Van Ranst speelt echter geen “cavalier seul…” maar is een handlanger van Vivaldi… de communistische loge maffia bende.. en zoals ook al die andere medische maffiosi en politieke psychopaten in de media. Hij fungeert als spreekbuis en knapt het vuile werk op voor Vivaldi. En dat is prof aan de KUL !!! (waar de K staat voor Kommunisme). Met actieve medewerking van de MSM verraderspers voert hij een nooit geziene psychologische oorlog tegen de bevolking en vooral tegen de middenklasse, waarop elke communist razend is.
  Hij moet dus niet uit de cenakels van de macht gehaald worden, maar in de gevangenis gegooid, of nog beter in de leeuwenkooien zoals na WO 2 bij de “bevrijding”(sic) in Antwerpen maar ditmaal met de leeuwen er bij. En een dergelijke verrader wordt nu door het Belgische (wan)gerecht beschermd, met de parketten in de rol van politieke volkscommissariaten :
  https://palnws.be/2021/04/dancinguitbater-die-van-ranst-bedreigde-is-opgepakt/
  Er zijn tal van andere gevallen waar de parketten heel wat minder ijverig zijn, maar als het op politieke vijanden aankomt, dan functioneert het systeem nog perfect. We mogen evenmin in de val trappen van de vijanden. Al die Covid 19(84) maatregelen waren immers voor niets nodig. Het ging hier gewoon om een psychologische – biologische en economische oorlogsvoering tegen het volk en het land in dienst van buitenlandse vijandige machten , met daarbij dan : ”Verraad -terreur en sabotage ” en deze kunnen door geen enkele wetgeving gewettigd worden. Of dat er nu een pandemiewet is of niet, doet hier niet toe. Het verzet hiertegen is niet alleen een recht maar een plicht. Trouwens t.a.v. de politiediensten : een manifest onwettig bevel mag ten andere niet uitgevoerd worden. Al diegenen die meewerken aan deze monsterachtige Covid 19(84) samenzwering en terreur maken zich dan ook schuldig aan (hoog)verraad, en vallen op zijn minst onder toepassing van artikel 135 bis van het S.W. Trouwens hoe zit het met de klachten dienaangaande bij het Federaal Parket ? Over deze terreur, een recent bericht :
  http://kavlaanderen.blogspot.com/2021/04/alexander-de-croo-annelies-verlinden.html
  met titel : Alexander De Croo, Annelies Verlinden, Frank Vandenbroucke, Marc Van Ranst, veearts Steven Van Gucht, Pierre Van Damme en co. rechtstreeks en persoonlijk verantwoordelijk voor overlijden van Damian R. uit Deurne. Waar blijven de compassionele ‘tweets’ van deze (praat-)zieke twitteraars nu? “ (=einde titel).
  Of ik zal het duidelijker zeggen : de communistische logemaffia’s moorden !! Als edele reiziger op zoek naar de waarheid, en met één been in het graf staande, weet ik waarover ik spreek. Hierbij gaat het dan nog om een “moordcomplot” waar de top van de magistratuur en politiek bij betrokken is, en dit op zijn minst passief, door inertie, en waar parketten ijverig meewerken aan de doofpotten. Of een schoolvoorbeeld van een communistische loge situationele ethiek !! En elke dag neemt de communistische logeterreur nog toe. Niet Covid 19 is het probleem & gevaar maar wel de Vivaldi logekanker.

 2. De allerfraaiste uitspraak van Van Ranst ben ik niet vergeten: “MONDKAPJES ZIJN EEN IDIOTERIE VAN HYPOCHONDRISCHE ANGSTHAZEN.”
  Van Ranst houdt niet van mensen, alleen van virussen, hij maakt mensen bang en boos. Heeft psychopathische trekjes. Straalt narcisme uit. Toont geen empathie met fuivende jongeren. Reageert neerbuigend op klagers die het coronabeleid in vraag stellen… Wanneer zal deze zelfingenomen man eindelijk eens tegen de lamp lopen?

Reacties zijn gesloten.