Wij zijn niet in oorlog met de islam… (sic)

Ayan Hirsi Ali: “Pamperen helpt niet.  Soennietisch radicaal islamisme is ca. 95 – 98 jaar oud.  Hoe gaan we ermee om?  Ze verwerpen alles in onze samenleving.    Leer van Israël.  Zij weten wat ze doen.  Stop ermee Israël te demoniseren.”

Obama: “Zulke stereotypes zijn contraproductief.”

 

 

2 gedachten over “Wij zijn niet in oorlog met de islam… (sic)

  1. Inderdaad ” Stop ermee Israël te demoniseren.” Netanyahu zegde ooit in de zin van ….Als de arabieren de wapens neerleggen is er vrede , als Israel de wapens neerleggen is er geen Israel meer, daar zal zelfs Frans het roerend mee eens zijn ! Ze laten gelukkig , ook voor ons , niet met hun sjokodijzen rammelen zoals Europa . Een raketteke en ze krijgen op hun bloot achterwerk zoals het hoort . Inplaats van samen te werken en een betere toekomst op te bouwen , het zou kunnen maar hunne vervloekte Koran spreekt van varkens en apen die moeten vernietigd worden

  2. De Duitse politici en media zien dat anders, ze willen meer democratie en vrijheid om de problemen op te lossen.
    Die democratie en vrijheid zie ik heel duidelijk: vermomming verbod, demonstratie verbod, kamp tegen rechts, internet censuur, ontslag bij afwijkende mening, eenzijdige berichtgeving, hetze tegen alles wat Vlaams is, afschaffing van de eigen cultuur.
    Een mooie wereld vol van vrijheid een democratie, een echte volksdemocratie waar de PvdA zich thuis voelt.

Reacties zijn gesloten.