Wilt u meer of minder….?

Gerelateerde afbeeldingTijdens het VTM-programma De Meulemeester in Debat stelde Filip Dewinter voor om via een petitie een stedelijk referendum over een immigratiestop in Antwerpen af te dwingen. Migratie en islamisering moeten immers dé inzet worden van de komende gemeenteraadsverkiezingen.

Dewinter liet weten dat uit een extrapolatie gebaseerd op de demografische prognose van het aantal moslims in België van het gerenommeerde Amerikaanse Pew Research Center, blijkt dat het Antwerpse district Borgerhout hoogstwaarschijnlijk reeds in 2029 een moslimmeerderheid zal kennen. In Hoboken zal dat het geval zijn in 2048; in het district Antwerpen zal vermoedelijk in 2055 meer dan de helft van de inwoners moslim zijn. Tenminste: bij gelijkblijvend asiel- en migratiebeleid en aanhoudende inschrijvingen van vreemdelingen door het Antwerpse stadsbestuur.

Voor Filip Dewinter is Antwerpen vol, en de islamisering is er al veel te ver gevorderd. Antwerpen wordt Antwerpistan. Het Vlaams Belang wil deze evolutie tegengaan en zoveel mogelijk vertragen via een inschrijvingsstop voor niet-EU-burgers in Antwerpen. Het Oosterweelreferendum indachtig zullen wij dan ook een petitie starten om in Antwerpen een volksraadpleging af te dwingen met als vraag: “Moet het Antwerps stadsbestuur overgaan tot de invoering van een onmiddellijke inschrijvingsstop voor niet-EU-burgers?”

Hiertoe dienen wettelijk 10% van de kiesgerechtigde Antwerpenaren via een petitie de voordracht te doen. Via de website: http://www.immigratiestop.be kan de petitie reeds worden ondertekend. Het spreekt voor zich dat wij ook via papieren weg de nodige inspanningen zullen doen om het benodigde aantal handtekeningen te verzamelen. Wie ook de nieuwe burgemeester van Antwerpen wordt, we willen hem of haar aanzetten tot échte democratie over het belangrijkste onderwerp dat er is: immigratie en demografie.

Bekijk hier het programma “Demeulemeester in Debat” met Filip Dewinter.

6 gedachten over “Wilt u meer of minder….?

  1. Komaan EU-pamperbende,laat ons nog maar wat*vluchtelingen*gaan ophalen nietwaar!!!Allemaal hoogopgeleiden en we gaan die dringend nodig hebben volgens ene prof Vos!!!Er worden daar nieuwe *calais*opgericht waar de brave burger allemaal moet voor betalen en onze pamperpolitici staan erbij en kijken ernaar!!!En dan zijn er natuurlijk nog de ngo’s en leraars,die in de krokusvacantie met hun leerlingen willen kennis maken met de zogenaamde *vluchtelingen*!!!

    https://www.hln.be/nieuws/binnenland/francken-waarschuwt-voor-veldslag-op-snelwegparkings-nadat-politie-door-veertig-migranten-wordt-aangevallen-langs-e40~a1ceb066

  2. Zowel mijn echtgenote als ik hebben de petitie getekend, ook al zal de actie positief uitdraaien, vraag is dan weer wat gaan regerende politici er mee doen.

Reacties zijn gesloten.