Werd het woord ‘illegaal’ samen met ‘allochtoon’ afgeschaft?

STOP1 IndianenEigenlijk kunnen ze alle overheidsinstellingen die hun fiat moeten geven of er iemand asielrecht krijgt gewoon afschaffen.  Legaal of illegaal.  Het komt op hetzelfde neer.  Honderdduizenden zwerven er illegaal rond in de EU.  Een bevel om ‘het grondgebied te verlaten’ lappen ze vrolijk aan hun laars.  Iemand de facto uitwijzen is even moeilijk als 6 in de Lotto winnen.  Als het manu militari moet gebeuren, dan krijgt een secretaris voor asiel het benauwd. Telkens een ‘uitgeprocedeerde’ aan het einde van zijn traject gekomen is, treden alle mogelijke actoren – advocaten, groenen, NGO’s, linksen, buurtcomité’s, ‘cultuurverenigingen’, geloofsgemeenschappen en goedmenende wereldverbeteraars – in actie om een vertrek te verhinderen.  En als alle middelen uitgeput zijn, dan is er altijd nog het huwelijksbedrog.  Een voorbeeld van de gang van zaken in Nederland, waarvoor de ECSR verantwoordelijk is:

Gratis geld voor illegalen in Eindhoven

Gemeente moet voldoen aan bed, brood en bad
Eindhoven gaat illegalen en uitgeprocedeerde asielzoekers helpen met woon- en leefgeld. De gemeente denkt dat 75 vluchtelingen gebruik zullen maken van het aanbod en dat kost Eindhoven de eerste helft van 2015 naar schatting 160.000 euro, is woensdag aan de gemeenteraad gemeld.
De vluchtelingen krijgen 35 euro per week aan geld om voedsel te kopen en 80 euro per maand voor een slaapplek.
Aanleiding voor het besluit is een uitspraak van het EUropees Comité voor Sociale Rechten (ECSR) die heeft bepaald dat iedereen recht heeft op “bed, brood en bad”.
Vanwege die uitspraak werd in november ook al een opvanglocatie in Eindhoven geopend voor illegalen.
Het kabinet heeft beloofd de kosten van gemeenten te vergoeden maar het is nog onduidelijk hoeveel geld ze krijgen. Eindhoven denkt dat het volledige bedrag door Den Haag wordt vergoed.
Bron: The Post on Line, Anp

5 gedachten over “Werd het woord ‘illegaal’ samen met ‘allochtoon’ afgeschaft?

 1. De overweldigende meerderheid van de Nederlanders heeft daarvoor gestemd, en blijft er voor stemmen, zie de verkiezingen van gisteren !!!
  Dit is in andere landen ook het geval!!!
  Het gaat hier dan ook om een laf kruiperig klootjesvolk dat stemt voor zijn ondergang.
  Is dit enkel door politieke motieven verklaarbaar of zitten we hier in het domein van de “psychopathologie”??
  Het zal dan ook noodzakelijk zijn om een grondige wetenschappelijke studie te laten uitvoeren over : “Wie stemt voor wie, en vooral waarom??”.

  • Op den duur zouden we bijna naar een ‘beschermd reservaat’ voor ons gaan verlangen!

 2. Spijtig dat die 2 Tunesische terroristen dood zijn, anders hadden ze hier ook ‘bed, brood, en bad’ gekregen. Of kerkasiel, zoals al in 222 kerken in Duitsland, waar de pastoors of dominees uitgeprocedeerden illegaal opvangen. In de hoop dat er een paar gewillige jongetjes tussen zitten.

Reacties zijn gesloten.