Alsof een poging tot verkrachting niet genoeg is

Indiase in brand gestoken na aanranding

Indiase in brand gestoken na aanrandingHet is weer eens zover, een gruwelijke aanranding in India. Een 11-jarig meisje dat in brand is gestoken door een man die haar probeerde te verkrachten, is zondag in een Indiaas ziekenhuis aan haar brandwonden overleden. Dat meldde The Times of India.

De man probeerde haar een paar dagen geleden te verkrachten, maar toen ze tegenstand bood en dreigde zijn identiteit te onthullen, goot hij kerosine over haar heen en zette haar in brand.

Seksueel geweld is volop in het nieuws in India sinds een groepsverkrachting van een studente in een bus eind vorig jaar, die het slachtoffer niet overleefde.
Bron: Spitsnieuws e.a. media

4 gedachten over “Alsof een poging tot verkrachting niet genoeg is

 1. Ik ken een Indisch koppel woonachtig in India (tegenwoordig moet men dat erbijzetten nietwaar).

  Ik vroeg hen naar de achtergrond van die verkrachters (bus): zij zijn steeds zeer discreet en op hun hoede om het woord “moslim” te gebruiken, maar heb nadien toch ontdekt dat het effektief over moslimverkrachters ging.
  Als het er niet bij verteld wordt ga ik er vanaf nu van uit dat de verkrachters moslims zijn. Tenslotte is het verkrachten van vrouwen voor hen toegestaan volgens de koran.
  als het hindoes zijn, zal men het er wel bij vermelden, net zoals hier specifiek wordt vermeld dat het over authentieke belgen gaat, dan wel oost-europeanen of zo. Staat er niks dan zijn het moslims.

  • Madeleine,
   Uw redenering klopt als een bus.
   Nog twee feitjes erbij: in Stockholm wonen 6% islamieten, zij zijn goed voor 77% van de verkrachtingen. In GB worden met de regelmaat van een klok verkrachtersnetwerken – meestal pedofiele – opgeruimd, de 81 gevallen, waarvan ik de artikels heb, handelen allemaal over islamieten.

 2. Madeleine uw redenering klopt als meerdere bussen ! Maar wat kunnen of mogen we eraan doen , zonder de stempel van racist of onverdraagzame te krijgen. Tenslotte zijn ongelovigen vogelvrij voor de islam , dat is een religie ! De vrijheid van godsdienst is heilig in de westerse landen !. Als ge iets over de islam leest is het steeds voor 99,9 procent negatief . Het lukt me niet ! in mijn speurtocht iets positief te vinden over die zogezegde godsdienst en zijn aanhangers , dat kan toch niet , of wel. In ieder geval onze beschaving is niet in staat dat circus te stoppen . Het enige lichtpuntje in heel die donkergrijze tunnel zijn die opstanden onlangs in Turkije en Egypte ,waar toch een bepaald gedeelte van de bevolking heel die islam onderdrukking beu word. Ik verwacht ,zoals dat gebeurde bij het Christendom .De tegenstellingen onderling zullen groter en groter worden , het verschil tussen de primaten en de nadenkende mens met gevoelens . Dat is onze enigste hoop voor de toekomst, het is echter mijn overtuiging dat het gezond verstand uiteindelijk zal zegevieren , toch tenminste voor een tijdje want sedert de mens zijn intrede deed in de geschiedenis is het steeds een visieuse cirkel geweest van plezant en minder plezant.

Reacties zijn gesloten.