Wereldwijd mysterie

Wes HardinWereldwijd mysterie

In het Zweedse Storholmsjö brandde zaterdagmorgen de houten Filadelfia kerk tot op de grond af. De kerk, gelegen in een zwaar met Moslims verrijkte wijk, werd al dikwijls beklad met graffiti. De pro-allochtonen priester Ulf Sundkvist kan niet geloven dat de graffiti of de smerige e-mails, die hij soms ontvangt, iets met de brand te maken hebben.

Zowel de politie als de priester hebben niet de minste aanwijzing betreffende de oorzaak van de brand. Mogelijk is een spontane kerkontbranding de oorzaak.

Spontane kerk- en synagoge-zelfontbranding is een relatief nieuw fenomeen dat soms voorkomt in steden waar veel moslims wonen.  Het verband tussen beide is een compleet raadsel en het zou eeuwen kunnen duren voor het mysterie wordt opgelost. Het is hoogtijd dat er beroep wordt gedaan op de detectives Jansens en Jansens uit Kuifje.

Wes Hardin

3 gedachten over “Wereldwijd mysterie

  1. Zelfontbranding van een kerk om 1 uur ‘s nachts! Iedereen weet dat alleen eigendommen van zelfstandigen vanzelf ontbranden!

  2. Het zijn waarschijnlijk Kopten die gewoon zijn om hun eigen volk te vermoorden en hun kerken in brand te steken (zie moslim reacties HLN) teneinde de schuld op de vreedzame islamaanbidders te schuiven. Of anders is het een braamstruik die gewoon in brand gevlogen is, zonder zelf te verbranden, en alzo het geheel heeft aangestoken (zie bijbel)

  3. Jaja!! Zou kunnen! De felle zon…:één zonnestraat die zich op een brandglazen raam heeft toegespitst, dan de aanpalende brandgevoelige plekken wat laten smeulen tot het donker is…en dan metéén volle petrolle!
    Niemand zal het tijdens de piekuren hebben opgemerkt, want het brandt daar aan alle kanten!!

Reacties zijn gesloten.